Yardım.

Bu konu umutlusuz tarafından 12 sene önce açıldı, 441 kere okundu ve 10 Cevap verildi.
umutlusuz
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 12
Yanıt Sayısı: 275
12 sene önce

Selamlar ve hayırlı cumalar,

2 hafta önce erkek arkadaşım tarafından sebepsiz yere terkedildim. Sanki büyülenmiş gibi 2 saat içinde çok farklı bir insana dönüştü, sebebini bilemiyorum ve kendimi günlerdir kötü hissediyorum. Nazara gelmiş olabiliriz ama kendisi herkese asla geri dönüş olmayacak diye konuşuyormuş. Neler yapabilirim lütfen yardım edin..

Dün “Ya Kadir Ya Allah Ya Rahman Ya Allah…” olan esmaları zikretmeye başladım ama günde kaç defa yapılmalı tam bir bilgim yok, okuduğum konunun altına bir çok yorum yapılmış ve döngel duasına başlamayı düşünüyorum ikisi bir arada okunmalı mı? Sizin tavsiyeleriniz nelerdir?

Selam ve dua ile..

aysima
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 85
Yanıt Sayısı: 677
12 sene önce
[QUOTE=umutlusuz;53361]Selamlar ve hayırlı cumalar, 2 hafta önce erkek arkadaşım tarafından sebepsiz yere terkedildim. Sanki büyülenmiş gibi 2 saat içinde çok farklı bir insana dönüştü, sebebini bilemiyorum ve kendimi günlerdir kötü hissediyorum. Nazara gelmiş olabiliriz ama kendisi herkese asla geri dönüş olmayacak diye konuşuyormuş. Neler yapabilirim lütfen yardım edin.. Dün "Ya Kadir Ya Allah Ya Rahman Ya Allah..." olan esmaları zikretmeye başladım ama günde kaç defa yapılmalı tam bir bilgim yok, okuduğum konunun altına bir çok yorum yapılmış ve döngel duasına başlamayı düşünüyorum ikisi bir arada okunmalı mı? Sizin tavsiyeleriniz nelerdir? Selam ve dua ile..[/QUOTE] İlgili konuyu paylaşan arkadaş 100 kez ve gece 12- 1 arası okuma tavsiyesinde bulunmuş... Siz kalbinizin mutmain olduğu zaman ve saatte okuyun. yeterki inancınızı daim tutun.. Ayrıca ''ayrılıklarda sevdaya dahil...'' Kişi sizin için hayırlı ve nasipse dönüşü nasılsa sizedir. İçiniz rahat olsun. Dualarınızın önceliği kendiniz için hayırlısını, hayırlılarında en iyisini dilemek olsun...
umutlusuz
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 12
Yanıt Sayısı: 275
12 sene önce
Teşekkür ederim, bugün gün içinde 100 kez zikirde bulundum yine de gece tekrarlayacağım. İnancım her daim var, hayırlısıyla inşaallah nasip olur..
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
12 sene önce
[QUOTE=umutlusuz;53361]Selamlar ve hayırlı cumalar, 2 hafta önce erkek arkadaşım tarafından sebepsiz yere terkedildim. Sanki büyülenmiş gibi 2 saat içinde çok farklı bir insana dönüştü, sebebini bilemiyorum ve kendimi günlerdir kötü hissediyorum. Nazara gelmiş olabiliriz ama kendisi herkese asla geri dönüş olmayacak diye konuşuyormuş. Neler yapabilirim lütfen yardım edin.. Dün "Ya Kadir Ya Allah Ya Rahman Ya Allah..." olan esmaları zikretmeye başladım ama günde kaç defa yapılmalı tam bir bilgim yok, okuduğum konunun altına bir çok yorum yapılmış ve döngel duasına başlamayı düşünüyorum ikisi bir arada okunmalı mı? Sizin tavsiyeleriniz nelerdir? Selam ve dua ile..[/QUOTE] Bir anda ayrıldınız diye paniklemeyin,sakin olun,2 hafta çok uzun bir süre değil,eğer ilahi dergahta gönülleriniz birleştirilmişse bu ayrılıklar birbirinizin değerini daha iyi anlamanız için sizlere bir sınavdır.... Eğer gönülleriniz birleştirilmemişse ne yaparsanız yapın dönüşü olmaz....Bu işler kısmet işidir..... O nedenle de dualarınızda daha hassas olmanız gerekir, her duanızda tevekkülle kendiniz için hayırlısını isteyin ki hayrı bulasınız.......
umutlusuz
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 12
Yanıt Sayısı: 275
12 sene önce
Teşekkür ederim zeinarda.. Umudumu kaybetmişken bir arkadaşımın tavsiyesiyle buralara kadar geldim. Bir kaç gündür forumu takip ediyorum ve içimden bir şeyler yapmak geliyor.. Esmaları en az 100 defa tekrarlıyorum 2 gündür.. Başka ne yapabilirim bilmiyorum, esmalara başlamışken dualara da başlayabilir miyim döngel duası gibi? Ve şunu söylemek istiyorum biz aynı çevredeyiz fakat ben onu hiç görmüyorum karşılaşmıyoruz o beni görüyormu bilmiyorum ama arka arkaya aynı yerlerden geçmemize rağmen bir türlü karşılıklı gelmiyoruz.. Zaten karşılaşsak bile konuşmayacağız demişti sizce işaret olabilir mi bunlar? Bazen çok içim daralıyor lütfen yardım edin.. Cevaplarınız bile bir nebze içimi rahatlatıyor.. Hayırlı günler..
umutlusuz
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 12
Yanıt Sayısı: 275
12 sene önce
Aklım o kadar karışık ki her işareti olumsuz düşünüyorum ama haklısınız, zaman tanımam gerekiyor.. Umarım hayırlısıyla tekrar bir arada oluruz. Yardımlarınız için teşekkür ediyorum.. Bir kaç uygulama yapmak istiyorum ama bu durumda uygun düşer mi ve ne yapmalıyım karar veremiyorum, yardımcı olursanız çok mutlu olacağım.. Selam ve dua ile..
umutlusuz
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 12
Yanıt Sayısı: 275
12 sene önce
3 gundur esmalari en az 100 kere zikrediyorum. Dun icimden geldi 3 kez cevirgel okudum 7ye tamamlayamadim uykum geldigi icin ve gece Bi isaretmi yoksa bilincalti mi bilmiyorum ama gece guzel bir ruya gordum.. Hayirlara vesile olsun insaallah. Yorumlariniz benim icin cok onemli.. 3
umutlusuz
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 12
Yanıt Sayısı: 275
12 sene önce
Esmalari hayirlisi olsun diye okuyorum zeinarda. Cevirgel duasinda tam bir sayi bilmiyordum. 3 kere okudum ama 7ye tamamlanmaliymis diye duydum. Bilemedim. Ve okurken pek bir sey hissetmedim bunalma gibi bir sey olmadi.. Sadece guzel bi ruya gordum devam edeyim mi acaba?
umutlusuz
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 12
Yanıt Sayısı: 275
12 sene önce
Hislerim hala ayni, hala buyuk bir ozlem aci ve huzun var ne eksiliyor ne artiyor.. Ruyamda baristigimizi gormustum nikah gordum gelin ve damat bizmisiz gibi.. Allahim onu benim icin hayirli kilar ve bana nasip eder insallah.. Butun dualarim bu yonde insallah benim icin hayirli olarak bana doner..
umutlusuz
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 12
Yanıt Sayısı: 275
12 sene önce
Esmalari gunun her saati zikretsek olur mu acaba? Yoksa gece yarisi mi yapmali? Ve cevirgel duasini sadece 1 gun 3 kez yaptim dun bir turlu nasip olmadi ama devam edecegim.. Insaallah kabul olur insaalah..
umutlusuz
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 12
Yanıt Sayısı: 275
12 sene önce
Uygulamaları yaptıktan sonra o kişi hakkında haberler aldım ama olumsuz haberler ve benimle konuşan annesi de konuşmaz oldu. Ve çok kararlı bir şekilde unutacağım, hayatımdan çıkardım diyorum bir anda bir his geliyor özellikle uyandığım an ve hiç aklımda olmadığı bir anda beynime yoğunluk geliyor kalbim daralıyor.. İstemsiz bir şekilde içimden atamıyorum bu çok kötü bir his Bu gece de rüya ve uyanıklık arasında aklıma geldi bir anda ve bir ses YA VEDUD dememi söyledi. Tam ya vedud diyorken başka bir ses söylememi istemedi ters tepecek yapma dedi la ilahe illallah diyordum sonra yine uykuya dalmışım.. Neler oluyor bana anlamıyorum, yorum ve yardımlarınızı bekliyorum..
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23582 Kayıtlı Üye
  • 16569 Konu
  • 143813 Cevap
  • Son Üye Dmhskcurisy
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)