Bu 2 Uygulama

Bu konu elifnurs tarafından 9 sene önce açıldı, 556 kere okundu ve 7 Cevap verildi.
elifnurs
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 9
Yanıt Sayısı: 102
9 sene önce

Merhaba ben bu iki uygulamaya da basladim, uygulama derken zikir ediyorum aklima geldikce okuyorum ama ikisi birden ağır olur mu?

1.si vehuvel aliyyul azim
2.si Kul in kuntum tuhibbunellah fettabiuni yuhbibkumullah ye vedud ya beduh ya cemil ya celil ya Allah

Niyetim sevdigim kisinin hayirlisiyla beni sevmesi

Bide ağır olmazsa 3 gunde 3000 tane okunan esmalar vardı muhabbet için yine, Ya kadiru Ya Allah ya Kadimu…..’lu olan onu da yapabilirmiyim? Eger hepsi agir gelirse bunlardan hangisini yapmaliyim?

elci
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 17
Yanıt Sayısı: 427
9 sene önce
kelimei tevhit okuyunuz ve okumalarinizi o kisiyede yollayiniz belki onun kalbinde bir kipirdi olabilir. yukardaki ikici okuma kalpleri birbirine ceker ve cami esmasi olmaside dört büyük melegin ismi ile olmasi okumayi güclendirir. ama az önce bir konuya bu konuya benzer birseyler yazdim. okuyunuz ve elgaytu aleykemehabbetten ninni.
elifnurs
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 9
Yanıt Sayısı: 102
9 sene önce
Taha süresiymis ve anlami cok guzelmis hakkaten
elci
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 17
Yanıt Sayısı: 427
9 sene önce
ikisni ouyabilirsiniz hicbir sorun olmaz ama sonunda kendi lisaninla hacetini söyle. baska konuya yazdim.
NİLÜFER
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 16
Yanıt Sayısı: 702
9 sene önce
Sevdiğinizi gerçekten seviyorsanız bu kadar çok uygulamayı aynı anda yapmamalısınız. Şöyle düşünün, her ağzınızdan çıkan bir enerji, karşınızdaki kişinin enerji deposu 500 se siz 5000 enerji yolluyorsunuz. Sizden nefret etmesini istiyorsanız bilemem elbette. Allah duada ısrarcı olun der. Ama sizin yaptığınız paniklemiş bir halde durmadan okuma yapmaya çalışmak. Bir kaç zamandır sorularınıza gözüm takılıyor. Önce kendi enerji alanınıza temizlik yapmaya ne dersiniz?
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
AbSİNth_
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 13
Yanıt Sayısı: 815
9 sene önce
Şimdi 1.si duygularınız tek tarafa kanalize olduğu için maalesef diğer önerilere kapalısınız.. 2.si yazdığınız uygulamalardan 2.olani hani esmali olan ağır gelir eğer günlük hayatta esma çalışmalarınız yoksa. 3.sü de hem burada hem hayatta size bir yol çizilmez, sadece tavsiyelerde bulunulur.Ancak o yolu çizecek olan sizsiniz..Hepimiz aşık olduk acı çektik ya da çektirdik.Bakin ne güzel söylüyorsunuz sınavım ağır diye..Burada asıl devreye giren mekanizma irade.Siz iradenizle hareket edeceksiniz..Ancak önce sakin olup içinde bulunduğunuz bu sarmaldan kurtulmak için dua edeceksiniz..Ahmet mehmet geri gelsin diye değil.
Nick-Yok
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 102
9 sene önce
Basimiza gelen her turlu sIKINti bize bir imtihandir. Size tavsiye edilen dualari yapin ve sabr edin. Dualarinizi ve okumalarinizi sabir ile harmanlarsaniz psikolojik olarak cok kisa zamanda rahatlayacaksiniz. Ruhunuz derin bir nefes alacak adeta. Dualariniza devam edin. Ama asla umitsizlige kapilmayin. Sabr edin kardesim. Dunyada hic bir aci yokturki zamanla acisi sonmesin .... Belki de bu sIKInti sizin Allaha yaklasmaniza sebep icin verilmistir yuce Allah tarafindan ... Allaha yonelin ve onun sevgisini merhametini dusunun
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23561 Kayıtlı Üye
  • 16566 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye eleanore3659
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)