Burçlara Göre Büyülerin İptal Şekilleri

Bu konu tutrakan tarafından 10 sene önce açıldı, 637 kere okundu ve 5 Cevap verildi.
tutrakan
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 148
Yanıt Sayısı: 589
10 sene önce

Kişinin burç unsuruna göre yapılan büyülerde – unsuruna göre yoketmek: Ateş unsuru burcu-aslan,yay,koç-ateş unsuruyla yapılanı küle gömerler veya yakarlar veya yakıp havaya savururlar veya evin içerisinde ocak,ateş yakılan yerin yakınlarına gizlerler.Bu unsurun düşmanı sudur-yapılan bulunduğunda akar suya atılmalı veya suda çürütüp akar suya atılmalı veya sulak yere gömülmeli veya toprağa gömüp bol bol sulanmalı imha oluncaya kadar,toprak suyun dostudur.Bulunan asla havaya asılmamalı,çünki ateşin dostu havadır ve yapılanı kuvvetlendirir. Su unsuru burcu-balık,akrep,yengeç-su unsuruyla yapılanı içirirler veya yedirirler veya kişinin eşyasına serperler veya evin yoluna,evin içerisine veya öngörülen yerlere serperler,akar suya atarlar veya su yakınlarına gömerler veya evin içerisine musluk gibi suyun bulunduğu yerlerin yakınlarına gizlerler.Bu unsurun düşmanı ateştir-yapılan bulunduğunda yakılmalı veya havaya asılmalı,ateşin dostudur.Asla toprağa gömülmemeli,çünki suyun dostu topraktır ve yapılanı kuvvetlendirir. Hava unsuru burcu-terazi,kova,ikizler-hava unsuruyla yapılanı havaya asarlar veya yakıp havaya saçarlar(ateş havanın dostudur) veya havada asılı olarak çürütürler veya bahçenizdeki bir ağacın dalları arasına,rüzgarı gören yerlere gizleyerek asarlar veya güneşi bol gören veya ateşin yakıldığı yerlerin yakınlarına gizlerler.Bu unsurun düşmanı topraktır-yapılan bulunduğunda toprağa gömülür.Asla yakılmamalı,çünki ateş havanın dostudur ve yapılanı güçlendirir. Toprak unsuru burcu-başak,oğlak,boğa-toprak unsuruyla yapılanı toprağa gömerler veya bahçenize gömerler veya evinizdeki saksının toprağana gömerler veya avlu duvarın,evin duvarındaki ufak bir açığın içerisine gizlerler veya yapılanın üzerine toprak serperler veya ıslak,sulak toprağa gömerler.Bu unsurun düşmanı havadır ve yapılan bulunduğunda havaya asılmalı veya yakılıp külü havaya saçılmalı.Asla akar suya atılmamalı,çünki toprağan dostu sudur ve yapılanı güçlendirir. ALINTIDIR (yeni edindiğim bilgilerdir) ,ihtiyacı olana faydalı olur ümidiyle.Saygılarımla

simsek
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 99
Yanıt Sayısı: 1112
10 sene önce
emeğine sağlık tutrakan güzel bir bilgilendirme olmuş. Allah razı olsun.
tutrakan
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 148
Yanıt Sayısı: 589
10 sene önce
Alıntı:Cinler ilk musallatında genelde rüya yolunu tercih ederler-uymadan önce uğultu,çocuk veya insan sesleri duyulur,ardından kabuslu rüyalar ve ardından pisişik güçlü hisler hakim olur:izleniyormuşsun gibi,yanında biri varmış gibi vs.ve garip durumların yaşanması oluşur.Burç unsuru kullanılmışsa-kişinin ruhaniyi görme ihtimali yüksektir.Korkmak-doğa üstü olayları çoğaltır.Ruhani varlığını düşünmek-onu kendinize doğru çekim gücü oluşturur.Korkmayıp düşünmemek gerekir,zihni farklı meşkuliyetlere yöneltmeli ve: Günlük -sabah akşam Nas,Felak,Ayetel kürsi okunup bol bol euzü Besmele ve Salavat çekilmeli,zira şeytani varlıklar salavatı hiç sevmez.Tüm odaları üzerlik tohumu ile tütsüleyip 7.kez Ayetel kürsi okunmalı ve kişi üzerinden ve hanesinden gül kokusunu eksik etmemeli.Bu süreçte de haramdan-kibirden-fallardan ve bakımdan uzak durmalı.Büyüleri tez bozan tılsımlar ve vefklerdir.Ümmüs-Sübyan cini:çocuk anası anlamındadır ancak çocuğu olmadığından tam manada anlamını taşımamaktadır-kadınlara yönlendirilmesiye musallat olur.Kadına özel döneminde yatağa düşürecek kadar ağırı verir-hamile kadının çocuğunu düşürür veya çocuğun 40-ı çıkmadan öldürür veya 7.yaşına gelmeden öldürür ve mutlaka öldürür,genelde çocukta yüksek ateş çıkartarak öldürür -şayet önlem alınmazsa idi. Zamanla öğrendiklerimi ekliyorum,umarım bilgilerin bir faydası dokunur.
Kayıtlı Değil
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 4 sene önce
Konu Sayısı: 1156
Yanıt Sayısı: 4566
10 sene önce
Ellerine sagilik, ne guzel hazirlayip derlemissin. Yazdiklarin bir cok kisiye hem klavuzluk hemde sifa yontemi sunucaktir. Allah'a emanat ol.
tutrakan
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 148
Yanıt Sayısı: 589
10 sene önce
Netten Alıntı:Büyücülerin büyüsünü bozma duası -adına yapılan her çeşit büyünün bozulması için ve yapılacak olan büyülerin tutmaması için:1394 defa -Ve la yüflihüs sahirü haysü eta. 1948 defa,da -Min şerrin neffasati fil ukadi. - okunur. Büyü yapanlar büyü asla bozmazlar,bu kimseler şeytan ve tayfasına herhangi bir büyü bozdurmaya kalkışmazlar,zira yönlendirilmiş şeytani varlıkları üzerlerine çekmiş olurlar ve fiziksel zarar görürler. Bozabilenler ise -Rahmani varlıklarla ve dualarla hacette bulunanlardır.[ yani,kötüler iyi olanı bozarken,iyiler kötü olanı bozar ].
CiciPeri
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 30
Yanıt Sayısı: 4019
8 sene önce
Buyuye magruz kalanlar icin guncel.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23561 Kayıtlı Üye
  • 16566 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye eleanore3659
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)