Allah rızası için bir bakın!

Bu konu urania tarafından 11 sene önce açıldı, 443 kere okundu ve 2 Cevap verildi.
urania
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 111
Yanıt Sayısı: 346
11 sene önce

Önecelikle merhaba değerli arkadaşlar. Ben şimdiye kadarki yapmış olduğum araştırmalardan yola çıkarak düşünce gücünü ele almak istiyorum. Düşünce gücüyle hayatınıza yön verip hayal ettiğiniz dört dörtlük hayatı yaşayabiliyormuşuz. Ben bunu denedim. Ama olmadı. Herhalde yeterince konsantre olamadım yada yanlış bir şekilde yaptım. Bu konu hakkında bilgisi olan yardım edebilir mi? Artık bıktım. Kendi hayatımı kendim yönlendirmek istiyorum. Ve buda benim elimde olan bir şey olduğu için hemen harrekete geçmek istiyorum. Bana bu işin nasıl yapıldığını, hayallerimi nasıl gerçekleştirebilceğim hakkında Allah rızası için bir yardım edin.

MyrCat
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 7
Yanıt Sayısı: 184
11 sene önce
hayatınızın kontrolünü asla tam olarak elinize alamazsınız, öncelik olarak Allah'a kulsunuz ve kaderden kaçış yok ama şuna değinmem lazım sadece beyin gücüyle hayat değişemez, beyin gücü sizden yüksek olan sizi yener, bu isteğiniz beyin gücü, enerjiler, tekamüller ile toplam bir yapıda ancak düzelir.
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
11 sene önce
[QUOTE=rabia987;66232]Önecelikle merhaba değerli arkadaşlar. Ben şimdiye kadarki yapmış olduğum araştırmalardan yola çıkarak düşünce gücünü ele almak istiyorum. Düşünce gücüyle hayatınıza yön verip hayal ettiğiniz dört dörtlük hayatı yaşayabiliyormuşuz. Ben bunu denedim. Ama olmadı. Herhalde yeterince konsantre olamadım yada yanlış bir şekilde yaptım. Bu konu hakkında bilgisi olan yardım edebilir mi? Artık bıktım. Kendi hayatımı kendim yönlendirmek istiyorum. Ve buda benim elimde olan bir şey olduğu için hemen harrekete geçmek istiyorum. Bana bu işin nasıl yapıldığını, hayallerimi nasıl gerçekleştirebilceğim hakkında Allah rızası için bir yardım edin.[/QUOTE] Kişisel gelişim bölümümüzü inceleyin,kendinizi negatif enerjilerden nasıl arındıracağınızı öğrenmelisiniz,daha sonra da pozitif düşünce ve duyguları yayatınıza nasıl alabileceğinizi öğrenmelisiniz... Bu konuda forumumuzda istediğiniz bilgileri bulacaksınız ayrıca pek çok kitap da var piyasada....
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23594 Kayıtlı Üye
  • 16573 Konu
  • 143825 Cevap
  • Son Üye mirhan
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)