Bir sorum olacak??

Bu konu Meskalin tarafından 10 sene önce açıldı, 614 kere okundu ve 8 Cevap verildi.
Meskalin
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 3
Yanıt Sayısı: 11
10 sene önce

Gördüğüm rüyaların bir çoğu gerçek oluyor fakat şu var rüyalarımı asla htrlamıyorum bazen rüyalarımın arasında uyanırım ama yarı baygın olurum işte o an rüyamı htrlarım sonra tekrar kafam yastığa düşer falan işte ancak gece bir rüya gördüm diyebiliyorum ve rüyamda gördüğüm birini ya da birşeyi htrlıyorum ama konusunu falan tam htrlamıyorum ancak rüyam gerçekleştiği an işte o an yaşadıklarım bana tanıdık gelior sonra rüyamda gördüğüm diğer şeyler oldukça aaa ben bunu rüyamda gördüm diyorum ve rüyamda gördüğümü dahi hayal meyal htrlıyorum sonra sonra parça parça htrlamaya baslıyorum herşeyi ve şu an rüyamda gördüğüm birşey gerçekleşmekte arkadaslar üzerime bir iftira atılmakta ileride olacakların bazılarını dahi şu an biliyorum ama çok karışık hangisi önce oluyordu hangisinden kaynaklı hangi sonuç doğuyordu onu htrlayamıyorum işte çok saçma şeyler oluyor ve bundan ben zararlı çıkacağım birinin suçunu üstüme atacaklar ve o biride anında il dışına kaçtı ne yapabilirm rüyam muhakkak çıkmak zorunda mı?

NİLÜFER
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 16
Yanıt Sayısı: 702
10 sene önce
Hayır değil. Mesela ben ne zaman gelinlik görsem yakınlarımdan biri ölür. Çünkü buna cidden çok inandırdım kendimi. Ha, bu Allah'ın bir hikmeti de olabilir unutma, uyarı babında. O yüzden önlemler almaya çalış. Yararına olacaktır. Büyük bir panik hissettim yazdıklarında çünkü. Bu özelliği istemiyor olabilirsin, mutlaka çok yorucudur. Ama bunu metanetle karşılaman bence daha hayırlı olur. Yatmadan önce dualar oku. Belki farkında olmadığın bir uyku bozukluğun bile olabilir, mesela o kadar çok rüya görür ve rüyalarımı sahne sahne hatırlarım ki uyandığımda hiç uyumamış gibi uyanırım. Ama ne zaman bir uyku ilacı alsam dinlendiğimi hissediyorum. Sorunu biliyorum ama ilaç sevmediğim için dr lara gitmiyorum. Genel anlamda vereceğim en önemli tavsiye güçlü olman yönünde. Panik olursan rüyanda sana gösterilen şeylere karşı önlem alamazsın.Allah'a şükret. Bu durum seni zorluyorsa rabbinden yardım iste. Neticede herşeyi bize verende o alanda o. Allah'a emanetsin.
Meskalin
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 3
Yanıt Sayısı: 11
10 sene önce
Evet bende öyleyim hep bir yorgunum zaten insanlara hep diyorum şu sıralar 11 oldu mu yatağa giriyor resmen ölü gibi yatmama rağmen sabah uyandığımda inanılmaz yorgun bitkin hissediyorum kendimi ayrıca yastığa kafamı koyduktan yarım saat sonra gözlerimi açamıyorum resmen göz kapaklarım düşüyor hiç böyle olmazdım son bir kaç aydır falan böyle olmaya basladım ve gördüğüm rüyalar gerçekleşmeye basladı. yalnız şu an yapılan şeyi kaldıramıyorum olayın içerisinde kız arkadasım dahi var para ile susturuluyor hepsi rüyamda gördüm ve bundan öncesinde yaklasık 1,5 sene önce biri bana fal baktırıor falcı kadın o kişiye bnm 2 vakte kadar bir arkadasımın yüzünden cezaevine gireceğimi ve 10 sene ceza alacağımı söylüyor ve şu an durumda buna benzer bir durum kız arkadasıma içirilen birşeyden suçlu olarak beni göstermeye calısıorlar asıl kişi olayın olduğu günün sabahı ankaraya kacıor şu an olayın gelişmesinden anladığım bu. oysaki ben kız arkadasımla 1 aydır görüşmüyorum dahi ve bana saçma sapan mesajlar atıyorlar hepsi birlik olmuş durumda. hyrlısı diyelim o zmn. Allah büyüktür.
NİLÜFER
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 16
Yanıt Sayısı: 702
10 sene önce
Olay bitinceye dek çözümcül ol. İşin içine hukuk girdi ise her hareketin önemlidir. Dikkatli ol. Eğer gerçekten suçun yoksa hem allahın adaletine hem devletin adaletine güvenmelisin. Rüyanda öyle gördün diye öyle olacak hali yok. Bunları görüyorsan uyarıcıdır. Şu durumda başına gelecekleri görüyorsan önlem alman içindir. Allah yar ve yardımcın olsun.
Meskalin
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 3
Yanıt Sayısı: 11
10 sene önce
tabiki de bir suçum yok 1 aydır görmüyorum kız arkadaşımı dahi diyorum. evet dediğiniz gibi yapıyorum Allah suçsuz olduğumu biliyor ya olduğum yerde bekleyip gelişmeleri göreceğim.
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
10 sene önce
her gece sirkeli suyla gusledip 7 şer tane fatiha,ayetel kürsi,ihlas felak nas okuyun.....öncesinde bismillahirrahmanirrahim la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim.sehlen lebi afvike ya aziz tesbihini en az 100 defa,okuyabilirsen 1000 defa oku
Meskalin
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 3
Yanıt Sayısı: 11
10 sene önce
@zeinarda bu dediklerini yaparsam ne oluyor? bu arada gördüklerim bir bir gerçekleşiyor şu an :)) kız arkadasımla konustum şu an saçma sapan konusuyordu telefonda ve inanır mısın? yanında birileri vardı bunu biliyorum ve sesimizi kaydediyorlardı adım gibi emindim buna sonra yanında biri birşey dedi ona o da yanındakinin dedigine göre konustu bana kim o dedim cvp vermedi bnde daha sormadım sonra telefonda sesi garipleşti bariz sesimizi kaydediyorlar :) ama komik olan ne biliyor musunuz? bir suçum olmadığı halde nasıl oluyorda bunu bana yıkıyorlar. arkadaslar inanın saçma sapan şeyler görüyorum hissediyorum artık ve hep bir yorgunum bir de kız arkadasım bana biz seninle sevgili değiliz ayrıldık bir daha da barısmadık demez mi :)))) evet ayrıldğımız doğru ama barışmıştık o yüzden yaklaşık 1 hafta önce görüşecektik ama görüşemedik işleri cıktı ve o günden sonra herkese birşeyler oldu garipleşti herkes.
Meskalin
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 3
Yanıt Sayısı: 11
10 sene önce
msjlaşmaları yedek aldım telefonda pek konusmuyoruz sadece az önce biri ile konustuk onlarda kayıt altına aldılar zaten anladım :) az kaldı çok az kaldı yakında anlayacağım bu işin sonunu 3 farklı şekilde gördüğümü htrlıyorum sanırım ne şekilde hareket edersem sonuç öyle mi olacak anlamadım. ama inanın saçma sapan şeyler görüyorum rüyamda gördüğüme dahi emin değilim zihnimde canlanıyor ve hissediyorum gerçekten adım gibi eminim sonra ise olay gelişince heh işte diyorum beklenen oldu. şu an onlarda biiliyorlar bnm gördüklerimi hissettiklerimi çünkü daha önceden de gördüğm rüyalardan bahsetmiştim onlara ve biri üzerime gelmekten vazgeçti ben seni çok iyi anlıyorum ama şu olayların üzerine hırsını bndn çıkarma falan dedi bakalım. evet üzerimde inanılmaz negatif enerji var hissedebiliyorum Allah büyüktür diyorum hakkımızda ne hyrlısı ise rabbim onu nasip eylesin.
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
10 sene önce
Tavsiye ettiğim zikre devam et,etkisini göreceksin....
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23561 Kayıtlı Üye
  • 16566 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye eleanore3659
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)