3.Göz Açılımı İçin

Bu konu lahutiye tarafından 12 sene önce açıldı, 2104 kere okundu ve 7 Cevap verildi.
lahutiye
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 4 sene önce
Konu Sayısı: 1156
Yanıt Sayısı: 4566
12 sene önce

KAF Suresi 22 nci ayetin ikinci kısmı

Bismillahirrahmanirrahim
لَقَدْ كُنْتَ فى غَفْلَةٍ مِنْ هذَا فَكَشَفْنَا عَنْكَ غِطَاءَكَ فَبَصَرُكَ الْيَوْمَ حَدِيدٌ Meali: 22. Andolsun sen bundan gaflette idin; derhal biz senin perdeni kaldırdık. Bugün artık gözün keskindir (denir).

Yukarıdaki Kaf suresi 22. ayetin son kısmı “Kırmızı renkteki bölüm” gülsuyu-anber-misk-zaferan ile yapılan mürekkeple Cuma günü selalar okunurken bir kağıda yazılır,yazma işlemi sağdan sola doğru önce Hz. Süleymanın mührü yazılarak başlanır(bir çok kişi bilmez Hz.Süleymanın mührü Besmeledir) yine ayetin sonunda mühür yazılır. Ayetin başında ve sonunda mutlaka olmalıdır. Hz.Süleyman’ın mührü Davut yıldızı olarakta bilinir.Yazılan kağıt alına konmadan önce Kadir suresi okunması daha hoş olur. Kağıt alna konduktan sonra (düşmemesi için yapıştırılabilir) Besmele ile “İnnallahe kane semian basira” denir herhangi bir sayı yada sınır yok istenildiği kadar söylenir.

Ayetin Türkçe Okunuşu:Bismillahirrahmanirrahim “Fekeşefna anke ğıtaeke febesarü kel yevme hadiyd”

Ayeti kerimenin yazılışını 50 nci sure 26 ncı cüz sayfa 518 den KAF suresi 22 nci ayetini Kur’anı Kerime bakarak yazarsanız hatanında önüne geçmiş oluruz.

KAF suresi 22 nci ayeti kerimesi
لَقَدْ كُنْتَ فى غَفْلَةٍ مِنْ هذَا فَكَشَفْنَا عَنْكَ غِطَاءَكَ فَبَصَرُكَ الْيَوْمَ حَدِيدٌ
Biz kırmızı kısmı yazıyoruz ayetin tamamını değil!… Lütfen Kuranı Kerimden bakarak yazın.

İyi forumlar lahutiye

afilliyanlz
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 1
12 sene önce
Sayın By Ares bu bilginin kaynağı nedir ?
yalcin043
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 8
12 sene önce
3. göz açılınca ne oluyor? eğer 3. gözü açık olan varsa söylesin. ayrıca bunu sormamın sebebi yattığım yerden gözlerimi kapatıp konsantre olduğumda iki kaşımın ortasında gıdıklanma ve gerilme gibi bişey oluyor. acaba ne olacak diye bekliyorum. ne olduğunu bilmediğim için bi sonuca varamıyorum. bazen kafamın içinde gözlerim kapalı iken resmen beynimin içinde bir ışık yukarıdan aşağı süzülüyor ve ben beynimin içinden görebiliyorum. yani gözlerimin arkası ,beyne bakan kısmı görüyor. bazende gözlerim açıkken bişeyler düşündüğüm zaman göz bebeğimin içindeki damarları bile görüyorum. bana bu işlerden anlayan birileri açıklama yapsın. yoksa ben kafayı mı yiyiyorum ki :)
color
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 29
Yanıt Sayısı: 1257
12 sene önce
:) Siz konuyu tamamen yanlış anlmışsınız:) Önce bir öğrenseydiniz 3.göz nedir diye keşke. 3.Göz:beş duyunun ötesinde bazı idraklere ulaşabilme,bilgiler alabilme,böylece bilinçaltını genişletebilmektir.Ve bu yetiler sadece belli bir ruhsal olgunluğa erişmiş kişilerde görülebilir. Psikolojik olarak yormuş sizi,tavsiyem dualara yönelmeniz.
yalcin043
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 8
12 sene önce
ya bu 3. göz çakrası denen şeyler varya onunla ilgili bazı bilgiler okumuştum ondan olsa gerek. işin aslını sorarsanız benim uzun zamandır ulaşmak istediğim şey şundan ibaret. biz insan oğlu olarak tüm mahlukatlardan üstün yaratılmışız ama ben insan oğlunun diğer mahlukatlardan pek üstünlüğünü göremiyorum. istisna insan var onları kastetmiyorum. yeteneklerimizin farkına varmamız gerektiğine inanıyorum. Cenab-ı Hak bana diğer mahlukatlardan üstün olduğumu farkettirirse onun azameti bir kez daha ortaya çıkmış olur ve tüm mahlukata Allah'ın büyüklüğünü azametini gösterip O'na kulluk noktasında tam teslim olmamız gerektiğini anlata bilirim. eğer farkına varamadan ölürsek ot gelip saman gitme örneği gibi olur diye düşünüyorum. çünkü Rabbim şöyle buyuruyor beşikten mezara kadar kadın erkek ayrımı olmaksızın ilim farz diyor. Allah'ın bütün ilimlerini öğrenesim geliyor hiç birşey kaçırmak istemiyorum. hatta diyorum ki Allah'ım senin ilmini öğrenmeye vakit yetmiyor, senin ilmini öğrenirken zaman yavaş aksın eğer ömrüm yetmezse bana benim anlayabileceğim bütün ilmini kabir berzah ve ahirette öğret Allah'ım diyorum. uyumak istemiyorum ama çok yorgun düşüyorum. ve arayış içerisindeyim. kalb gözüm açılsın istiyorum.
MUSTANG
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 55
Yanıt Sayısı: 1019
12 sene önce
guncel..........................
apolat
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 29
Yanıt Sayısı: 188
12 sene önce
Ehil olmayan kişilerde 3.göz açıldığı zaman çok kötü sonuçlar doğurabiliyor.sokakta yürürken hayvanatların içinde kalmak onlarla yürümek gibi.belkide bir yılanla beraber uyumak:) Akıl hastanelerinde bunlardan çok var:)
MUSTANG
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 55
Yanıt Sayısı: 1019
12 sene önce
3.goz acilmis kisiler ise yani perdenin kalktigi kisiler maddenin gercegini gormeye baslar herseyin bir enerji oldugunu gorulki bu ehil olmadan maneviyata yukselmeden mumkun degildir,ayrica basda amerika olmak uzere cesitli ulkelerde 3.goz acilimi konusunda cok calismalar yapilmkta hatta filmlere konu olmaktadir....
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23590 Kayıtlı Üye
  • 16573 Konu
  • 143825 Cevap
  • Son Üye Melek Neslihan
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)