Göz Rengi Falı Nedir

Bu konu mavis tarafından 13 sene önce açıldı, 798 kere okundu ve 13 Cevap verildi.
mavis
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 804
Yanıt Sayısı: 51
13 sene önce

göz rengindende hiç fal olurmu demeyin belki duyup bilenler vardır ama ilk defa duyanlar bu soruyu sorabilirler o halde göz rengi falı nasılmış bir bakalım sevgili lahutiye üyeleri Mavi Gözlü İnsanlar : Durağan olmayı sevmeyen, enerji dolu, karar verme kabiliyeti olarak pozitif yönde gelişmiş olan, eli açık, değişimlerin kendilerini korkutmadığı kişilerdir. Biraz hayalperesttirler. Bu yapıları nedeniyle de gerçekleri görmekte zorlanırlar. Siyah Gözlü İnsanlar : Olaylar karşısında çok çabuk heyecanlanan, disiplinli, düzenli kişilerdir. Duygu yüklü olan bu insanların, gerek sevgisi,gerek de kindarlığı oldukça çok güçlüdür. Onlar karşılarındaki insanları daima idare etmek isterler. Yeşil Gözlü İnsanlar : Sevdiklerini kırmak istemeyen bir yapıları vardır. Kırıcı olmamaya çok dikkat ederler, çok asabi yaradılış da olmalarına rağmen bu böyledir. Bu yüzden hislerine hakim olmayı bilirler. Gözleri Ela Olanlar : Sezgisel güçleri yüksektir, oldukça hassas bir kalbe sahip insanlardır. Gururlarına olabildiğince çok düşkün kişilerdir, gururları kırıldığı zaman asla ve asla afları yoktur. Aslında çok daha yumuşak başlı, daha anlayışlı olmaları gerekmektedir. Kahverengi Gözlü İnsanlar: Aslında bu insanlar kendilerini idare ettirmek konusunda isteksizdirler. Bir kötü yönleri de her yerde sırlarını açıklamalarıdır. Dünyaya kapalı gözlerle bakarlar adeta, gerçekte hayal kırıklıkları yaşamamaları realiteleri görme yolunu seçmelerinde yarar vardıralıntı

nida
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 24
13 sene önce
Siyah Gözlü İnsanlar : Olaylar karşısında çok çabuk heyecanlanan, disiplinli, düzenli kişilerdir. Duygu yüklü olan bu insanların, gerek sevgisi,gerek de kindarlığı oldukça çok güçlüdür. Onlar karşılarındaki insanları daima idare etmek isterler. külliyen yalan :whistling[1]:
Kayıtlı Değil
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 4 sene önce
Konu Sayısı: 1156
Yanıt Sayısı: 4566
13 sene önce
Yeşil Gözlü İnsanlar : Sevdiklerini kırmak istemeyen bir yapıları vardır. Kırıcı olmamaya çok dikkat ederler, çok asabi yaradılış da olmalarına rağmen bu böyledir. Bu yüzden hislerine hakim olmayı bilirler. Evet kardeşlerim aynen böyleyimdir paylaşıma teşekkürler .Selametle..
SOLAK
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 388
Yanıt Sayısı: 2290
13 sene önce
Siyah Gözlü İnsanlar : Olaylar karşısında çok çabuk heyecanlanan, disiplinli, düzenli kişilerdir. Duygu yüklü olan bu insanların, gerek sevgisi,gerek de kindarlığı oldukça çok güçlüdür. Onlar karşılarındaki insanları daima idare etmek isterler. Kindarlık dışında biraz tutmuş :smile:
Serare
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 32
Yanıt Sayısı: 176
13 sene önce
Gözleri Ela Olanlar : Sezgisel güçleri yüksektir, oldukça hassas bir kalbe sahip insanlardır. Gururlarına olabildiğince çok düşkün kişilerdir, gururları kırıldığı zaman asla ve asla afları yoktur. Aslında çok daha yumuşak başlı, daha anlayışlı olmaları gerekmektedir.
ildy
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 105
Yanıt Sayısı: 1043
13 sene önce
Kahverengi Gözlü İnsanlar: Aslında bu insanlar kendilerini idare ettirmek konusunda isteksizdirler. Bir kötü yönleri de her yerde sırlarını açıklamalarıdır. Dünyaya kapalı gözlerle bakarlar adeta, gerçekte hayal kırıklıkları yaşamamaları realiteleri görme yolunu seçmelerinde yarar vardır bu benmıymısım:))) alla alla
ildy
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 105
Yanıt Sayısı: 1043
13 sene önce
güncel:) )
Sİhab
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 310
Yanıt Sayısı: 734
13 sene önce
Fizyonomi İlmi denir beden falına ve doğrudur...Buradaki farklı yalnız bir ara yazarım foruma...
superisi
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 214
Yanıt Sayısı: 1018
13 sene önce
kahverengi benim Aslında bu insanlar kendilerini idare ettirmek konusunda isteksizdirler sadece bu uyuyo bana sır tutmayı severim:)
CABBAR
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 6
Yanıt Sayısı: 21
12 sene önce
dogru...........................
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
12 sene önce
Renkli Lens takmışsa nasıl anlaşılacak......:biggrin[1]:
fatımatüzzehra
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 13
Yanıt Sayısı: 170
12 sene önce
Gözleri Ela Olanlar : Sezgisel güçleri yüksektir, oldukça hassas bir kalbe sahip insanlardır. Gururlarına olabildiğince çok düşkün kişilerdir, gururları kırıldığı zaman asla ve asla afları yoktur. Aslında çok daha yumuşak başlı, daha anlayışlı olmaları gerekmektedir. Kahverengi Gözlü İnsanlar: Aslında bu insanlar kendilerini idare ettirmek konusunda isteksizdirler. Bir kötü yönleri de her yerde sırlarını açıklamalarıdır. Dünyaya kapalı gözlerle bakarlar adeta, gerçekte hayal kırıklıkları yaşamamaları realiteleri görme yolunu seçmelerinde yarar vardır benim gözlerim karışık ela gibide açık kahve gibide....ama kahve daha çok tutuyo:dance2[1]:
hale
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 9
12 sene önce
gerçek gibi şööyle bi düşündümde evet olabilir. daha yumuşak olabilirmişim...
ruyaa
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 41
11 sene önce
Yeşil Gözlü İnsanlar : Sevdiklerini kırmak istemeyen bir yapıları vardır. Kırıcı olmamaya çok dikkat ederler, çok asabi yaradılış da olmalarına rağmen bu böyledir. Bu yüzden hislerine hakim olmayı bilirler. Demiş fakat bazen hislerime hakim olmakta zorlanıp başkalarını kırmak yerine bir güzel kendimi kırıp paramparça ediyorum...
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23562 Kayıtlı Üye
  • 16566 Konu
  • 143813 Cevap
  • Son Üye Kitaplar
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)