Hz Süleyman’nın Duası ve Sırları

Bu konu camuro tarafından 11 sene önce açıldı, 1507 kere okundu ve 4 Cevap verildi.
camuro
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 455
Yanıt Sayısı: 571
11 sene önce

Allahümme edhilna fi suri süleymana ve meleike süleymanu minel meşrıkı vel mağribi bi izzetihi ve sıfatihi ve ef’âlih ve kuvvetihi ve selamün ya rabbe cebraile ve mikaile ve israfile ve azraile ve melaike süleymanu minel meşrık vel mağribi cinne ve insan ve rihan ve kamamen tesliman kesiran ve sübhanehü ve te’ala celle celalühü ve ekmalühü ilam ya iblisve şeytanin teskuna fiz zulumati Rabbena tekabbel minna dua süleyman ve ala seiril enbiya’i birahmetike ya erhamerrahimin.“selamün ala süleyman fil alemin”

mevsim98
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 21
Yanıt Sayısı: 52
10 sene önce
çoooook harika birr paylaşım olmuş ALLAH RAZI OLSUN
bektas199286
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 1
10 sene önce
hangi bolum 40 defa okunucak belirtirsen memnun olurum yanlis yapmayalim çünkü
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
10 sene önce
Allahümme edhilna fi suri süleymana ve meleike süleymanu minel meşrıkı vel mağribi bi izzetihi ve sıfatihi ve ef'âlih ve kuvvetihi ve selamün ya rabbe cebraile ve mikaile ve israfile ve azraile ve melaike süleymanu minel meşrık vel mağribi cinne ve insan ve rihan ve kamamen tesliman kesiran ve sübhanehü ve te'ala celle celalühü ve ekmalühü ilam ya iblis ve şeytanin teskuna fiz zulumati Rabbena tekabbel minna dua süleyman ve ala seiril enbiya'i birahmetike ya erhamerrahimin. "selamün ala süleyman fil alemin" Euzü bikelimâtillahittammâti min külli adüvvi ve min külli şeytanin hammetin. Euzü billahi el vahidi el macidi min küllü adüvvün ve hasidin ve min küllü şeytanin marid Bismillahirahmani ala abdihi ve kulina ve Lekad halaknel insâne fî ahseni takvîm Lev Enzelna Duası,Salavatı Tefriciye Salavatı tıbbıl kulubi “Kâf Hâ Yâ Ayn, Sâd, Hâ Mîm Ayn Sîn Kâf” Esmaül Hüsna "Ya bariu " 213 defa Ayetel Kürsi ve Fatiha ile bitir. Uygulama:7 gün her sabah 40 defa okunur.
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
10 sene önce
salavatı tıbbıl kulub Allahumme salli alâ seyyidinê Muhammedin / Tıbbil kulûbi ve devâihâ Ve âfiyetil ebdani ve şifâihâ / Ve nuril ebsari ve ziyâihâ Ve alâ âlihî ve sahbihî ve sellim Anlamı: Ey ALLAH’ım ! kalblerin doktoru ve devası, vucutların şifası, gözlerin nuru ve ziyası olan Muhammed’e (S.A.V.) aline ve ashabına salatu selam eyle. Amin! Makbul bir dua olan salavatı şerifeyi, yapacağınız duanın hem başında, hem de sonunda üçer defa söylerseniz, yapacağınız dua inşallah kabul edilir.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23563 Kayıtlı Üye
  • 16566 Konu
  • 143813 Cevap
  • Son Üye sinemsen
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)