Borç Belasından Kurtulmak İçin

Bu konu camuro tarafından 9 sene önce açıldı, 2554 kere okundu ve 2 Cevap verildi.
camuro
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 455
Yanıt Sayısı: 571
9 sene önce

Uygulama süresi 7 gün akşam namazdan sonra 7 kez okunur بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيْمِ لاَ اِلهَ اِلاَّ اللهُ ياخير الخلاص مُحَمَّدٌ رَسُولُ اللَّهِ بالحق خضر والياس يا فتاح يا فتاح اللهم افتح علينا باب الخير بالحق انا فتحنا لك فتحا مبينا وينصرك الله نصر عزيز لا إله إلا الله الملك الحق المبين سيدنا محمد رسول الله الصادق الوعد الأمين بلطفك يا رحمن وكرمك يا أرحم الراحمين Bismillahirrahmanirrahim.La ilahe İllallahu ya hayra’l-halas,Muhammedü’r-Rasulullahi bi-hakkı Hıdrın ve İyas.Ya Fettah,Ya fettah.Allahümme’ftah aleyna babe’lhayri bi-hakkı inna fetahna leke fethan mübina.ve yensürekallahi nasren Aziza.La ilahe ilallahül-Melikül hakkul mübin.Seyyidina Muhammedür Resulüllahi sadıku’l-Va’di’l-emin.Bi lutfike ya Rahmanu ve keremike ya erhame’r rahimin. Bir sene Bolluk ve Bereket İçin Bu dua 6 mayıs gecesi yani Hıdırellez gününde 41 defa okunur.

zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
9 sene önce
Eline sağlık Camuro,Bu duanın yasin suresiyle yapılan bir uygulaması daha var..... Bu dua yasin suresinin her mübininde 21 er defa okunarak 7 gün devam ediliyor....
elci
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 17
Yanıt Sayısı: 427
9 sene önce
[QUOTE=camuro;134851]Uygulama süresi 7 gün akşam namazdan sonra 7 kez okunur بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيْمِ لاَ اِلهَ اِلاَّ اللهُ ياخير الخلاص مُحَمَّدٌ رَسُولُ اللَّهِ بالحق خضر والياس يا فتاح يا فتاح اللهم افتح علينا باب الخير بالحق انا فتحنا لك فتحا مبينا وينصرك الله نصر عزيز لا إله إلا الله الملك الحق المبين سيدنا محمد رسول الله الصادق الوعد الأمين بلطفك يا رحمن وكرمك يا أرحم الراحمين Bismillahirrahmanirrahim.La ilahe İllallahu ya hayra’l-halas,Muhammedü’r-Rasulullahi bi-hakkı Hıdrın ve İyas.Ya Fettah,Ya fettah.Allahümme’ftah aleyna babe’lhayri bi-hakkı inna fetahna leke fethan mübina.ve yensürekallahi nasren Aziza.La ilahe ilallahül-Melikül hakkul mübin.Seyyidina Muhammedür Resulüllahi sadıku’l-Va’di’l-emin.Bi lutfike ya Rahmanu ve keremike ya erhame’r rahimin. Bir sene Bolluk ve Bereket İçin Bu dua 6 mayıs gecesi yani Hıdırellez gününde 41 defa okunur.[/QUOTE] bu bir sene olayına takıldım yanlıs anlamassanız sunu acıklayınız cünkü konu alıntı degıl yanı alıntı yazmamıssınız bu demektırkı sıze aıttır . Sunu asla unutmayınızkı okumanın bır suresı olmaz yanlıssam düzeltın.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23582 Kayıtlı Üye
  • 16569 Konu
  • 143813 Cevap
  • Son Üye Dmhskcurisy
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)