cozemedigim seyler var lutfen yardimci olur musunuz?

Bu konu Lovewitch66 tarafından 4 sene önce açıldı, 2584 kere okundu ve 2 Cevap verildi.
Lovewitch66
Üyelik Zamanı: 4 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 8
4 sene önce

Arkadaslar oncelikle merhabalar..
Benim uc yillik bi sevgilim var ona olan sevgim konusunda buyu oldugundan supheye dustum ve de onu benden uzak tutmak icin buyu yaptiklarindan supheye dustum..
Ben onu tanimadan once iki tane ruya gordum ve iljinde astral boyutta kendi bedenimi uyurken uzerimde tavanda duran bi cisim vardi adim elvartian diye bagiriyordu ve beni asik etmeye geldigini soylemisti o kaybolurken odadaki kapi ve pencerelerde kayboldu. Sonrasinda da uc yillik sevgilimi tanidim ona sebepsiz sekilde baglandim bu baglilik kendime zarar verdirecek kadardi ama o bana hep hatalar yapti. Zamanla bende ona hatalar yaptim yani sorunlu bi iliskimiz oldu ama birbirimizi cok seviyorduk hep. Ama onun cevresindekiler beni sevmiyorlardi. Sevdigim kisi bazen aniden ofke patlamalari yasiyor beni dusmani gibi goruyor bana katlanamiyor ama sonrasinda davranislarini hatirlamiyor. O degilmis gibi hali var korkunc bir hal almaya basladi bu durum.
Ruyalarimda ona buyu yapildigini goruyorum. Etrafinda kiz olan kuzeni ve annesi onu hep baska cevrelere baska yollara alistirmaya calisiyorlar onlardan suphe duyuyorum cunku bana sebepsiz yere onlardan oturu ofkeli davraniyor bazen hicbirsey yokken bile.
Ve geceleri benim kapim caliniyor kimse olmuyor sesler duyuyprum neler oluyor anlam veremiyorum..
Sizce bizim uzerimizde buyu var mi? Ben ona buyuyle mi baglandim?
Yoksa onda mi benden uzak tutulmak icin buyu gibi birseyler var?
Yardimci olur musunuz lutfen cunku korkuyorum cevremde beni anlayabilecek kimse yok bir tek burasi var simdiden sagolun.. hayirli gunler

ezgilim
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 85
Yanıt Sayısı: 2206
4 sene önce
merhaba arkadaşım..dilerim sıkıntıların feraha kavuşur.. << Ve geceleri benim kapim caliniyor kimse olmuyor sesler duyuyprum neler oluyor anlam veremiyorum..>> bunun için korunma duaları okusan iyi olur, 7 kere Ayetel Kürsi (sağına, soluna, önüne, arkana, yukarıya, dönerek etrafına (sağdan başlanır, sağda bitirilir) ve son 7. ci okunur en son kelimesinde nefes dışarı verilmez yutulur.. başka bir korunma duası, Tahassantu duası da etkilidir..kalbine sıcak gelen dua ise en etkili duadır.. Allaha emanet olunuz..
Lovewitch66
Üyelik Zamanı: 4 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 8
4 sene önce
Cok tesekkur ederim uygulayacagim hayirli gunler sizde allaha emanet olun..
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23530 Kayıtlı Üye
  • 16557 Konu
  • 143811 Cevap
  • Son Üye fly78
Forumda Kimler Online (Şu anda 2 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)