cin ve insan ilişkisi

Bu konu gürkan tarafından 10 sene önce açıldı, 600 kere okundu ve 5 Cevap verildi.
gürkan
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 1
10 sene önce

geçen hafta bir ****nın yanına gittim.adam beni hiç tanımıyor ve benim derdimin ne olduğunu bilmiyordu,yani hiç bişeyden bahsetmemiştim.daha sonra bir anda senin üzerinde 4 tane cin var dedi;biri erkek adı ecrü çok yaşlı,kuvvetli ve şifacı olduğunu,diğerlerinin kız ve isimlerinin selta,sipai ve nürde olduğunu ve sipai’nin bana aşık olduğunu söyledi, sipai aynı zaman da ecrü’nün kızı imiş.yalnız ecrü çocukluğumdaan beri üzerimdeymiş ve beni sürekli koryomuş;(ben 1.5 yaşında iken 6.kattan aşığa düştüm yukarıdan bakınca üzerimdeki elbiselerim kırmızı olduğu için çocuk aşağı düştü ve patladı demişler,zemin kattaki 80 yaşlarında bir teyze varmış o beni düşerken görmüş ve çocuğa bizimkilere çocuğa bişey olmadı,yaşlı sakallı bi adamın kucağına düştü demiş benden için;bende daha sonra kendime gelince beni yaşlı beyaz sakallı bi dedenin beni tuttuğunu söylemişim)ben ayrı ayrı 4-5 kişi ile görüştüm ve bana hep aynı şeyleri söylediler.fakat üzerimden almak isteyenler,bunları üzerimden alıp kendileri kullanarak para kazanmak istiyolar işin ticaretini yapacaklar yani,bana söylenen ise üzerimdekinin çok güçlü olduğu birinin ise bana aşık olduğu,aşık olana ne istersem yaptırabilceğeim ve yaşlı olanıda kullanarak insaanları iyileştirbileceğimi söylüyolar…. ne yapmamı tavsiye edersiniz…?

Nekhbet
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 4
Yanıt Sayısı: 39
10 sene önce
Bence kesinlikle bulaşma. Evet insanlarda cinler olabiliyor. Ya büyü yoluyla ya da aşık oldukları için. Onlara ne yaptıracaksın ki sen insansın onlardan daha üstünsün. Eğer onlarla birlikte olmayı tercih edersen idarene hakim olacaklar. Kurtulmak istediğinde çok geç olabilir. Bence bir an önce cinleri görüp onlarla konuşabilen bir ****ya git **** onlardan kurtarır seni. Onlarla konuşur. Olmadı zor kullanır. Ama kurtarır seni.
gürkan
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 1
10 sene önce
biz seni kurtarız diyolar ama maçları farklı üzerimden alıp kendileri yönterek insanlardan para istemek anlatabiyomuyyum. bu tavizi onlara vermek istemiyorum bunu kötü niyetle kullanmayacak birisine ihtiyacım var anlayacağın onu bulamadım ve alalım diyenlerin gücü yetmiyo almaya bana kuvvetli ilim sahibi ve dürüst birisi lazım
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
10 sene önce
İlim sahibi dürüst birini sanal alemde bulamazsın....Sanal alem fırsatçılar ve şarlatanlarla dolu,aralarında dürüst ve Allah rızası için yapanlar mutlaka vardır,onları tenzih ederim...Ama onlara ulaşman senin sezgi gücüne bağlı... Naçizane sana tavsiyem sakın kullandırtma,zira senin üstünden alıp kullanamazlar,sadece sana istediklerini yaptırırlar,yani seninle birlikte ancak kullanabilirler,sensiz değil.....Çok dikkatli olmalısın..Allah yardımcın olsun.....
Kurtadam
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 16
Yanıt Sayısı: 74
10 sene önce
Bir cin insana aşık oluyorsa müslüman değildir . İnsanlarla evlenmelerinin yasak olduğunu biliyorsunuzdur . Aşık olan size gelecek zararlardan koruyabilir fakat unutmayın ki çok kıskançtırlar ömür boyu bir insanla evlenemeyebilirsiniz . Cinlerin iyilerinin dahi yalan söylediği görülmüş , Kullanabilirseniz onları bir takım faydalar sağlayabilir size , Ben türkiyede binlerce insanın cinlerle iletişimde olduğuna inanırım fakat hangizi hazine bulabilmiş ? çoğu şeylere güçleri yetmez size şuan benim nerde ne yaptığımı söyleyebilir bu takım güçleri var . Bence sizin dürüst bilgili bu konuda üstad denilen kişiye gidip ne yapmam gerektiğini sormanız lazım ,Sitedeki benim yada diğer insanların bu konuda kesin doğru birşey söyleyebileceğine inanmıyorum Bunlar benim düşüncelerim sevgiyle ..
Aaro'sdamned
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 62
Yanıt Sayısı: 951
10 sene önce
Kesinlikle onları kullanmamalısın ki buna hakkın yok onlarda bir can ve bir an önce onlardan kurtulmalısın ki incitmeden, sana kendini iyi ve mutlu hissetirirler ki onlarsız olamazsın ben yasadım aylar geçti bazen aklıma geliyor o zmnlar ne mutluydum insanlardan hayattan soyutlamıştim kendimi varliği huzur veriyordu ve bir gün kendikendime bu doğru değil dedim ve yardım istedim ki zaten ailem vs.tanıdıklarım umursamıyordu, mardınli bir arkadasm yardmci oldu ama öncesindeki hep toplu iğne ile gezdim bu etkilidir, toplu iğneyi tak ustunu değiştirmeden önce kendini korumaya al her an kendini korumaya almalısın, onları kullanma senide kullanmalarına izin verme.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23582 Kayıtlı Üye
  • 16569 Konu
  • 143813 Cevap
  • Son Üye Dmhskcurisy
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)