Sam yeli

Bu konu Gaflet tarafından 8 sene önce açıldı, 481 kere okundu ve 1 Cevap verildi.
Gaflet
Üyelik Zamanı: 8 sene önce
Konu Sayısı: 3
Yanıt Sayısı: 43
8 sene önce

Evet konu bu sam yeli
Bu bizim bildiğimiz hastalık olan şey değil. Benim bilgi almak istediğim varlık olan sam yeli.
çok az bilgi edine bildim bununla ilgili o yüzden size sormak mecburiyetinde kaldım.
şimdi anlatmaya başlim. arada duymuşumdur bunu yüz yıllardır yaşayan bir varlıkmış bu büyük ihtimal kötü niyetli zaten. böle insanlara çarpıyomulş yada bebeklere bilmiyorum o an deliye dödürüyormuş kafası yerinden gidiyormuş kimisi kendini camdan atmaya falan kalkıyomuş işte sonra dili tutuluyormuş konuşamıyormuş tabi bunlar benim emin olduğum şeyler değil araştımam sonucu elde ettim.
Asıl kötü olanı anlatiyim şimdi geçen benim eski komşunun bebeği yeni yeni yürümeye başlamş anam buna bişeler olmuş bi deliriş kendini balkondan atmaya falan çalışmış durduk yere hiç kimse nolduğunu anlamamış tabi. benim bundan ir kaç ay sonra haberim oldu bebek daha yeni konuşmayta başlamıştı zaten o zamandan sonra hiç konuşmamış e konuşmayınca derdinide anlatamıyo tabi hiç ses dahi çıkarmıyo ismi söylenince bakmıyo çok kötü bişe gerçekten . ben bunun tarzı şeyler duymuştum ama ayrıntısız saonra şüphelendim tabikide ben bu konulara meraklıyımdır ondan anladım biraz dedim gel seni bi ****ya götüriyim yazık yani böyle beklenmez belli çocuğa bişe olmuş anası falan hiç birşey yapmıyolar.ondan sonra işte tanıdık çok iyi bir ho ca dır kendisi iyi niyetli tecrübeli. ücretsiz muayene eder eğer psikolojikse ruhsal sorun der psikoloğunu tavsiye eder gönderiri hastalarını. neyse işte ona götürdüm . onunda varlıkları falan var heralde işte ana adı falan sordu kendi kendine konuştu sonra kötü ve ciddi bir ifadeyle sam yeli deymiş dedi işte bir çeşit muskalar falan yazdı düzeelmesi çok zor falan dedi sabretmek lazım dedi çok uzun bir süreç dedi artık 1 2 sene geçti önceki haliden iyi olsada çokzor düzeliyo şimdi uzakta oturuyolar bende 1 ya da iki kere gördüm onları .böle işte bu konuda bir bilgisi olan varsa bilgi verirse çok sevinirim. milyonda bir falan kişinin başına geliyo bu galbiba bi kaçkere duydum bu tarz şeyler ama sam yei olduğunuda şimdi öğren dim araştıremayaçalıştım çok az bilgi var . işte tam yaratılış amacı söylenmiyo Allah tarafından yaratılıp yeryüzüne gönderilimiş . yazıyodu bir yerde ifritmidir cin midir bbilemem anlamadım . işte böle belki sizin kaynaklarınız tandığıız kişiler daha fazladır benim fazla kaynağım yok eğer ilgilenirseniz çok sevincem. başka insanların başlarınada gelmiştir.Çok teşekkür ederim :biggrin[1]:

yehuda
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 18
Yanıt Sayısı: 605
8 sene önce
Bunu sana söyleyen ****ya sorabilir siniz en doğru bilgiyi o verir. Fakat kanımca bu ruhul Ahmer . Sam kavuran ateş , ateşin zehirli kısmı anlamları vardır ve ruhul ahmerin emrinde sam rüzgarları dokununca insanı söylediğin çocuk gibi yapan rüzgar. Forumda kıssası var okuyabilirsin
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)