dualar nasıl bağışlanır?

Bu konu mevsim98 tarafından 10 sene önce açıldı, 617 kere okundu ve 2 Cevap verildi.
mevsim98
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 21
Yanıt Sayısı: 52
10 sene önce

ben önceden anneannemin annesinin ruhuna yasin okurdum . okuduğum zaman anneannemin anneannesinin adını söyler falan kızı falanın ruhuna bağışlıyorum Allahım nolur sen katında makbul eyle derdim .
birde ezan okunduğu zaman bir fatiha okuyup bilal habeşi hazretlerinin ruhuna gönderiyordum . niyetimi yine yasin okurken yaptığım gibi yapıyorum .
bu niyetim doğru mu ? Allah kalptekine bakar diye düşünüyorum ama bazende ya yanlış niyet ediyorsam diyede korkmuyor değilim .
niyetlerimi nasıl yapmalıyım , ölen kişinin ruhuna dua bağışlarken ne demeliyim ?

Aaro'sdamned
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 62
Yanıt Sayısı: 951
10 sene önce
Allah tabiki niyetine bakar eğer şüphe hissedersen sen biliyorsun Rabbim zaten kime bağışlamak istediğimi ona bağışla de.. Dileklerimde hayallerimde sozlerimde her an eksiklerimi sen tamamla yanlışlarımı sen düzelt kötüleri hayırla benden uzaklaştır de en iyi yol bu...
CiciPeri
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 30
Yanıt Sayısı: 4019
10 sene önce
dogru yapiyorsun mesim yerine ulasiyordur,benim bildigim ruha dua edince melekler cennetten meyveler hediyeler getirirmis olen akrabaya,kim gonderdi bunu bana deyince filanca akraban senin icin dua etti bunlarda mukafati sana derlermis azabi varsa keserlermis o gun,oda bunu duyunca okuyan icin dua edermis Allahim sikintilari varsa gider ne muradi varsa ver derlermis,ve en makbul olan dua olen insanin duasiymis en cabuk kabul olanda ,cunku olenler yalandan men edilmistir dilleri,ben bunu bir ****dan dinlemistim,eger olen insanlara dua etmek onlara ulasma imkani olmasaydi yuzbinlerce musluman hala peygamberimize evliyalarimiza dua ediyoruz eminim ulasiyor yerlerine dualar
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23579 Kayıtlı Üye
  • 16569 Konu
  • 143813 Cevap
  • Son Üye Charleshug
Forumda Kimler Online (Şu anda 2 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)