Türk Milleti Demokrasiden Ödün Vermez

Bu konu zeinarda tarafından 8 sene önce açıldı, 651 kere okundu ve 6 Cevap verildi.
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
8 sene önce

Hepimizin gerek medyadan izleyip gerekse bizzat meydanlarda yaşadığımız geceki vahim olaylarda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet ve ailelerine sabır diliyorum…. Yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum…. Türk Milleti iktidarıyla ve muhalefetiyle darbecilere ve bundan sonra darbeye niyetlenecek tüm mercilere büyük bir demokrasi dersi vermiştir…. 1960 dan beri yapılan tüm darbeleri bizzat yaşayan birisi olarak bundan sonra ülkemizin ve halkımızın darbeyle sınanmasını diliyorum…. Hangi nedenle ve nereden gelirse gelsin tüm darbelere milletçe el ele vererek karşı duracağımızı dün gece dosta düşmana gösterdik….. Ulusumuzun özgürlük ve demokrasi aşkı bir kez daha ortaya konmuştur…. Allah böyle canice vahşet dolu darbecilere fırsat vermesin.

huzur.
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 40
Yanıt Sayısı: 720
8 sene önce
Zeyno abla ben emir kulu olan hiçbişeyden haberi bile olmayan askerlere daha çok üzüldüm, ağlamaktan içim şişti. asker diyor ki ''benim hiçbişeyden haberim yok, eğitim diye çıkardılar bizi'' diyor, askere taşlarla yumruklarla saldırıyorlar, ''ben emir kuluyum yapmayın'' diye ağlıyor :crybr1: o zavallı emir kulu erleri yine polis kurtarıyor, tabi kurtaramadıkları da oluyor. bi tanesinin boynunu kesmiş öldürmüşler, tam bi ışid militanı edasıyla.. o çocuğun suçu asker olmak mı? o çocuğun suçu üstünü, komutanının emrini dinlemek zorunda olmak mı? o askerin ''benim bir şeyden haberim yok nolur vurmayın'' deyişi, o yüz ifadesi, o gözlerindeki acı korku.. gitmiyor gözümün önünden :crybr1: ah orda olsaydım da kendimi siper edip koruyabilseydim onu :crybr1:
yehuda
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 18
Yanıt Sayısı: 605
8 sene önce
Geçmiş olsun milletim. Sokağa inip hiçbirşey den habersiz erleri zaten hatasını anlayıp teslim olmuş askere linç girişimini esefle kınıyorum. Allah ıslah etsin aşırıya kaçanları Huzur kafa kesme haberinin yalan olma ihtimali var. 2006 dan kalma bir kaza diyorlar.
NUR_UM
Üyelik Zamanı: 8 sene önce
Konu Sayısı: 7
Yanıt Sayısı: 55
8 sene önce
Kardeşi kardeşe düşürüp iç savaşa yeltenmeleri,sokakta ki Manzara, ve yaşananlar, askerlerin gözlerinde ki korku , içimize düşen ateş.. Ömrüm boyunca unutamayacağım bir geceydi. Rabbim Vatanımızı bölmeye çalışanlara fırsat vermesin inşallah ve hepimizi korusun (AMİN)
NUR_UM
Üyelik Zamanı: 8 sene önce
Konu Sayısı: 7
Yanıt Sayısı: 55
8 sene önce
Fetih duası hariç, Bununla ilgili etkili esmalar ve dualar nelerdir varsa paylaşır mısınız ?
camuro
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 455
Yanıt Sayısı: 571
8 sene önce
بالأخبار عند دول العرب اول جمله الأتراك يعرفون ويدركون معنى ( الوطن ) هنيالنا لحبنا وطننا Arap basını aynen şu cümleyi kurmuş; "Türkler, Vatan Ne Demek İyi Biliyor Allah razı olsun kardeşlerim
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
8 sene önce
Cımhuriyet ve demokrasi için,darbelere karşı olduğum için bu akşam TAKSİMDEYİM.....
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23530 Kayıtlı Üye
  • 16557 Konu
  • 143811 Cevap
  • Son Üye fly78
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)