3. bir kişiye uzaktan soğutma büyüsü mümkün mü?

Bu konu izmirli tarafından 11 sene önce açıldı, 356 kere okundu ve 1 Cevap verildi.
izmirli
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 4
11 sene önce

Arkadaşlar merhaba,

Henüz 2 aylık olan ama çok güzel giden bir ilişkim vardı. Şöyle söyleyeyim, daha önce hiç kimsenin beni böylesine sevdiğini ve aşık olduğunu hissetmemiştim. Ufak tefek problemlerimiz de vardı ama asla bunlar ayrılığa sebep olacak şeyler değildi. Ve inanın bende bana olan sevgisini her zerremde hissediyordum, sadece lafta olan birşey değildi. 2 gün önce beni herşeyden çok sevdiğini söylerken bir anda artık beni sevmediğini, içinde bana karşı hiçbirşey kalmadığını ve ayrılmak istediğini söyledi. O kadar dil döktüm ama nafile, bir gram olsun yumuşatamadım kalbini.

Şimdi benim öğrenmek istediğim şu, bana takıntılı olan bir kız vardı. Komşumuzun kızıydı ve benim zaten kesinlikle beraber olmak istemediğim birisiydi. Fakat bu bir şekilde takmıştı bana, hatta sırf bu yüzden apartmandan taşındık gittik. Bir keresinde başka bir komşum bana dikkatli olmamı, bu kızın bana büyü yaptırmayı düşündüğünden bahsetmişti ama dikkate almamıştım.

Lütfen konu hakkında bilgi sahibi birisi bana yardım için cevap versin,
Bu kız uzaktan beni sevdiğimden ayırmak için büyü yaptırabilir mi? Ben hala benden ayrılan sevgilimi çok seviyorum ve kesinlikle soğuma gibi bir durumum yok ama o benden bir anda soğudu ve ayrıldı. Bu şekilde bir büyü var mı, mümkün mü?

Bu bana takıntılı olan kız, sevdiğim kızı tanımadan bilmeden ona benden soğuması ve ayrılması için büyü yaptırabilir mi?

zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
11 sene önce
Düşündüğünüz tüm olasılıkların tamamı de bir kısmı da mümkün...hiç bir kızın sana yaklaşmaması için de yaptırabilir,özellikle sevdiğin kızın senden ayrılması için de yaptırabilir..... sevdiğin kıza ulaşması tanıması çok da zor değil,sosyal medya aracılığıyla herkes birbirine rahatça ulaşabiliyor..... Forumumuzdaki büyü bozma dualarını inceleyin,sadece büyü bozmakla kalmaz aynı zamanda üzerinizdeki negatif enerjiyi de temizler... Ayrıca belki de kız tarafı da kızın sizden uzaklaşması için yaptırmış olabilir,olaylara tek bir noktadan bakıp değerlendirirseniz hata edersiniz,daha geniş bir perspektiften bakmalı ve değerlendirmelisiniz, belki de büyü falan yoktur,sadece kız sizden beklediğini görememiş bulamamış da olabilir....
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23579 Kayıtlı Üye
  • 16568 Konu
  • 143813 Cevap
  • Son Üye Charleshug
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)