Dün sabah gelen karabasan ve yaşadıklarım hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

Bu konu Mkr tarafından 7 sene önce açıldı, 655 kere okundu ve 2 Cevap verildi.
Mkr
Üyelik Zamanı: 7 sene önce
Konu Sayısı: 6
Yanıt Sayısı: 90
7 sene önce

Herkese selamlar. Ben üzerimde bir büyü olduğunu düşünüyorum hatta biliyorum ve bununla ilgili dua okumaları yapıyorum. Dün sabah üzerimde siyah bir gölge havada duruyordu duman gibi. ben hareket edemiyorum yarı uyur yarı uyanık kısacası karabasan geldi. bizimle mi uğraşıyorsun gibi bi şey dedi bana şeytan olduğunu düşündüm içimden. 20 dakika gibi bi şey dedi. Nedir bu ben hiç anlamadım. 20 dakika diye ne demek istemiş olabilir ? Allahu ekber dedim dua okudum içimden zar zor kendime geldim. Ama nedense hiç korku hissetmedim. Bölük bölük bir şeyler söyledi tam anlamadım. Bizden mi yardım istiyorsun da dedi. Siyah duman görünce ben şeytan dedim içimden ve yardım istemedim. Şimdi bu nedir bilen var mı acaba ?

MUSTANG.
Üyelik Zamanı: 7 sene önce
Konu Sayısı: 13
Yanıt Sayısı: 201
7 sene önce
Karabasanda agir korku cogu zaman hisedilmez.geldigi anda seytan dedigine gore seytaniydi gelen.ruyalarinda havada ucuyormusun.
Sibiryakurdu
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 13
Yanıt Sayısı: 236
7 sene önce
Karabasana inanıyorum karabasana ben cin diyorum,Şimdi uyku uyanıklık arasında cinler basabiliyor musallat olma durumu varsa bunun için korunma yapmak gerekiyor düzenli şekilde yatmadan önce genelde gece 3 4 5 bu civarlarda basarlar insanı bilim ise farklı söylüyor tabi Büyü olduğunu düşünüyorsanız hacemat yaptırmanızı öneririm hacemat büyüyü çözer musallat olan cinlerin gitmesini sağlar ve tıbbi olarakda faydaları oldukça açıktır hadisi şeriftir peygamber s.a.v önermiştir Yatmadan önce 7 nas 7 ayetel kürsi 7 felak 7 inşirah 7 defa 7 ayetler duası 1 defa şahmeran duası okuyabilirsiniz veya cin mektubunu arapça yazmasını bilen birine yazdırıp yastığınızın altına koyabilirsiniz selametle
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23561 Kayıtlı Üye
  • 16566 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye eleanore3659
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)