Nasıl niyet ediyorsunuz ?

Bu konu palmface tarafından 8 sene önce açıldı, 470 kere okundu ve 2 Cevap verildi.
palmface
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 24
Yanıt Sayısı: 106
8 sene önce

Arkadaşlar mesela 4444 hacet duası yapacağız nasıl niyet edeceğiz ?
Ben niyet ettim mesela şu oğlu kişinin şifa bulması için 4444 defa bu duayı okumaya diyorum. Yanlış gibi hissediyorum bu doğru mudur ? değilse doğrusunu veya kendiniz nasıl niyet ediyorsunuz bunu yazar mısınız ?

Airborne
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 34
Yanıt Sayısı: 1001
8 sene önce
Niyet kisinin kendine kalmis bir seydir. Kimi hacet namazinda secdede niyet eder, kimi namazdan sonra, kimi duayi önce okumadan, kimi de sonrasinda. Allah sonucta senin ne icin, kimin icin okudugunu biliyor. O yüzden ben bu tür niyet olaylarina cok takilmam.
ezgilim
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 85
Yanıt Sayısı: 2206
8 sene önce
[QUOTE=palmface;147015]Arkadaşlar mesela 4444 hacet duası yapacağız nasıl niyet edeceğiz ? Ben niyet ettim mesela şu oğlu kişinin şifa bulması için 4444 defa bu duayı okumaya diyorum. Yanlış gibi hissediyorum bu doğru mudur ? değilse doğrusunu veya kendiniz nasıl niyet ediyorsunuz bunu yazar mısınız ?[/QUOTE] niyetinde yanlışlık yok palmface..kim için okuyacaksan anne ismiyle o kişiyi dile getirirsin örneğin ahmet için okuyacaksın, anne ismi ayşe olsun; ayşe oğlu ahmet gibi.. duaya başlarken Allah'a hamd ve sena ile Hz. Peygamber (s.a.v)'e salât ve selam okunur..niyetini yapıp, duanı okuduktan sonra yine salât ve selam duanın kabul olması için önemlidir.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)