Anne Baba sozleri ve komik hikayeler

Bu konu Aaro'sdamned tarafından 10 sene önce açıldı, 566 kere okundu ve 4 Cevap verildi.
Aaro'sdamned
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 62
Yanıt Sayısı: 951
10 sene önce

Evet Anne ve babalarımızın klişe ve efsaneleşmiş sözlerini onlarla ve aile içinde komik olayları anlatalım, biraz gülelim bildiğimizin dışında başka anne baba sözleri varmı öğrenelim..İlk ben başlıyorum..+Anne ben çıkıyorum-nereyee +Arkadaşlarla buluşacağım-kızıııım yavrum bak kaçırırlar goçururler içeceğine Bi şey atarlar kandırırlar+ya anne ne diyorsun Allah aşkına-geçen tvde izledim kızın birini ka…+anneee çıktım-geç gelmese bir şey içme, bak Bi şeyy ya( son sözleri duyamadım tabi):rofl[1]:

Yağmura Özlem
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 64
10 sene önce
Denize gdiyorum evden çıktım babamla karşılaştık bana öğüdü"tepe üstü atlama (balıklama diyor yani) uzaklara gitme "
Aaro'sdamned
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 62
Yanıt Sayısı: 951
10 sene önce
- anne terliklerim nerede? + orada (hiç bir yön gösterme hareketi yapmadan) :wallbash[1]: - Alooo kızım nerdesin? - Metrodayım anne geliyorum. - Çıktın mı işten? - Yok anne metroyu işe soktum. :rofl[1]:
tutrakan
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 148
Yanıt Sayısı: 589
10 sene önce
Seneler önce,henüz ben bekarken,evde oturmuş ailece akşam haberlerini bekliyorduk,ilkten İngilizce olarak haber yayının saati ardından Türkçe haber yayını giriyordu ve annem tv.-nin karşısında konsantre olmuş dinliyorken..İngilizcemiz olmadığından babam,kardeşim ve ben aramızda muhabbet ederken..birden annem bize çıkıştı:susun,konuşup durmayın,bakalım sunucu neler diyor duyalım,dedi.Öyle bir fizionomiyle sert çıkıştı ki..bizi inanılmaz derecede gülmek tuttu ve daha Türkçe haberler başlamadı ki..neyini anlıyorsun da dinliyorsun..demiştik.Sanırım ekrana kendini kaptırmış şekilde izliyorken aklı başka yerdeydi ki haberin yayınlandığı dili fark etmemişti,bu da bizlerde komik bir anı olarak kaldı.
Aaro'sdamned
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 62
Yanıt Sayısı: 951
10 sene önce
Teşekkürler tuğse daha çok var şimdi bir tanesini daha yazacağım:biggrin[1]: Annemle babam bir gün kahvaltı yaparken hem aralarında tartışıp hemde bize şikayet ediyorlardı arada kaldık ve dedim ki " Ya ne bileyim şimdi ne yapayım ki çocukta değilsiniz ki ağzınıza iki tane çakıp oturtayım" Gerisi pek anlatılacak,gibi değil malum pek Bi küfür yedim :biggrin[1]:
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23582 Kayıtlı Üye
  • 16569 Konu
  • 143813 Cevap
  • Son Üye Dmhskcurisy
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)