Davetler-Sorular ve Cevaplar-Tecrübeler

Bu konu satelcom tarafından 7 sene önce açıldı, 733 kere okundu ve Henüz Cevap Yok.
satelcom
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 42
Yanıt Sayısı: 145
7 sene önce

Her davette riyazar şartmı ****m?

Yani farklı cini davet etmesek da aynı cini davet etsek yine riyazar şartmı…

Ve gelen cinni görmek ve konuşmak için bir zikir varmı_?

Ve son sorum bu görme mevzuunda…Görmek baş gözü ile mi yoksa kalp gözü ilemi…Allah razı olsun…

1.
Bazı davetler vardır Riyazat şart değil o zaman gelenlerle konuşup Sohbet edemezsin Arkadaşlık kuramassın onları göremezsin Lakin sen okudukça Hacetin Ne İse Ona göre Allahın izni ile Yardımda bulunurlar (ama Bu türlü davetler çok az). Mesela evradı şerifeler gibi..ki : Genellikle evradı şerifelerin sonunda Ruhanilere KAsem (yemin) verilir. Bi bakıma oda davettir, Ama Riyazatını çekmediğin için sana görünmezler. Lakin 40 gün riyazatını çekip Hergün evrad okusan O zaman Davetin Melekleri Ve ruhanileri ile arkadaş Olur KArdeş olurlar…Evradı şerilerde Riyazatını yaparsan Gelenler Melektir Ruhanidir.

Aynı Cini davet için şartmı riyazat dersen ? Riyazatsız olmaz. Riyazatın sebebleri Var dır kırık kardeşim. 18 Bin alemin Sakinleri Ayrı Boyutlarda yaşıyor ve nefsini açlıkla terbiye edip manevi tarafın olan ruhunu Yükseltip şartları yerine getirdikten sonra (zikir v.s) O zaman varmak istediğin veya iletişim kurmak istediğin o alemdeki varlıklarla Ülfet hasıl olur. Ama Onların boyutuna varıncaya kadar Başka boyutlardaki lerde seni rahatsız etmeye Veya Bakalım hele kırık arkadaş ne yapıyor burda falan diye Uğrayan lar Olur, bu yüzdende Kendini daireye alırsın ki sana yaklaşamasınlar. daire işi çoğu zaman nar çubuğu ile olur onuda söylemiş olayım…
halvet in şart olmasının sebebi : boyut (alem) sakinleri Bazılarının diğerlerinden daha çok yetenekleri vardır. Ki Bu dünyadada böyledir , Diğerlerinin bunu esi için dir. Kısaca.

2.
kişiyi rahatsız eden cin leri soruyorsan : forumda bir çok formül var.

Eğer Sana yakın olup onları hissediyorsan bazan : O zaman Riyazat yapman lazım. ama onların kim olduğunu bilmiyorsun ve iyilik içinmi yoksa kötülük içinmi , yoksa sadece senin evinde yaşayanlar mı bunları bilmen lazım ve ona göre bir uygulama yapman lazım…
bunları bildikten sonra ona göre riyazat yaparsın.

Ama sen sofu adamsın (Allah Daim etsin ,nurunu artırsın inşallah) Bu gibi olaylarda senin yapman gereken Şeyhinden destur alıp Riyazat yapman Evrad ve ezkar ile meşgul olup uyunul kalb lerini açman daha hayırlıdır. O zaman en güzeli olur.

3.cü soru
tasavvufta olup evrad ezkar ile riyazatla işi bitirip kalb gözünüde açarsan 2 si ile görürsün. (evvela rüya sonra yakaza sonra kalb gözü ve gerçek göz ile, ama tasavvufta korku yoktur çünki Gelenler daima ruhani ler ve meleklerdir , Çünki Kalbine Nurullahı indirip vucuduna yayan kişiye in cin Yaklaşamaz Yaklaşan YANAR Kül olur… Bu yüzden sadece Melekler ve nurii varlıklar sana yakın olurlar , öbürlerini görebilirsin ama kesinlikle yaklaşıpta sana zarar veremezler, H.Z ömeri görüpte kaçan şeytan gibi kaçarlar senden) ((Havvas ilminde ise Sana yaklaşmasınlar diye Daireye girersin)) başını yukarı kaldırıp semaları seyredersin , bütün gök kapıları açılır. alemleri dolaşayım dersen öncelikle ruhunla dolaşırsın. sonrasında kendi derecene göre cesedin ilede dolaşabilirsin.

Eğer havvas ilmi ile uğraşıyorsan o zaman dünya gözü ile görürsün,(çektiğin riyazata göre de değişir mesela hadimler rüyanda gözükür evvela, veya yakaza halinde gözükürler Lakin Bu çeşit davetler azdır) bu daha korkunç olur yani gerçek göz ile görmek (kişinin aklını yitirme ihtimali vardır çoğu zaman)

Konuya Bir Cevap Yazın

  • 23562 Kayıtlı Üye
  • 16566 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye Kitaplar
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)