Cin suresi ile celp konusunda fikir sahibi olanlar

Bu konu bedircan tarafından 10 sene önce açıldı, 740 kere okundu ve 5 Cevap verildi.
bedircan
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 7
Yanıt Sayısı: 983
10 sene önce

Selamun aleyküm arkadaşlar. Gizli ilimler kitabında 8. cilt de sayfa 1784 de bulunan ve Kara Kalem insan sureti yapılıp baş, karın ve ellere yazılarak ve daha sonrada 41 kere cin suresi okunarak yapılan celp uygulaması hakkında bilgisi olan yada daha önce bu çalışmayı yapmış olanlar konu hakkında bilgi verebilirler mi ? Forum içersinde arama yaptım ama bulamadım. internet üzerinde fazla bilgi de bulamadım. ilgili kitapta çok etkili olduğu yazıyor. bilgisi olup paylaşan arkadaşlarımdan allah razı olsun.

tutrakan
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 148
Yanıt Sayısı: 589
10 sene önce
Kitapta uygulamaya yönelik bilgiler verilmiş olmalı,zaten cin süresi ve celb demişsiniz.Uygulamalar üzerinde pek hakim değilim,ama yanılmıyorsam insan figürü gizimlerinde niyet edilerek uygulanır(bir kimsenin adına) ve bir çok amaçla da kullanılır-tamamen niyete bağılıdır ve hedefinde vicud uzuvları ve organlar olur.Arzunuz celb ise celb ile ilgili dualara yönelmeniz daha doğru olur.Zaten söz konusu olan bahsettiğiniz bu tür uygulamalar ağır uygulamalardır ve beraberinde bir çok şeyi gerektirir,ancak yine de üzerinde durmak istiyorsanız...neyin nasıl olduğunu ve sorunuzun cevabını alabilmek için kitabı başından sonuna kadar okumanız gerekir ve bazen tek kitap da yeterli olmayabilir,zira tüm bilgiler tek bir kitaba sığdırılmış değildir.
Kayıtlı Değil
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 4 sene önce
Konu Sayısı: 1156
Yanıt Sayısı: 4566
10 sene önce
bak kardeşim sana kardeşçe yazıorum piyasadan aldığınız kitaplara fazla güvenmeyin neden mi çünkü tammen ticari amaçlı olmalarından dolayı ve inanınki asla tam bilgi içermezler ha tam bilgi olan kitaplar yok değil ama piyasada yok o yüzden dikkat edin
tutrakan
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 148
Yanıt Sayısı: 589
10 sene önce
Çok doğru ve önemli noktaya değindiniz,ticari amaçlı kitapların sayfaları buhur kokulu değildir ve duyduğuma göre hakiki olanlar,işin erdabı olmayanların,bilgileri suistismar edecek,kötüye kullanabilecek...kimselerin eline geçmemesi için...tılsımlanmış olduklarıdır,bu sebeple piyasada yok ve zor bulunanlardandır.Ne var ki nett ulaşılmaz olanı ulaşılır yapıyor zaman zaman ve bunu da belirtmeden geçemiyecem.
bedircan
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 7
Yanıt Sayısı: 983
10 sene önce
Cümlenizden Allah razı olsun verdiğiniz bilgiler için. sadece biraz araştırma yaparak birden fazla uygulama yerine tek ve etkin bir uygulama yapmak istemiştim. birden fazla konuya dağılmış genelde insanlar onu denemiş bunu denemiş vb. yinede teşekkürler hakkınızı helal edin bilgi ve emeğiniz için.
tutrakan
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 148
Yanıt Sayısı: 589
10 sene önce
Hakkım zaten size ve herkeze helal,aksi mümkün değil zaten.Elbette çeşitli bilgiler var ve herkez kendince çözümler arar,fakat önemli olan kendimize uygun olanı seçmektir,altından kalkabileceğimiz ve başarılı olabileceğimiz dua veya uygulamaları seçmektir,kendimize yatkın olanı.Siz bilgi dahilinizde olmayan uygulamayı seçmişsiniz ve bu yüzden soruyu yöneltmişsiniz ve şayet hakkında bilgi veren bile olsa,bu konunun üzerinde hakimiyetiniz olmadığından ,uygulasanız da başarılı olamazdınız,bu yüzden tavsiyede bulundum,sizi üzmek veya eleştirmek için yorum yapmadım,zaten ahlyamda yok bu.Dilerim niyetinize uygun,isteklerinizi karşılayan uygulama bulursunuz ve başarılı olursunuz.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23561 Kayıtlı Üye
  • 16566 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye eleanore3659
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)