Büyü Kirli Bir İşbirliğidir !

Bu konu Abdülhamid tarafından 7 sene önce açıldı, 894 kere okundu ve 4 Cevap verildi.
Abdülhamid
Üyelik Zamanı: 7 sene önce
Konu Sayısı: 6
Yanıt Sayısı: 10
7 sene önce

Allah her şekle ve şekiller kombinasyonlarına belirli güçler modüle etmiştir. Yani düşünsenize, eğri büğrü harfleri bazı geometrik şekillerin içine, kenarına vs. yazıyorsun ve adam karısından boşanıyor. Kağıda yazılan 3 satır yazı, bir insanın hayatını nasıl değiştirebilir. Yazı burda, adam orda !?
İşte bu noktada Allah’ın büyü sistemi devreye giriyor.

Büyü, tılsımlardan oluşur. Tılsım ise bazı şekillere Allah’ın yüklediği “sözde” vazifelerdir. Bu tılsımlar ile murad edilen işi gerçekleştiren cinlerdir. Bu pislik cinler, kirli emelin eylemlerini ifa ederler. Haa o salak cinler de hiç kimseye dokunamazlar.

Büyü Kimlere İşlemez:

-Avrupalılara
-Avrupalı gibi yaşayan milletlere
-Sahtekarlara, namussuzlara

Özetle Büyü;

Allah’ın kötü bir insanla işbirliği yaparak masum, düzgün ve temiz bir insana, haksız ve suçsuz yere, bela verme yöntemine büyü denir.

Bu pisliğe bizi de bulaştırdıkları için olayın gerçeğini yazmak zorunda kaldım.

zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
7 sene önce
Hristiyan aleminde de musevi aleminde de büyü vardır,inancı ne olursa olsun ateist bile olsa büyü her insana işler.... Sizin gerçeğiniz bilinen gerçekten biraz farklı olsa gerek..
Abdülhamid
Üyelik Zamanı: 7 sene önce
Konu Sayısı: 6
Yanıt Sayısı: 10
7 sene önce
Sn. Zeinarda elbette büyü herkese işleyebilir. Fakat kimlerin kaderine yazılıp da başlarına gelir!? Dikkat çekmek istediğim nokta, olayın bu yönüdür. Kimlere işlemez kısmına 'zenginlere' yazmayı unutmuşum.
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
7 sene önce
Al-i İmran 26 ayette beyan çok açıktır; De ki;"Ey mülkün/saltanatın Mâlik'i/sahibi olan Allah'ım! Sen mülkü/saltanatı dilediğine verir, mülkü/ saltanatı dilediğinden çekip alırsın. Dilediğini yüceltip aziz edersin, dilediğini alçaltıp zelil kılarsın. İmkân, mal ve nimet senin elindedir. Sen, her şeye kadirsin." Birisini fakir ve zelil etmek istediğinde de sebeplar yaratır ki bu sebeplere büyü de dahildir,zengin etmek istediğinde de sebepler yaratır.... Zenginlik de fakirlik de kulun imtihanıdır...
Abdülhamid
Üyelik Zamanı: 7 sene önce
Konu Sayısı: 6
Yanıt Sayısı: 10
7 sene önce
Güzel bir izahatta bulunmuşunuz. İzahat güzel ama manası kötü -çok kötü "keyfiyyet" ! Tanrı' nın sorumsuzluğu, denetlenemezliği ve o malum "keyfiyyete" kalışımız. Allah'tan korkuyoruz. Korktuğumuz için de kendi ayetlerinde ve daima kendine müteallik güzellemelere dair beyanatlarından referanslar (ayet/hadis) vererek açıklıyoruz / sunuz. Haklısın arkadaş. Ben de korkuyorum. Hem de it gibi ! Dipnot: CİN denilen P.Ç'ler; Tanrı' nın arkasına saklanarak, kirli işlerini yapıp üstüne attığı soytarı/o.ç. varlıklardır (iyileri varsa onlar hariç).
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23561 Kayıtlı Üye
  • 16566 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye eleanore3659
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)