Ateş Elementinin Kontrolü Ve Hükmedilmesi

Bu konu OMAR tarafından 9 sene önce açıldı, 612 kere okundu ve 3 Cevap verildi.
OMAR
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 6
Yanıt Sayısı: 108
9 sene önce

En az 40 gün olmak üzere rizayete ve halvete girilmesi gerekmektedir , çalışma süresi boyunca yanlız ve tenha yerde oturarak düzenli çalışmak gerekmektedir. Bedenin ateşten zarar görmemesi göz veya el parmağı (genelde işaret parmağı) ile ateşi kontrol etmek için ateşe yön vermek ve yükseltmek ve söndürmek veya ateşi elinde tutmak veya aşırı ateşlenme durumunda vücudun kontrolü sağlaması için bu uyguluma kullanılabilir.Bu uygulamayı yapan kişinin gözde ki perdeleri boyutsal olarak açık olması ve çalışma esnasında oluşabilecek olumsuz durumları fark edip kendisini koruması gerekmektedir.Her gün 5 vakit namazın kılınması şartı ile riyazete başlayan kişi sadece ;Bedeni zarar görmesin isterse hergün 230 defa () ismi okur.Bedenin zarar görmemesi ve ateşi yükseltmek için 230 defa () ismi okuyup okuma sırasında çalışma yapar.Eğer bu işte mahir olmak isterse bu okumayı günlük sayısız olarak okuyarak beyin gücü yardımı ile çalışmaya başlarsa kısa sürede daha iyi bir sonuç alacaktır.40 günün bitiminde kişi sırrını saklaması gerekir .not ; bilgilendirme amaçlıdır . İsmin verilmemesinin sebebi varlıksal olaylara maruz kalınmaması içindir .

OMAR
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 6
Yanıt Sayısı: 108
9 sene önce
başlığı ateşe diye yazmışım yanlışlıkla :smile:
Airborne
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 34
Yanıt Sayısı: 1001
9 sene önce
Pyrokinezi icin duaya ve riyazata gerek yok diye biliyorum. Onun teknikleri var. Atese yön verebiliyorsunuz. Biraz ugrasmak gerek sadece.
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
9 sene önce
Bazı uygulamalar ileri seviyede havas ilmi gerektirdiğinden,herkesin yapabilmesi mümkün değildir...... O nedenle de üyelerimizin uygulamanın tamamını istemeleri halinde kendilerine bilgi verilmemesi uygun olacaktır..... Ancak tüm üyelerimizin böyle bir uygulama olduğunu bilmeleri yeterlidir.... Tamamını isteyecek üyelerimize peşinen duyurulur....:thumbsup[1]:
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23561 Kayıtlı Üye
  • 16566 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye eleanore3659
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)