yardım edin hastalık için

Bu konu balcı tarafından 8 sene önce açıldı, 867 kere okundu ve 3 Cevap verildi.
balcı
Üyelik Zamanı: 8 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 2
8 sene önce

Ben bu siteye yeni katıldım, belki derman olur diye hissettim,benim vücudumda beyaz lekeler var ne ilaç kullandıysam fayda etmiyor ve ilerliyor doktorlar tedavisini bulamıyor varmı ilahi bir çaresi…birde evliyim 10 senelik,çok bahtsısız hep biryerden borç çıkıyor bi rahat edemedik iş olarak bol kazançlı bir yerde çıkmıyor yardım ederseniz sevinirim…:sad:

zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
8 sene önce
Geçmiş olsun,Allah tez vakitte şifa versin.... Anlatımınızdan anladığım kadarıyla sedef hastalığına benzer bir hastalığınız var...Tıbben çare aramalısınız,dualar sadece manevi destek sağlar.... Birilerine dua önermek çok doğru olmaz,derdinize uygun bölümleri inceleyin,hangi duanın enerjisi size uyarsa onu okumalısınız... Mesela pek çok dua göreceksiniz ama içlerinden bir tanesi sizde fazlasıyla okuma isteği uyandıracaktır,işte o dua sizin derdinizin dermanı demektir çünkü enerjiniz onunla uyuşmaktadır.
Kardelencicek
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 17
Yanıt Sayısı: 83
8 sene önce
Arkadasım bende de vardı adı vitiligon . Fakültede ışın tedavisi var . Dr verdiği vitaminler haftanın 3 gunu ışına gidiyorsun . Bu tedaviyle geçiyor . Araştırın ama uzun sürüyor tedavisi . Aksamadan ara vermeden yaparsanız sonuc alırsınız isallah . Ben kurtuldum darısı size olsun cnm .
satelcom
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 42
Yanıt Sayısı: 145
8 sene önce
Çörekotu yağını devamlı kullanınız.Her gün Haricen cildinize sürünüz ve bir bardak suya bir çay kaşığı ilave edip içiniz.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23561 Kayıtlı Üye
  • 16566 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye eleanore3659
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)