Aşk için

Bu konu jellypoonpuffy tarafından 11 sene önce açıldı, 504 kere okundu ve 2 Cevap verildi.
jellypoonpuffy
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 2
11 sene önce

Konuyu yanlış yere açtım galiba cahilliğime verin özür dilerim şimdi ben yurtdışında yaşayan birisini çok seviyorum ama kelimelerle ifade edemiyceğim kadar çok seviyorum bu kişi Hristiyan, ben Müslümanım ve çoooook uzun zamandır düşünüyorum büyü olayını, çok günah biliyorum, ahirette yerim yok biliyorum ama inanın bu aşk beni yiyip bitiriyor dünyada yanıyorum resmen.
Bende her şeyi göze alıp artık üfürükçü **** mı dersiniz cinli ****mı dersiniz bilmiyorum ama öyle suya tükürüp al ye diyen dolandırıcılar değil tabii hani çok bilinmedik herkese her şeye büyü yapmayan özel ****lar vardırya işini hakkıyla yapan öyle bir ****ya büyü yaptırmak istiyorum ama bilen kişilerin fikirlerine ihtiyacım var çünkü bu konuda hiç birşey bilmiyorum desem yeridir. Teşekkürler.

zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
11 sene önce
Büyüyle gelen sevgili uzun ömürlü olmaz,geldiği gibi de gider..... Hiç bir büyü hayat boyu sürmez.....Zaten burada hiç kimse de büyüyle uğraşmaz,büyü tarifleri sadece bilgilendirme amacıyla verilmiştir sadece hayırlı olan kısmetinize kavuşmak için dua edin...
elendes
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 63
11 sene önce
Ben vaz geçirdim ZEYNO ablam onu gece :)) ALLAHIMA ÇOK ŞÜKÜR ...
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)