Arkadaslar lütfen yardım

Bu konu Kardelencicek tarafından 8 sene önce açıldı, 576 kere okundu ve 7 Cevap verildi.
Kardelencicek
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 17
Yanıt Sayısı: 83
8 sene önce

Arkadaslar eve kaynanam gelirse yada esim onlara giderse. Esimin davranışı değişiyor . Saygıda kusur etmiyorum. Adam cok değişiyor. Beni dövmeye kalkıyor . Kavga etmeye başlıyor. Bahane bulmaya çalışıyor .yada evde suratı bes karış . Böldüğünü anlamıyorum . Kaynanamgil yok ken sanki yeni evliymisis gibi beni seviyor. Ama görünce beni boşamaya kalkıyor. Ne yapacam bilmiyorum cocuklarda var . Yardım lütfen .

ezgilim
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 85
Yanıt Sayısı: 2206
8 sene önce
[QUOTE=Kardelencicek;149029]Arkadaslar eve kaynanam gelirse yada esim onlara giderse. Esimin davranışı değişiyor . Saygıda kusur etmiyorum. Adam cok değişiyor. Beni dövmeye kalkıyor . Kavga etmeye başlıyor. Bahane bulmaya çalışıyor .yada evde suratı bes karış . Böldüğünü anlamıyorum . Kaynanamgil yok ken sanki yeni evliymisis gibi beni seviyor. Ama görünce beni boşamaya kalkıyor. Ne yapacam bilmiyorum cocuklarda var . Yardım lütfen .[/QUOTE] eşiniz hala büyümemiş demek ki Kardelençiçek..bazı kişilerin eşlerinin değerini anlaması uzun sürebiliyor aşağıdaki linki incelemeni isterim..formumuzda eşler arasını ısıtan muhabbet duaları mevcut. kalbine hangisi yakın gelirse okuyabilirsin... https://www.lahutiye.com/lahutiye-korunma-dualari/14245-zalim-ve-zorbalardan-korunmak-icin-dua.html https://www.lahutiye.com/sevgi-muhabbet-ve-ask-dualari/ Allah-ü Teala yar ve yardımcınız olsun..!
HAVAS47
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 45
Yanıt Sayısı: 265
8 sene önce
kaynanan onu doldurusa getiriyo olabiliir kaynanan seviyomu seni
elci
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 17
Yanıt Sayısı: 427
8 sene önce
selamun aleykum ******lardan uzak durasın, muhabbet celb dualarının okuma sartlarını tam bilmiyorsan okumalrdan kacınınız. size tavsiyem ibadetlerinizi aksatmayınız ve her namazdan sonra kendi lısanınla rabbe dua edin ama duada bana baglansın sevsin ailesinden uzaklassın taleblerinden kacınınız.Yarabbim esim ile kurmus oldugumuz bu yuvada bizlere mutluk daim et bizleri utandırma sana layık olan kullardan olalım , gibi dua et. dularınızın kabulu ile rabbim yar ve yar yardımcınız olsun.
Kardelencicek
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 17
Yanıt Sayısı: 83
8 sene önce
Bilmiyorum. Yüzüme cok iyi asırı annemden iyi. Bende eksiklik dahi görsem kendimi düzeltirim . Esimin bütün sülalesi bana gelir. Yeme içme herseyi yaparım. Daha bu güne kadar dile dahi getirmedim. Kaynanam gidince boyle olunca. Acaba neden boyle oldu. Esim beni istemiyor davranışı değişiyor . Artık dua etmekten yoruldum . Allah'a dua ediyorum bana sabır ver. Bazen diyorum çekip gideyim boyle olunca. Ama kaynanamla görüştükten sonra oluyor. Bende esime soguyorum. 3 cocuğumda var bilmiyorum artık ne yapayım bedenden cok yoruldum. :(
elci
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 17
Yanıt Sayısı: 427
8 sene önce
dua eden sabırlı olmalı yaradan bırakmalı sabırla beklemeli. Vesveseden arındırmaya calısmanızı tavsıye ederim.
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
8 sene önce
kardelen, anladığım kadarıyla nazar oluyor,belki kayınvaliden bile farkında değildir,sana tavsiyem ayetel klürsi felak ve nas surelerini sakın birakma,her namazın ardından da nazar ayetlerini en az 3 defa oku..... Ayrıca her odada kıbleden başlayıp sağına dönerek 4 yöne 10 ar tane ayetelkürsi oku,insanlardan ve cinlerden gelebilecek her türlü şerden ve kötü enerjilerden bu ayeti kerimeyle yaradanıma sığınırım,eşimin çocuklarımın ve ailemin huzuru için bu ayeti kerimeyi vesile eyledim dersin ya da kendince istediğin gibi dua edersin....Banyo tuvalet haricinde her bağımsız bölümde 4 yöne 10 ar tane okuyorsun... Duruma göre her 3 haftada bir tekrarlaman iyi olur.....
elci
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 17
Yanıt Sayısı: 427
8 sene önce
Selamun aleykum . Sayın dua kardesimiz sizin esinizin ailesi ile baglarının biraz azaltması isteme düsüncesine düsmemeniz icin bu konuda sizi bir ayetle bunun hatalı davranıs olacagını hatırlatmak isteri. Allahu teala muminlerin akrabaları ile isliskilerinin devam etmesini emretmistir. Bakınız kuranı kerimde nisa süresinde ne demis yaradanımız. (Adını anarak birbirinizden bir şeyler istediğiniz Allah’a karşı gelmekten sakının ve akrabalık bağlarına saygı gösterin.) nisa süresinden ayettir. nisa süresü 36 ayeti ve isra süresi 26 ayetlerindede buna rastlarız. siz siz olunuzki aman sakın esim aşlesinden uzaklassın diye bir olusum olmasın icinde , cünkü insanın en hür iradesi kalbin den gecendir bu kalpten gecen iradeye kimse karısamaz bilemez bu nedenle nefse yenik düsmüz oluruz.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23586 Kayıtlı Üye
  • 16573 Konu
  • 143819 Cevap
  • Son Üye ledunniyat
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)