eşim beni terketti çaresizim..

Bu konu sinehas tarafından 11 sene önce açıldı, 547 kere okundu ve 6 Cevap verildi.
sinehas
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 6
11 sene önce

foruma yeni üye oldum.benzer konu varsa hakkınızı helal edin.
ben yaklaşık 5 senelik evliyim.son 1 senedir eşimden ayrıyım.1 kızım var.eşim yabancı bi bayan yüzünden beni terketi.terketti derken evi eşyalarıyla birlikte arabayıda alarak kaçtı.aylarca haber dahi alamadım.
tekeşli kalamadığını söylemişti,çok ağır ithamlara maruz kaldım.ağır sözler işittim eşimden evliliğim süresince..
ancak eşim böyle biri değildi tabi merhameti vicdanı olan saygılı ve sevgi dolu bi adamken bunlar bi anda yaşandı bitti.arada kızım olduğu için hep çabam yapıcı yöndeydi.
ayrılsak bile çocuk için görüşmemiz gerektiğinden yüzyüze bakmamızı engelleyecek hiçbirşey yapmadım.bekleyişim boştu belki ama her gece sabah ezanından önce kalkıp 40 gece namaz kılıp dua ettim ortaya çıkması için.
40.gün bi mucize gibiydi.beni aradı ve pişman olduğunu görüşmek istediğini söyledi
sormadım sorgulamadım sadece düzelmek istiyorsan yanındayım dedim ve sabretmeye başladım.bu sürede iyi bir dost iyi bi arkadaş oldum ama aylar geçti biz hala haftada 1-2 saat görüşüyoruz ve eşim tarafından hiçbir gelişme yok.
herşey güzel olacak eve çıkacağız beraber olacağız diyor ama herhangi bi girişimde bulunmuyor,onu engelleyen ne bilmiyorum..
eş gibi değiliz,sevgili gibi değiliz arkadaşça görüşüyoruz.bikaç sefer yakınlaşmayı denedim ama terslendim.bunca yaşanan zorlukların üstüne tek söz söylemeden affettiğim eşim hala benden çok uzak sanki..
ne yapacağımı şaşırdım,çocuk için bu kadar fedakarlık fazlamı diyorum bazen ama niyetim hala yapıcı yönde.
lütfen bana destek olun..teşekkürler..

Alî Muhammed
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 10
Yanıt Sayısı: 163
11 sene önce
Bu olanlardan sonra eşinin sana yaklaşmasının tek nedeninin kıldığın o namaz olduğunu düşünüyorum. Bir düşün, 40 gün namaz kıldın ve hiç haber alamadığın eşin şuan seninle arkadaş gibi. Bir de hayatın boyunca her gün bu namazı sağlığın, selametin için kıldığını farz et, o zaman neler olabileceğini tahmin edebiliyor musun? O namaza devam etmeni öneririm. Benim tavsiyem yapabildiğin son güne kadar devam etmendir. Ancak bunu yapamayacak olsan bile en azından düzenli bir aile hayatı kurana kadar devam edebilirsin. Zira zaman ile gelmez, dua ile gelir beklenen.
sinehas
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 6
11 sene önce
teşekkürler yorumunuz için.haklısınız rabbim isteyip sabredince veriyor hamdolsun. ancak doğru zamanda doğru yapılan duada önemli sanırım. dua etmeyi bırakmadım elbette ama benim ettiğim kayıp olanı geri getirdi.sevgiyle de dönmesini isterdim,rabbim gönlümün istediğini biliyor. dualarınızı sizde eksik etmeyin.. Allah razı olsun
Alî Muhammed
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 10
Yanıt Sayısı: 163
11 sene önce
Elbette ben dualarımı eksik etmeyeceğim. Ancak sizde o nafile namazınızı eksik etmeyiniz. Unutmayınız, insan Allah'a nafile ibadetler ile yaklaşamaz. Ancak farz ibadetler ile Allah'a yakin elde edilir. Ancak nafile namaz ile hacetlere kavuşulur. Hacet namazlarını, istihare namazlarını, tesbih namazlarını ve geriye kalan bilimum nafile ibadetleri, farz ve sünnet ibadetlerden sonra yapmayı ihmal etmeyiniz. Eğer haliniz bu olursa Rabbimin soracağı "Ey kulum! Ben dünyada seninle iken sen neredeydin?" sorusuna cevap verebilirsiniz :)
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
11 sene önce
Allah yardımcınız olsun,çok zor günler geçirmişsiniz...... Her ne dua ederseniz edin mutlaka dualarınızda hayırlısını isteyin, dualarınızda ısrarcı olun ama sadece eşinizin mutlaka dönmesi için değil;sizin ve çocuğunuz için hayırlıysa dönmesini dileyin... Forumumuzda pek çok dua ve uygulama var,onları inceleyin.. ancak benim önerim Ayetelkürsinin özel formülü ya da 3 haftalık Fetih suresinin Hatmidir.....Bunları forumumuzda bulabilirsiniz,inceleyin eğer içinizden geliyorsa okuyun...
aysima
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 85
Yanıt Sayısı: 677
11 sene önce
Allah, ''Rahim'' ismini kadın ile ne güzel bütünlemiş... Kadına annelik sıfatı ile bu merhameti perçinlemiş sanki... Anne... Merhamet...Merhamet....Anne.... Sizde fedakarlığınızı çok güzel ifade etmişsiniz...Allah karşılıksız bırakmayacaktır bunu... Rahim olan Allah sizinle olsun....
kız annesi
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 7
Yanıt Sayısı: 213
11 sene önce
herşey en hayırlı halıyle sizi bulsun insallah,ne zaman dualardan koptum bılınmez girdaplara çıktı yolum,ne zaman dualarla buluştum o zaman bılınmez kapılar açıldı önume ve nefes aldım.lütfen daimi dua edin.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23580 Kayıtlı Üye
  • 16569 Konu
  • 143813 Cevap
  • Son Üye DonaldDok
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)