babasızlık

Bu konu hamza47 tarafından 11 sene önce açıldı, 425 kere okundu ve 2 Cevap verildi.
hamza47
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 7
11 sene önce

arkadaşlar bugün okudum hani maraşlı musa ile ingiliz sarah vardı.çocukları olmuş şimdi 15 yaşında çocuk ve bugüne kadar bir kere bile babasını görememiş.ingilizlerde onu göndermek istemiyor türkiyeye gelse geri dönmez diye.gerçi türkiyede kalsa bu sefer annesiz kalacak.çok acı verici bir durum.ancak babasızlık çekenler bilir.işin ilginci musada evlenmiş 2 çocuğu var burda.yani tek çare sarahın gelip 2.eş olması bence yoksa o çocuğun babasız büyümüş olması ve büyüyecek olması çok acı verici bir durum bence.keşke böyle olmasa gerçi binlerce çocuk var böyle.yüce ALLAH’tan dileğim en azından o çocukların mutlu olması.gerçekten babasının ölmeside ayrı bir acıdır çocuk için ama birde babası olup görememk bence daha da acı.

zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
11 sene önce
.işin ilginci musada evlenmiş 2 çocuğu var burda.yani tek çare sarahın gelip 2.eş olması bence yoksa o çocuğun babasız büyümüş olması ve büyüyecek olması çok acı verici bir gerçekten böyle mi düşünüyorsunuz,yani gelip 2. eş olmayı kabullenecek bir hayat mı biçtiniz bir kadına.......Bravo doğrusu..... Hangi zihniyetin ürünüdür bilemem ama,biraz geniş bir perspektiften bakamayı deneseydiniz,pek çok parçalanmış aile var,eğer ana-baba çocuğu hırslarına alet etmezlerse çocuk gayet mutlu ve huzurlu yaşayabiliyor....İkisine de özlem çekmeden sevgiyle büyütülebiliyor.... Yani 2. eş olmadan da ortak bir yol bulunabilir.....Cinsiyetinizi bilmiyorum ama kadın olmamanızı temenni ediyorum...Yoksa bir kadın olarak bu düşünceye sahip bir hemcinsimin olması bende hayal kırıklığı yaratır.....
Cemre83
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 12
Yanıt Sayısı: 290
11 sene önce
Insanlar cok kolay dusunuyorlar. O cocugu buraya gondermiyorlarsa kesinlikle bir yerli sebebi vardir. Acaba o Musa ne yaptida cocuk buraya gonderilmiyor? Geri kalan kisim hakkinda hic yazmicam, cunku bana ters gelen birsey.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23587 Kayıtlı Üye
  • 16573 Konu
  • 143819 Cevap
  • Son Üye Atalantes
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)