Sevgiliyle Bağlanmak İçin Etkili Büyü

Bu konu Project tarafından 12 sene önce açıldı, 615 kere okundu ve Henüz Cevap Yok.
Project
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 190
Yanıt Sayısı: 7
12 sene önce

İki sevgili arasına bozucu cinlerin etkisiyle dargınlık, kırgınlık girmeye başlar, ayrılık belirtileri baş gösterirse, bunu önlemek için muska yazdırılır. Muskayı yazan cinciye sevgililerden hiçbiri başvurmaz. İkisinin de güvenini kazanmış bir aracı kadın onlarla cinci arasında gereken işlemleri yürütür. Gereğinde muskanın yapıldığını sevgililer de bilmeyebilir.
Aracı kadın, kızla erkeğin giysilerinden birer küçük parça alır, ya da çalar, cinciye götürür. Cinci iki sevgilinin adlarını, yaşlarını öğrendikten sonra, yıldızlarına burçlarına bakar. Araya yabancı, bozucu bir burç girmişse, onu uzaklaştırır, bozucu cinleri kovar. Bunları başarmak için aşağıda gösterilen işlemler yapılır.
İki yamanın birer yüzüne kızla erkeğin adları ya kömürle ya da mor mürekkeple yazılır. Adların çevrelerine birer daire çizilip dairenin çevresine de ‘’subhanallah, ya hafiz, ya gaffar, ya settar’’ sözleri yazılır. İki yama, daireler, adlar birbirine çakışacak biçimde dikilir. Her dikiş vuruşta kızın, erkeğin adı söylenip ‘’sen barıştır ya Allah’’ denir. Cinci bu sözleri Arapça da söyleyebilir. Diken iki yama bir kare biçiminde katlanır, üç kat muşambaya sarılır. Muşamba gene üç kat mavi yamayla sarılıp dikilir. Ortaya çıkan kare biçimli muska bir Cuma gecesi yatsıdan sonra kızın evi çevresinde üç kez, erkeğin evi çevresinde de üç kez dolaştırılır. Bir gecede dolaşacak gibi değilse, ertesi Cuma gecesine bırakılır. Evin çevresini dolaşma işi bitince muska gece yatsıdan sonra kızla erkeğin geçtikleri yola, dıştan anlaşılmayacak şekilde gömülür. Kızla erkek bu muska üzerinden yedişer kez geçtikten sonra aralarında yakınlık başlar, ilişkiler sıklaşırmış. Muskanın yapılışını, saklandığı yeri ikisinin de bilmemesi gerekir. Böyle bir söylentinin ortalıkta dolaşması pek önemli sayılmaz.
Bu tür muskaların dargın, birbirinden ayrı yaşayan karı koca için, iyilik sever biri aracılığı ile yaptırıldığı da olur.

Konuya Bir Cevap Yazın

  • 23563 Kayıtlı Üye
  • 16566 Konu
  • 143813 Cevap
  • Son Üye sinemsen
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)