Tanınmak için bir dua var mı ?

Bu konu palmface tarafından 9 sene önce açıldı, 593 kere okundu ve 5 Cevap verildi.
palmface
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 24
Yanıt Sayısı: 106
9 sene önce

Arkadaşlar çok insan tarafından tanınmak ve bilinmek istiyorum. Böyle adımı duysunlar bilsinler falan. Var mı böyle bir dua , esma , zikir ?

ezgilim
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 85
Yanıt Sayısı: 2206
9 sene önce
[QUOTE=palmface;141423]Arkadaşlar çok insan tarafından tanınmak ve bilinmek istiyorum. Böyle adımı duysunlar bilsinler falan. Var mı böyle bir dua , esma , zikir ?[/QUOTE] dilersen aşağıdaki linki bi incele palmface. inanarak oku ve tevekkül et..belki birgün bizde seni tanırız..belli mi olur :smile: https://www.lahutiye.com/vefk-ilmi-vefk-ornekleri/2957-sansohret-sahibi-olmak-icin.html
ezgilim
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 85
Yanıt Sayısı: 2206
9 sene önce
bu şekilde açıklama yapmam doğru değil palmface linkini veremediğim için yazmak istemedim ama defterime yazmışım --şan şöhret sahibi olmak tanınmak dünya ve ahiret sıkıntısından kurtulmak için-- tevbe suresinin 129. ayeti kerimesi-- akşam-sabah 7 defa okunur “hasbiyallahü la ilahe illa hu aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil aziym” ayetin tamamı okunmuyor, yarısından başlanıyor bir ara ben de okuyordum..olmadık bir zamanda, bağlı bulunduğum ilçenin müzik korosunda kendimi bulup, solistlik yaptım::biggrin[1]:
lotto
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 19
Yanıt Sayısı: 57
9 sene önce
İnşirah Suresi Ve refa'na leke zikreke anlami Senin şânını ve ününü yüceltmedik mi? okuyabildigin kadar oku arkadasim
palmface
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 24
Yanıt Sayısı: 106
9 sene önce
Allah razı olsun 2nizden de.
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
9 sene önce
Tanınmak istiyorsan insanlığa yararlı bir iş yapman,tüm insanların duasını alabileceğin bir eser bırakman gerekir.... oturduğun yerde dua ederek tanınamazsın,sevilemezsin... Biraz mantık allah rızası için azıcık mantık....... Dinimizi dualarımızı oyuncak gibi kullanmak kimsenin haddi değildir, sen hiç bir şey yapmadan çalışıp emek vermeden bir köşede oturup dua ederek istediğin herşeye kavuşabileceğini mi sanıyorsun... Şu meşhur reklamdaki gibi;neyin kafası bu????????
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23576 Kayıtlı Üye
  • 16568 Konu
  • 143813 Cevap
  • Son Üye jtaletnidn
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)