Rüyamı yorumlayabilir misiniz?

Bu konu QapriS tarafından 11 sene önce açıldı, 563 kere okundu ve 6 Cevap verildi.
QapriS
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 7
Yanıt Sayısı: 82
11 sene önce

normalde rüyalarımı hatırlayamama gibi bir sorunum var aslında.. bu sebeple bir kac gündür gördügüm rüyaları hatırlayınca bi manası olmalıdır diye düşünüyorum..

3 gündür ölüleri görüyorum rüyamda..

gecen gün vefat eden babamı gördüm.. odadaki 3 koltugun yerini değiştiriyorduk..
bana bırak iyi böyle güzel diyordu bende karışma değiştircem diyordum..

sonraki gün annemle yazın vefat eden teyzeme gidicek oluyorduk.. teyzemi kafasına kafar yorganı örtmüş bir halde yatarken görüyordum..

bugünse ben uzanıyor oluyorum yatakta bir kız benim hakkımda birine o cok fena falan diyor.. kalkıp kıza baya bagırıp cagırıyorum.. sonra başka bir kız bana bir dua okumak istiyor.. ben karşısında oturuyorum.. bilgisayar ekranında bir resim var 5 kareden oluşuyor.. ilkinde dua var ikinci kısımda ince uzun bir dikilitaş 3. kısmı hatırlamıyorum 4 de yine dikilitaş (eski mezar taşı gibi) 5. kısmı hatırlamıyorum resmin..

neyse duayı okuyor ruhlar gezmeye başlıyor etrafta kendi mezar taşımı görüyorum bu arada üzerinde bismillahirrahmanirrahim yazılı hemde arapcasıyla.. korkmaya başlıyorum.. bir saat sonra elini yüzünü yıka bişey kalmicak etrafta diyor kız bana.. korkma diyor.. o sırada ruhlardan biri geliyor yanıma kadar.. erkek ve kafasında namazlarda giyilen o takke gibi şeylerden var giyisisi beyaz.. üzerime egilmeye başlıyor beni öpecek sanıyorum.. bu arada kız yapma dur falan derken uyandım:S saat 7.45..

hala korkumu atlatamadım :S

yorumlanması gereken bir rüyamıdır..

ilkAY
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 231
11 sene önce
Selam.. evet gerçekten ilginç. öncelikle baban dünyada olsaydı seni eleştirirdi, ona göre yanlış yoldasın. onun onaylamadığı hedeflerin var. teyzen huzurlu. her ikiside senden dua bekliyor. hayatında yepyeni bir dönem başlayacak, ama bunun için tüm yanlışlardan sıyrılmalısın vede vakti gelmiş. yıkanmak arınmaktır. korkacak birşey yok. kalbini temizle.sonra çok güzel bembeyaz bir sayfa açılsın hayatında. bizim rüya-forumumz var zaten, yeni konu açmana gerek yoktu. bundan sonra diğer "rüyanızı yazın yorumlayacağım" konusu altında paylaş lütfen.
QapriS
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 7
Yanıt Sayısı: 82
11 sene önce
ilkaycım yüregine saglık.. cok teşekkür ederim yorumladıgın icin.. konuyu gördüm aslında ama konu sana ait olmayınca ve sana ait bir konu göremeyince bende kendim acma geregi duydum.. bir dahakine o konu üzerinden devam ederim ;)
cansın
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 4
11 sene önce
ben de rüyamı anlatmak istiyorum.. rüyam da kardeşimle komşunun erik ağacını sallayıp erik toplamak istiyoruz ama bi de baktım ki ablam ağacın en üst tarafında ben de diyorum ki sallamayalım düşebilir aşağıya ağacı çok uzun görüyorum.. merak ettim nedir acaba tabiri :)
ilkAY
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 231
11 sene önce
cansın hayrolsun. ablanın ailesinde olgun yaşta birine hastalık görünüyor. biraz üzülebilirsin. yinede yorum bu elbette Allah bilir.
hayatmasal
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 80
Yanıt Sayısı: 590
11 sene önce
çok önceden beğendiğim biri vardı, o da beğeniyor gibiydi,ama olmadı,nerdeyse 7-8 yıldır görmediğim görüşmediğim biri. dün rüyamda onu gördüm,dizdize oturuyorduk ben çok mutluydum o da, bana akşam konuşacağız diyor, sanki konuşup aydınlığa kavuşacak anlamında. en yakın arkadaşımda biraz ilerde oturuyor, beğendiğim kişiye aşkım diyor ama beğendiğim kişi duymuyor bile onu,ben şaşırsamda gözlerimi beğendiğim kişiden ayırmadım acaba bu rüya ne demek
Rüzgar gülüm
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 2
11 sene önce
Merhaba ben rüyamda bir melek gördüğümü tanıdığım bi kaç insana haykırıyordum. İçimdeki mutluluk huzur da cabası! Yüzünün görünmediğini fakat suretini olduğu gibi tarif ediyordum anlatırken tüylerim diken diken oldu hatta onlara kollarımı gösteriyorum, herkesin yüzündeki şaşkınlık beni onlara inandırmaya zorluyordu ve o an o sureti tekrar gördüm. Lütfen ilgilenip yorumlarsanız çok mutlu olurum sevgiler.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23583 Kayıtlı Üye
  • 16569 Konu
  • 143817 Cevap
  • Son Üye Teyni
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)