ben erkek olsaydim

Bu konu Hun tarafından 11 sene önce açıldı, 677 kere okundu ve 9 Cevap verildi.
Hun
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 1116
Yanıt Sayısı: 5482
11 sene önce

http://serapkoc.blogspot.de/2012/12/ben-erkek-olsaydim.htmlhttp://2.bp.blogspot.com/-Co7WbePgSRo/UL5Z5WBa1kI/AAAAAAAAGLM/H4DbOYEra-0/s1600/tango.jpgBen erkek olsaydim ve bir kadini deli gibi sevseydim;Sevdigime cicekler almaz, onu kirlardaki papatya tarlalarina gotururdumOnu yemege cikarmaz, ona yemek pisirirdimOna hediye almaz, guzel sozlerle dolu mektuplar yazardimUzgunse ona neyin var demez, en masum cocuk ruhuyla lolipop ile karsisina cikardimAglasa ona saskinca bakmaz, en sefkatli halimle kollarimin arasinda sarardim.Onu kiskanmaz, ona guvenirdim.Beni sinirlendirirse, susmayi denerdimBeni cok sinirlendirirse; once susup sakinlesmeyi bekler, sonra konusmayi denerdimBircok kadin etrafimdayken onlara bakmaz, sevdigim kadininin elini sıkı sıkı tutar diger kadinlari benim gibi harika bir erkege yanimdaki kadinin sahip oldugunu gosterir, sevdigimi ve kendimi onure ederdim.Onu aldatmaz, ona daha cok guven verirdim.Eger kavga edersek ; ikimizede zaman verir,olanlari dusunur ve bir mesajla konusmak icin kahve icmeye davet ederdim.Eger cok siddetli kavga edersek; sakinlesince aramasini soyler, beklerdim.Eger anlasamadigimizi soylerse; konusmayi basaramadigimizi soyler, cozum uretmek icin fikirler uretmemizi soylerdim.Ve eger birgun sevdigim gitmek isterse; arkasindan bakip, secim onun demez, Gidemezsin, benimle geliyorsun derdim. Dogru kadini seviyorsam ve ben bunca seyi yapiyorsam; o kadin kesinlikle benimdir, benimle kalacaktir, hic gitmeyecek ve etrafi milyon kadar erkekle cevrili olsada bile benim disimda baska bir erkegi secmeyecektir,bana mutlulugun sinirsizligini yasatmak icin hayallerinin icine hep beni dahil edecek ve olene kadar benim onu sevdigim gibi beni sevecektir.Ben erkek olsaydim, inan boyle severdimAma nesli tukendi diyorlar boyle seven erkeklerin. Alintidir

zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
11 sene önce
Ben erkek olsaydim, inan boyle severdim Ama nesli tukendi diyorlar boyle seven erkeklerin. Varmıydı ki tükensin.........:tongue[1]::biggrin[1]:
Hun
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 1116
Yanıt Sayısı: 5482
11 sene önce
bu saatte güldürdün Allahta seni güldürsün iste ben erkek olsaymisim varmis:thumbsup[1]:
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
11 sene önce
eminim ki erkek olsaydın farklı olurdun......:tongue[1]: Yoksa anlatılan gibi mi olurdun Hun???:wacko[1]::roll:
Hun
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 1116
Yanıt Sayısı: 5482
11 sene önce
eger erkek düsüncesiyle dogsaymisim farkli olurdum su anki düsünceyle anlatilan gibi olurdum
Dadas97
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 69
11 sene önce
Dogru kadini seviyorsam ve ben bunca seyi yapiyorsam; o kadin kesinlikle benimdir, benimle kalacaktir, hic gitmeyecek ve etrafi milyon kadar erkekle cevrili olsada bile benim disimda baska bir erkegi secmeyecektir,bana mutlulugun sinirsizligini yasatmak icin hayallerinin icine hep beni dahil edecek ve olene kadar benim onu sevdigim gibi beni sevecektir. teskkürler güzel bir yaz elerinize saglik. su yukaridaki cumleler icin Rabbime ne kadar süretsem azdir.
Sattuu
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 9
Yanıt Sayısı: 145
11 sene önce
Ben erkek olsaydım benm gibi seveni asla bırakmazdım diyerek kendimi övüyormuş gibi olmasın ama keşke ben erkek o da kız olsaydı.. Onada böyle demiştim; cinsiyetimizi değiştiriyoruz sen kız ben erkek oluyorum demiştim gülmüştü tamam olur demişti..şimdi ise ayırdılar bizi sağolsunlar
maestro
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 15
Yanıt Sayısı: 106
11 sene önce
Böyle erkekler romanlarda oluyor sadece. Kadınlar da "gerçekten vardı da, nesli tükendi" gibi bir yanılgıya düşüyorlar. :)
Leyliş
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 6
Yanıt Sayısı: 64
10 sene önce
Yoo arkadaşlar benimki tam hun yazdiyi gibi allaha şükürler olsun severim ben onu
simsek
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 99
Yanıt Sayısı: 1112
10 sene önce
bence böyle erkek yoktur ya:) varsa çıksın ortaya mumyalatalım :biggrin[1]:
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23561 Kayıtlı Üye
  • 16566 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye eleanore3659
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)