Ruyamda Cebrail A.s Yardım İstiyorum

Bu konu Aaro'sdamned tarafından 10 sene önce açıldı, 499 kere okundu ve 3 Cevap verildi.
Aaro'sdamned
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 62
Yanıt Sayısı: 951
10 sene önce

Merhaba Sevgili Lahutiye Üyeleri Rüyamda çok yüksek bir binanın camının onundeyim ve düşme korkusu yaşıyorum, çaresizce ağlıyorum bana yardım edecek biri varmı diye bakınıyorum ve haykırara Ey Cebrail A.s bana yardım et diyorum bir kere daha tekrarlıyorum sonra 3kere Ey Allah’ın kulları bana yardım edin diyorum kısa bir sure sonra camdan biri çıkıp beni içeri alıyor bir erkek ama tanımıyorum, içeride bir sehpanın üstünde 3 kupa var ikisi dolu ve bitki çayı bana bunu iç diyorlar ama sanırım içmedim hatırlamıyorum..Ve sonrasındaeski erkek arkadaşıma çay demliyorum eski antik çağ gibi bir sokakta.. Aynı gece en yakın arkadaşımda yüksek bir binaya hızla asansörle çıkmış ve binanın tepesinden aşağı baktığında beyaz balıklar görmüş ? Ayrıca bundan 2.5 ay önce rüyamda 03.03 tarihini ve 72 rakamı görmüştüm…

anatolya
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 13
Yanıt Sayısı: 7
10 sene önce
[QUOTE=Aaro'sdamned;104533]Merhaba Sevgili Lahutiye Üyeleri Rüyamda çok yüksek bir binanın camının onundeyim ve düşme korkusu yaşıyorum, çaresizce ağlıyorum bana yardım edecek biri varmı diye bakınıyorum ve haykırara Ey Cebrail A.s bana yardım et diyorum bir kere daha tekrarlıyorum sonra 3kere Ey Allah'ın kulları bana yardım edin diyorum kısa bir sure sonra camdan biri çıkıp beni içeri alıyor bir erkek ama tanımıyorum, içeride bir sehpanın üstünde 3 kupa var ikisi dolu ve bitki çayı bana bunu iç diyorlar ama sanırım içmedim hatırlamıyorum..Ve sonrasındaeski erkek arkadaşıma çay demliyorum eski antik çağ gibi bir sokakta.. Aynı gece en yakın arkadaşımda yüksek bir binaya hızla asansörle çıkmış ve binanın tepesinden aşağı baktığında beyaz balıklar görmüş ? Ayrıca bundan 2.5 ay önce rüyamda 03.03 tarihini ve 72 rakamı görmüştüm...[/QUOTE] Sevgili Aaro'sdamned;Görmüş olduğunuz rüya aslında çok güzel fakat yakın geçmişte yaşadığınız bir sıkıntının halen etkisini üzerinizden atamamışsınız normal yaşantınızda bunu belli etmesenizde içiniz de bir takım fırtınalar esmeye devam ediyor,çok yakında bu durumdan sıyrılacaksınız inşallah,şu ana kadar hiç tanımadığınız bir insandan beklenmeyen bir yardım göreceksiniz.İçinde bulunduğunuz sağlık sorununuz olabilir yada ruhsal bir takım sıkıntılarınız olabilir bunları üzerinizden atabilmek adına çaba harcamanız gerekiyor bu konuda size yardım eli uzanabilir fakat siz yine bildiğiniz yoldan şaşmayacaksınız.Sizin yanlışınız halen geçmişi yaşamak ve bu durumdan kurtulmaya çalıştığınızı sanmak,aslında yakın gelecekte sizi maddi ve manevi küçük ama güzel şeyler bekliyor fakat bunu istemeyerekte olsa kendi elinizle uzak bir zamana atarak hata yapıyorsunuz.Bu arada inançlarınız ve sezgileriniz çok güçlü bunun farkındamısınız bilmiyorum.Yorumlaması benden Takdir ALLAH,tan.
pikaçu
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 106
10 sene önce
Sevgili anatolya cok guzel yorumlamis. Onunuzde guzel bir yol olmasina ragmen siz eski dogru bildiginiz bir takim inanclarinizdan siyrilamamissiniz. Yeni yolda yenilenmek, dogru her ne olursa olsun elde etmek icin icinizi acmaniz gerekiyor. Dogru olana dogru yururseniz sizi hayirla mujdelemek isterim. Hayirlara vesile olur insallah.
Aaro'sdamned
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 62
Yanıt Sayısı: 951
10 sene önce
:smile:Sevgili anatolya ve pikacu Allah razı olsun gerçekten bana yardımcı oldunuz, gecmişimden tamamıyle kurtulamadığımı biliyorum ama %90 attığımın farkındayım çok şükür ara ara bununla alakalı rüyamda msjlar alıyorum zaten, yakında bni güzel şeylerin beklediğini çok iyi biliyorum çünkü Rabbim hissettiriyor ve habersiz bırakmıyor hamdolsun, Allah sizlerden razi olsun gerçekten bu denli bir yorum beklemiyordum Evet anatolya farkındayım hamdolsun, fakat başka şeylerde var çözemiyorum bir turlu anlayamıyorum.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)