karmaşa

Bu konu Yavuzsrtp tarafından 8 sene önce açıldı, 510 kere okundu ve 2 Cevap verildi.
Yavuzsrtp
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 27
Yanıt Sayısı: 59
8 sene önce

bu gece cin kasemini onu döndürmek için okuyacağım. artık dayanamıyorum. elim kolum bağlı beklemekten sıkıldım. daraldım şuan içimdekileri kelimelere dökebilecek halde değilim bunları dahi neden yazdığım konusunda hiç bir fikrim yok.

ezgilim
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 85
Yanıt Sayısı: 2206
8 sene önce
[QUOTE=luciferr;154887]bu gece cin kasemini onu döndürmek için okuyacağım. artık dayanamıyorum. elim kolum bağlı beklemekten sıkıldım. daraldım şuan içimdekileri kelimelere dökebilecek halde değilim bunları dahi neden yazdığım konusunda hiç bir fikrim yok.[/QUOTE] senin hayırlı kısmetin olsaydı lucifer, ayrılık olmazdı..illaki okumak istiyorsan musallat edinme riskin var unutma, sen yinede korunma yap.......
Fabriel
Üyelik Zamanı: 8 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 18
8 sene önce
Sıkıntı ve agırlıktan başka bir fayda etmez.çünkü odaklanma sorunu oldugu sürece durum iyiye gitmez.kasem fayda etmez,hataların büyük çoğunlugu burdadır direk okuma yapmak geri çevirmek.düşünceler biranda yönlendirilmedigi gibi.okumalar da anında etkiyi vermez.o hızlı dönüşüm yaşıyan bir etki altındadır kısa süreli.olayın aslını izah edebilirsin nedenleri belki fikir verenlerimiz olur isterseniz.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)