Doğrumu yapıyorum

Bu konu nafiye tarafından 11 sene önce açıldı, 499 kere okundu ve 5 Cevap verildi.
nafiye
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 8
11 sene önce

Sabah akşam soğutmak için 9 defa fil süresini okuyorum bugün 10.gün ben bırakamıyorum o bıraksın istiyorum üzülmesini heleki ağlamasını hiç istemiyorum.bir taraftanda yakınlaşmasını istediğim biri var her hafta cuma günleri çevirgel ve kudduriye dualarını okuyorum bugün 7.gün.birde abinin diyorum artık verdiği dular var sabah akşam 3kez okuyorum oluncaya kadar bunları oku demişti bu dualarıda aşağıda yazıcam birde muska vermişti.her akşam yasin ismi azam duasını okuyorum.100er kere ya vedud ve besmele çekiyorum..burdaki sorum ise aynı anda hem soğutma hem yakınlaştırma duaları okuyorum ikiside zıt şeyler olduğu için engel olurmu yada zorlaşırmı dualarımın kabulü için.yakınlaşmasını istediğim kişi için 2 senedir dua ediyorum.sevgisini kazandığıma inanıyorum ama bazı engeller var. abinin verdiği dualarda şunlar. 700 kere esteğfirullah oku besmele ile her niyet için sabah akşam 3 kere oku.3 kere: Allahümme salli ala seyyidina muhammed. Allahümme inni es-elüke bienne lekel hamde lailahe illa ente ya hannan ya memnan ya bediassemavati vel erdı ya zelcelali vel ikram. 3 kere:Allahümme salli ala seyyidina muhammed. peygamberimize (s.a.v.) 3 ihlas 1 fatiha oku ruhuna bağışla onun hatırı için dilekte ve istekte bulun Büyü bela ve musibetlerden korunmak içinde sabah akşam 3 kere 63 gün boyunca oku dedi. Bismillahillezine la yedurru measmihi sey-ün fil erdı vela fissemai Vehuvessemi-ül alliym.

Hun
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 1116
Yanıt Sayısı: 5482
11 sene önce
abiniz kim bilmiyorum ama okumalar güzel devam edebilirsiniz fakat hem sogutma Hemde muhabbet duasi ayni anda okursaniz sadece sizin psikolojiniz etkilenir bir de koruma yapmiyorsaniz sizin iradenizde berabar etkilenir birde mübarek ramazanda tam tövbeler yapildigi ibadetlerin Kabul edildigi bir ayda en iyisi muhabbet duasina ara verin sükür vede tövbe namazi kilin ve sonunda niyetinizi hayirlisi ile isteyin insallah Kabul olur Allah yardimciniz olsun
nafiye
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 8
11 sene önce
Abi dediğim kişi aslında h o c a bu şekilde yazmıştım birleşik olarak ama yıldız çıkmıştı.o yüzden abi demek zorunda kaldım.ebcedi kebir olarak bakmıştı benim için hangisi hayırlı diye. önce ikisinin ismini söyledim benden soğumasını istediğim kişi aliydi.sonra Caner dedim.gönlünden geçen hangsi dediğinde Caner geçiyor.o zaman bakalım dedi.alinin anne ismini aldı hesapladı ama canerin annesinin ismini almadı.benim annemin isminide alması gerekmiyormu eksik bir şeyler var sanki.sonra bana aliyle başta zor ama güzel hayırlı bir evlilik gözüküyor dedi.canerede 2 3 ay güzel heyecanlı ama evlilik iyi değil dedi.buna pek inanasım gelmedi..sizcede öylemi?sonra yukardaki duaları verdi o günden beri okuyorum muskayıda gönlündeki gerçekleşince yani nikah olunca çıkaracaksın dedi.
nafiye
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 8
11 sene önce
Verdiği dualara inancım tam çok şükür.sadece hesaplama kısmına takıldım.kusura bakmayın.
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
11 sene önce
canerin annesinin ismi tabii ki onun işine yaramazdı,canerin hayatında senin yerin olup olmadığına bakmadı ki; senin hayatında canerin olup olmadığına baktı.....yani senin hayatında her ikisinin de etkisine bakmış,anne adına ihtiyaç duyulmayabilir,
nafiye
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 8
11 sene önce
Cevabınız için çok sağolun. Allah büyük hala umudum var inanıyorum İnşallah hayırlısıyla 1 sene belki de 5 sene sonra dualarım kabul olur..
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)