çaresizlik içindeyim yardim edermisiniz

Bu konu cemile tarafından 10 sene önce açıldı, 586 kere okundu ve 6 Cevap verildi.
cemile
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 166
Yanıt Sayısı: 541
10 sene önce

Merhaba lahutiye.
Biliyorsunuzki mutluluk kolay
bulunmuyor bulunsada engeller çıkıyor …Ben biri ile tanistim
Ve onunla tanistigimda tam11yil boyunca bu kadar mutlu olmamistim diye dusundum
Babasinin israrlari kafami karistiriyordu ama artik israrinin sebebini biliyorum o askerdeyken verem geçirmis ve artik iyilesmis…. Bu nasil bi sınav bilmiyorum o tam da
istedigim biri yıllarca hayalini kurduğum ama hayat onunla bitlikte bu sorunuda getirdi bakinca gecmis ama;
Ya yeniden tekrarlarsa?
banada bulasirsa?
Çocuklarım bu mikropla dogarsa?

Herseyi dusunuyorum bi çıkmazdayım bu nasil bi sınavdır bilmiyorum
Ne olur bana bir yol gösterin….:((((((

dengedekal
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 7
Yanıt Sayısı: 41
10 sene önce
veremi aids le karıştırdınız sanırım. verem tedavisi olmayan bir hastalık değil diyebiliyorum. aşırı evhamlı olmamalısınız bence. yani yarın sizin bizim o nun başına ne geleceğini de bilmiyoruz. ya hastalanırsak, ya kaza yaparsak , yada ölürsek diye hiç bir işe girmeyelim mi ozaman. sadece düşüncemi söyledim ama gerçekten seviyorsanız birbirinize haksızlık etmeyin.
dengedekal
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 7
Yanıt Sayısı: 41
10 sene önce
rica ederim. gerçekten sevginize ve sevdiğinize değer vermelisiniz. herşeyi matematiksel hesap yapmayın. herşeyi dört dörtlük hesap etseniz de muhakkak hesapta olmayan birşey çıkıverir yada çok korktuğunuz birşey de herşey çok güzel gidebilir. Allah a tevekkül edip korkmadan yürümek gerek :)
simsek
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 99
Yanıt Sayısı: 1112
10 sene önce
canım sen mutluluğu bulmuşsun gerisi teferruat, hasta olmuş iyileşmiş bunda bişey yok bu kadar ayrıntılı takılıp düşünme kendini sıkma, verem geçirmiş olan kardeşimizin belirli aralıklarda mesela 6 ayda bir gibi verem savaş dispanserlerine gidip kontrol ettirmesi gerekir önlem amaçlı ayrıca çocuklarına geçmez yani verem hastalığı öksürük, hapşırma ya da yakından konuşma sonucu hava yoluyla bulaşır. Ve birşey daha var diyelimki evleneceksinz, evlilik işlemleri için zaten sağlık testlerinden geçiyorsunuz yani kan uyumuna kadar bakılıyor ve eşinde vereme yatkınlık varsa senin için aşı yapılabilir yani önlem amaçlı belirli doz periyodunda mesela 6 ay yada 12 ay aralıklarda en fazla 3 defalık aşılanmandan sonra sana bulaşma riskini azaltmış olursunuz.....
huzur.
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 40
Yanıt Sayısı: 720
10 sene önce
Ayrıca artık iyileşmiş demişsin. verem tedavilerinde iyileşme kalıcıdır. yani tekrar nüksetmesi düşük bi ihtimal. çocuklarınıza geçme ihtimali ise hiç yok. bence bulmuşsun mutlu olduğun birini. bırakmak gibi bi hataya düşme.
bohemian
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 109
10 sene önce
hayalini kurduğun kişi hayatında ama hastalık geçirdi ya sana da bulaşırsa...bunlara takıldığına göre seninki sevgi falan değil..
tılsm
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 9
Yanıt Sayısı: 526
10 sene önce
Cemilecigim evhama kapilmaya gerek yok, gonlunu ferah tut ve sevip seviliyorsan gerisini bosver arkadaslarin da dedigi gibi yarin oburgun bizlere ne olacagi belli degil her gelen Rabbimden deyip sukretmek en guzeli. Arkadasimin esi de veremdi ve tedavi suresince hastanede bile yatti ama ne esine ne cocuguna bulasmadi hatta ardindan 2 tane daha evladi oldu ve her ikisi de turp gibiler maasallah.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23561 Kayıtlı Üye
  • 16566 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye eleanore3659
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)