Vefk gibi bir şeyim var onu nasıl yok ederim? Yok etmem gerekir mi?

Bu konu Mkr tarafından 7 sene önce açıldı, 982 kere okundu ve 3 Cevap verildi.
Mkr
Üyelik Zamanı: 7 sene önce
Konu Sayısı: 6
Yanıt Sayısı: 90
7 sene önce

Merhaba bu aralar biraz fazla soru sordum biliyorum ama kusura bakmayın lütfen.
Bana ve eşime yapılmış bir büyü olduğundan şüpheleniyordum. Bir h.caya danıştım. Var olduğunu söyledi. Okumam gereken dua verdi bir de vefk gibi bir şey yazmış. Bana dedi ki bunu al balkona bi yere as ya da koy balkonda bi şeyin altına. Ben bunu aldım önce balkonda bi yere astım sonra odama koydum sonra balkona götürüp şişe gibi bi şeyin altına koydum orda öyle duruyor. Belki doğrudur ama ben hiç de inanmadım. Daha önce yaptırdığım bir şey değildi üstelik ben istemeden yaptı verdi. İçimi huzursuz ediyor. Bir işe yaramaz gibi geliyor nitekim gelen giden yok. Acaba doğru ve işe yarar bir şeyse bunu nerden anlarım işe yarar olduğunu anlamanın bir yolu var mı?
Arapçam da yok. Ne yazıyo anlamıyorum. Bi de bunu alıp öyle çöpe atamıyorum korkuyorum. Ne yapmalıyım sizce bilen biri açıklayabilir mi lütfen?
Bir de aynı h.ca bana Kara nohut verdi bunlara tebbet okutup kendi fotoğraflarımızla birlikte nohutları şişeye koydurup üstüne Gül suyu koy kapat güneşte beklet dedi. Yaptım yapmasına ama tövbe yarabbim hiç de inanarak yapmadım. Belki cahilliğimdedir. Bunu da napıyım bilmiyorum şimdi. Bana temizlenme duası versin diye danıştım bana bunları yaptı, yaptırdı. Bilmiyorum başıma iş mi aldım naptım?

zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
7 sene önce
Kime danışırsan danış,ilk söyleyecekleri şey büyü olduğudur.Zira büyü yapma ve bozma ticareti çok yaygındır.... Bence şarlatanları zengin edeceğine sitemizde verilen uygulamaları yap;mesela rüyada büyü bulmayla ilgili bir konumuz var yani bir çeşit istihare... 3 gün ya da 7 gün uygula sonucunu görürsün.. Yapılan vefk sitemizde de var,ayrıldığın eşini ya da sevgilini geri getirmek için yapılan bir büyüdür.......Balkonda rüzgar alan bir yere asılır,böylece gidenin geri geleceğine inanılır.... Nohut uygulması da büyüdür,eğer gerçekten üzerinizde büyü varsa bu söylediğin uygulamaların hiç bir değeri yok,zira büyü bozulmadan bu uygulamalar yapılmaz..... Son olarak da inanmadan yapacağın hiç bir uygulama gerçekleşmez...Önce yaptığın işlemlerin sonuç vereceğine kendin inanmalısın..
Turancı
Üyelik Zamanı: 7 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 19
7 sene önce
Vefk veya muskalar akar suya bırakılmasında fayda var silinecektir. Siz inansanızda inanmasanızda nohut gülsuyu fln bir büyüdür ve biyerden patlak verir öncelik uğraşmamak uğraştıysanız tövbe edin ve Allaha sığının aksi halde büyü her zaman sahibini vurur.
Mkr
Üyelik Zamanı: 7 sene önce
Konu Sayısı: 6
Yanıt Sayısı: 90
7 sene önce
Allah razı olsun senden. Bu uygulamalara da bakıcam. Mehmet kardeşim naçizane konuyla alakasız bi şey söylemek isterim; her gece duadasın her gece bu sitedesin. belli ki eşin senden uzakta diye kötü bir şeye bulaşmıyor allahtan sürekli yardım diliyorsun. inşallah eşin de ne kadar sevildiğini ve şanslı olduğunu anlar rabbim onun gönlüne bunu bildirir de tez zamanda kavuşursun. Yardımların için de çok teşekkür ederim.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23574 Kayıtlı Üye
  • 16568 Konu
  • 143813 Cevap
  • Son Üye bobrosenhain20
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)