Kaçan Otobüs Büyük Olur:)

Bu konu ildy tarafından 12 sene önce açıldı, 580 kere okundu ve 4 Cevap verildi.
ildy
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 105
Yanıt Sayısı: 1043
12 sene önce

Ben okurken çok eğlendim sizde beğenirsiniz umarım:biggrin[1]: Birazdan okuyacağınız bu satırlar gerçek bir yaşanmışlık öyküsüdür .Beklenmedik bir etki görüldüğünde en yakın bir sağlık kuruluşuna ya da kendi doktorunuza gitmeniz önemle rica olunur. Aksi durumlarda hiçbir sorumluluk almayacağımı bilmenizi isterim :biggrin[1]::biggrin[1]::biggrin[1]:Toplu taşımanın kralı fordçuların vazgeçilmez mekanı öğrencilerin ve gençlerin kesişme ortamı . Biz yaşlıların toplu taşıma aracı :biggrin[1]: Kimi zaman iğrenç esprilerin yapıldığı kimi zaman siyaset meydanından farkının ortadan kalktığı kimi zamanda her bir bireyin Erman Toroğlu ya da Şansal Büyüka’ ya dönüştüğü amacı dışında kullanılmaya çok müsait bir taşıma aracı Otobüsler :biggrin[1]:Siz hiç geç kaldığınız ve acele yetişmek durumunda olduğunuz bir zamanda otobüse olan mesafenin en az 100 metreyi bulduğu anlarda otobüsün kalkışını çaresiz gözlerle seyrettiniz mi ? Islık öttürememenin ezikliğinin tavan yaptığı o durumu yaşadınız mı hiç ? Ya da otobüse doğru koşmaya yeltendiğinizde süratinizi almışken otobüsün hareket ettiğini görerek yetişemeyeceğinizi anladığınızda ve süratli bir şekilde koşar pozisyonda çevredeki insanların gözlerinin sizin üzerinizde olduğu hissini yaşadınız mı hiç ?Otobüs gitti ve koşuyorsunuz hala . Sebep bozuntuya vermemek için . Maksat otobüse yetişmek için koştuğunuzu ama yetişemediğiniz izlenimini insanların gözünden silmek için :biggrin[1]: Amaçsızca koştunuz mu ?Otobüs gitti . Gerisi yok artık . Hiçbirşey umurunuzda değil duyduğunuz ses sadece anacadde üzerinden geçmekte olan arabaların korna sesleri . Yada ıslık öttürme konusunda kabiliyetli insanların Kaçmak üzere olan otobüsü durdurmak için çıkardıkları o mükemmel ses :biggrin[1]: Fiiişşşşşştttttt :biggrin[1]: ( Islık ) O ses çınlar kulaklarınızda . Adeta evladından ayrılan bir annenin yaşadığı acıyı yaşarsınız o sesle birlikte yada Bursaspor taraftarının Adana’da bjk taraftarlarının olduğu tribünü basmasından sonra bjk lilerin içlerinde yaşadığı acı gibi bir his uyanır içinizde Ya da liverpooldan 8 yedikten sonraki bjklilerin durumu hakim olur bedeninizde . Kendinizden utanırsınız bir ıslık öttürememenin nelere mal olduğunu bildiğiniz halde ıslık öttürmeyi bilmediğiniz için :biggrin[1]:Otobüs gider aranızdaki mesafe 100 metredir gözleriniz otobüsün üzerinde aklınız ve yüreğiniz otobüsün taaaaam içinde Neler vermezdiniz k i o otobüsün içinde olmak için . Her bir metre uzaklaştıkça sanki otobüs altın kaplamaya dönüşüyor onun içinde olma isteğiniz artarak katlanıyor . Ama fayda yok artık geri dönüş yok . Ya koşa koşa gideceksin otobüsün ardından bir sonraki durakta yetişebilmek için ya da bekleyeceksin diğer otobüsü Kaçan otobüse binmenin tadına varamayacaksınız belki ama yapacak bir şey yok .Kaçan Otobüs büyük olur .Kaynak: İnternet.

beste
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 78
12 sene önce
yazının çok olması biraz beni korkuttu bi başlandığında yazının sonu geldi. Otübüs kuyruklarının çilesi buna çare ne olunabilirki:D
superisi
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 214
Yanıt Sayısı: 1018
12 sene önce
oooo ben bunu her akşam iş çıkışı yaşıyorum iş yeri 22:00 da kapanıyor benim otobüs 22:03 te duraktan kalkıyor.ve ben her akşam ona yetişebilmek için koşuyorum bi sonraki 15 dk sonra geliyo ve soğukta beklemek istemiyorum :)
ildy
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 105
Yanıt Sayısı: 1043
12 sene önce
:)) uzun zamandır otobus beklemıyorum nesekı......
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
12 sene önce
kaçan otobüs büyük olur ama arkasından gelen boş bir minibüs daha büyük olur:biggrin[1]::biggrin[1]::biggrin[1]:
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)