Dostunuz Varmi

Bu konu Hun tarafından 11 sene önce açıldı, 462 kere okundu ve 3 Cevap verildi.
Hun
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 1116
Yanıt Sayısı: 5482
11 sene önce

Öyle Birisini Tanıyor musunuz ? Sizi sizin kadar tanıyan biri; sizi düşünen, düşünmeyi öğrenmiş, sakin, uslu, efendi, oturmayı kalkmayı bilen, sevmeden edemediğiniz biri; size sizi anlatmayı herşeyden çok seven, sizin için çok şey başarmaya hazır biri; bazen biraz fazla konuştuğundan yakındığınız ama ne söylediğini bildiğinden hep emin olduğunuz, sizi tanıdığı kadar kendini ve hayatı tanıyan biri; yalnızca eşinize anlatabildiğiniz sırlarınızı anlatmaktaN çekinmediginiz, bazen düşüncesine şiddetle ihtiyaç duyduğunuz biri; sabahın üçünde “ayıp olur mu” diye endişelenmeden arayabildiğiniz ve üçüne beşine bakmadan size duymanız gerekenleri söyleyen, gecenin o karanlığında kalkıp ışığı yakan, masasının başına geçen biri; kaleminiz, kağıdınız, aynanız, saatiniz, kravatınız olan, bazen gölgeniz olan biri; ve bazen vicdanımız, bazen de uykusuz bıraktıgınız için, vicdan azabınız olan biri… Hayatınız da böyle biri … var mı ? Varsa,kıymetini bilin.


Alintidir

zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
11 sene önce
Bulsak da kıymetini bilir miyiz acaba?? sağol Hun.......
tutrakan
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 148
Yanıt Sayısı: 589
11 sene önce
Eşi benzeri olmayan sihirli Aladdinin lambası gibi bir alıntı.Yine de dörtte üçünü kendi ailemde buluyorum ve çok düşkün olduğum ağıçlarımda,bitkilerimde,evcil hayvanlarımda ve Allahın yarattığı o tüm doğal güzelliklerde.Keşke dost dediklerimiz de bu sıralamaya girebilseydi.Biz o boşluğu Allaha duyduğumuz o büyük inançla öyle doldurmuşuz ki,hamdolsun Allah bize yeter,çevremizde olabilecek insanlara gerek duymuyoruz,dost bildiklerimizden biraz uzak duruyoruz. Saygılarımla.
tebessüm
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 12
11 sene önce
Sevgili HUN söylediklerinin hepsini ve daha fazlasını yaşadıgım tek insan var hayatımda oda şems' im eşim:))biraz geç geldi ama ii geldi inşallah sizinde gönlünüze göre olur..sevgiler
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23579 Kayıtlı Üye
  • 16568 Konu
  • 143813 Cevap
  • Son Üye Charleshug
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)