bu ne anlama geliyor?rüyada yolculuk

Bu konu asli.han tarafından 9 sene önce açıldı, 486 kere okundu ve 4 Cevap verildi.
asli.han
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 12
Yanıt Sayısı: 104
9 sene önce

Merhaba ayrıldığım erkek arkadaşım bana geri dönsün diye 698 el-latif, esmaül hüsna artı 9801 el vedüd uygulaması ve 1900 Tevbe suresi 9. ayet (cumartesi günü okunan) okudum bir hafta içinde. Hemen ardından uyuduğumda el-latif ismi beni biraz rahatlattı diğer iki uygulamada sonrasında da rüyamda erkek arkadaşımın ailesinin daha önce hiç gitmediğim ve başka bir şehirde olan evlerine gittim. birinde kardeşini birinde annesini gördüm. sizce doğru yoldamıyım? dualarim kabul olacak mı?

asli.han
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 12
Yanıt Sayısı: 104
9 sene önce
hatta annesini gördüğüm rüyada nişanlanmıştık ve annesi beni kabulleniyordu yavaş yavaş. bilinç altımdaki isteklerimin bir oyunu olabilir mi? :(((
POZİTİF
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 48
Yanıt Sayısı: 965
9 sene önce
Öncelikle rüya tabirleri bölümü var rüyanı oraya yazman daha uygun olur...Dua'n kabul olacakmı bunu Ancak ALLAH bilir bizler bilmezyiz hayırlısı ne ise o olsun ...Bilinç altı olabilirmi evet olabilir sürekli onu düşünüyorsun çünki.
CiciPeri
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 30
Yanıt Sayısı: 4019
9 sene önce
[QUOTE=asli.han;133079]Merhaba ayrıldığım erkek arkadaşım bana geri dönsün diye 698 el-latif, esmaül hüsna artı 9801 el vedüd uygulaması ve 1900 Tevbe suresi 9. ayet (cumartesi günü okunan) okudum bir hafta içinde. Hemen ardından uyuduğumda el-latif ismi beni biraz rahatlattı diğer iki uygulamada sonrasında da rüyamda erkek arkadaşımın ailesinin daha önce hiç gitmediğim ve başka bir şehirde olan evlerine gittim. birinde kardeşini birinde annesini gördüm. sizce doğru yoldamıyım? dualarim kabul olacak mı?[/QUOTE] burda birisi vardi ne guzel planlar yapiyordu sende oyle calis bence:rofl[1]::rofl[1]::rofl[1]: Plan A =Annesini ve babasini ikna icin dua Plan B =Ailesinin sana isinmasi icin dua Plan C=Aradaki butun engellerin kalkmasi icin dua Plan D= Sevdiginin seninle evlenmesi ve hep seni sevmesi icin dua:rofl[1]::rofl[1]:
duaperisi
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 4
Yanıt Sayısı: 573
9 sene önce
Ya bu A planı, B planı nasıl benim aklıma gelmedi :) mantıklıymış bence :):):)
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23566 Kayıtlı Üye
  • 16567 Konu
  • 143813 Cevap
  • Son Üye WilliamMaf
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)