yardım

Bu konu methcnnbs tarafından 9 sene önce açıldı, 470 kere okundu ve 3 Cevap verildi.
methcnnbs
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 3
Yanıt Sayısı: 11
9 sene önce

s.a
yardıma ihtiyacım var bilgisi olan biri cevap verirse sevinirim.
26 yaşındayım askerden geldiğimden belli çalışmıyorum, çalışmam gerekli mutlaka.dışarı çıkamıyor insanlar arasında kendimi rahatsız hissediyorum. küçücük şeylere büyük reaksiyonlar veriyorum.
1 sene önce **** ya gösterdiler doktorluk bir durumu dedi. 4-5 ay önce uyuşturucu kullanımı nedeni ile doktoro gittim hayatım kısa süre icinde baya değişti dışarı çıkmaya başladım sinirim yok oldu, ama buda malesef kısa sürdü ve eski durumlarım tekrardan başladı.
kısa bir süre önce evimize emekli bir imam geldi kendisine dedesinden el kalmış, normalde insan içine çıkmam, el kalma olayını duyunca kendisi ile konuşma geregi duydum neden bilmiyorum. adamla bir odaya geçtik, bana senin üzerinde süfliyat var seni bir yerden geçerken tutmuşlar dedi ve sana konuşan aptal biri değil dedi.(kim konuşuyor bana anlamadım diye sordum gülerek geçiştirdi.) bana senin okunman ve üzerindeki pisliği atman lazim dedi.
cin suresinin ilk 10 aayetini, 11 felak, 11 nas, 11 fatiha ve 11 ayetel kürsiyi 21 gün okumami veya birinin bana okumasını söyledi. okuma bitince güneşi görürsün dedi.
kendim okumaya başladım 8. veya 9. gün okumayı bıraktım, okuduğum süre zarfında geceleri hiç uyuyamaz oldum ve takip edildigim ve birinin sürekli beni izliyor olması hissine kapıldım. sonra abdestli namazlı birine okutayim bunları dedim oda bir kaç gün sürdü devam edemedim.

sizden ricam bilgisi olan biri bana yardımcı oolsun. kendimi bir odaya kapatıp sadece akşamları dışarı çıkmaktan ve dışarısı dediğimde çıkıp baska bir karanlık mekana girmekten kendimle sürekli konuşmaktan calışamamaktan ve zaman zaman çok sinirli biri haline gelmekten usandım.
namaza başlıyorum en fazla 2 vakit sürüyor 3 vakte hiç ulaşamadım.
yapılacak bir şey varsa lütfen yardımcı olun.

CiciPeri
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 30
Yanıt Sayısı: 4019
9 sene önce
gecmis olsun namaza basladiginiz iyi olmus,namazin her rekatinda Ayetel Kuris nas felak okumalisiniz,iki vakit sursun uc vakit kilamadiniz onemli degil,zamanla onlarida kilarsiniz dunyada 1 gunde kurulmadi zaman gerekli,geceleri disari cikmak yerine kendi kendine konusmaktansa nette sohbet arayan bircok insan var sizin durumunuzda olan,onlarla sohbet edin derdinizi anlatin,sizi anlamalari onemli degil sizin rahatlamaniz onemli,Ayetel Kursinin sonunu ve huwel aliyyul azim vird edinin,kendi kendine konusmalariniz zamanla azalir yok olur,bunu yasayan sadece siz degilsiniz ,bu durumda olupta gizli tutanlarda var,tip dilinde gizli szofroni ev icinde kendi kendine konusan insanlarda var,insanlarin yuzde doksani bunu yaparmis,yapmayan nadir,gul suyu kullan,yada kabe misi,pozitif enerji gelir
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
9 sene önce
geçmiş olsun,gerçekten zor durumda olduğunuz belli,ancak umutsuz değil,bir psikologla düzenli görüşmelerinizde sayısız yarar var,ama anlattığınız gibi hemen vazgeçmemelisiniz,istemesenizde gitmek için kendinizi zorlamalısınız..... Düzelmeyi içtenlikle istemek iyileşmenin yarısıdır....hangi dua diye dua aramayın,ister tesbihat,ister esma olsun içinizden geleni o anda okumaya başlayın ki asıl sizi rahatlatacak olan da budur......
methcnnbs
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 3
Yanıt Sayısı: 11
9 sene önce
allah'tan şifa isteyip doktor tedavisine devam etmekte fayda var gibi görünüyor. teşekkür ederim cevaplarınız için.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23580 Kayıtlı Üye
  • 16569 Konu
  • 143813 Cevap
  • Son Üye DonaldDok
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)