Dua arıyorum

Bu konu yaprak12 tarafından 11 sene önce açıldı, 540 kere okundu ve 4 Cevap verildi.
yaprak12
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 9
Yanıt Sayısı: 18
11 sene önce

SAYIN LAHUTİYE ÜYELERİ Sizden iki şey için dua istiyorum etkili ve hemen faydasını görebileceğim yardımcı olursanız çok sevinirim 🙂1-) İşimin daimi olması yani iş sürekliliği için dua 2-) İnsanlarla yıldızım düşük olduğu için hem iş hem çevre açısından çokta samimi olabileceğim bir ortamım olmuyo hep yarım arkadaşılığım mevcut yada iş yerinde çekemeyen en ufak olayda hemen sorun yaşadığım benden uzaklaşan insanlar var. İnsanlar arasında sevilen saygın bi insan olabilmek için dua istiyorum yardımcı olun?

Hun
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 1116
Yanıt Sayısı: 5482
11 sene önce
https://www.lahutiye.com/lahutiye-nazar-dualari/849-yildiz-yukseltme-formulu.html linkte Yildiz yükseltme calismasi var diger konudada kendiniz forumu önce arastirip duanizi bulmalisiniz arada sorunuz olursa konuya yazin cevaplariz
yaprak12
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 9
Yanıt Sayısı: 18
11 sene önce
yıldız yükseltme çalışmasını arada bir yapıyorum. iş devamlılığı için bi dua aradım fakat bulamadım
bahor
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 190
Yanıt Sayısı: 920
11 sene önce
[QUOTE=yaprak12;84940]SAYIN LAHUTİYE ÜYELERİ Sizden iki şey için dua istiyorum etkili ve hemen faydasını görebileceğim yardımcı olursanız çok sevinirim :smile: 1-) İşimin daimi olması yani iş sürekliliği için dua 2-) İnsanlarla yıldızım düşük olduğu için hem iş hem çevre açısından çokta samimi olabileceğim bir ortamım olmuyo hep yarım arkadaşılığım mevcut yada iş yerinde çekemeyen en ufak olayda hemen sorun yaşadığım benden uzaklaşan insanlar var. İnsanlar arasında sevilen saygın bi insan olabilmek için dua istiyorum yardımcı olun?[/QUOTE] selamun aleyküm yanlis anlama bastan kaybettin kardesim hemen tesirli dua demen iste hata orada bilmemiz gereken bir sey var ben a duasini okurum hacetim olmaz sen b duasini okursun hacetin olur veya tam tersi, dua ederken tesirli veya tesirsiz diye vesveseye kapilmaniz saten acebayi basatan getirir duada samimiyet ve ihlas önelidir , size tavsiyem aksamlari vakia süresini devamli okuyun ama unutmayin sakin rabbinizle pazarlik olmaz sabirla bekliyeceksiniz.
yaprak12
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 9
Yanıt Sayısı: 18
11 sene önce
pazarlık yaptığımıda kim söyledi. Allah rızası için bir dua talebinde bulundum sadece. Ayrıca kimin kaybedip kimin kazanıcağı hiç belli olmaz.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)