Kilo Almamak için

Bu konu lahutiye tarafından 13 sene önce açıldı, 437 kere okundu ve 3 Cevap verildi.
lahutiye
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 4 sene önce
Konu Sayısı: 1156
Yanıt Sayısı: 4566
13 sene önce

Kilo Sorunu olanlar ve Kilo Almamak İçin En basitinden Şunu uygulamanız yeterlidir.Normal Günde ne Yiyorsanız yiyin.İster Pasta yiyin ister Etli,yağlı yemekler yiyin ister abur cubur yiyin (Kilo almayacaksınız)Nasılmı?İşte Şöyle: Günlük neler yiyorsanız Akşam 6 ya kadar yiyebilirsiniz. Yani Kısaca Şöyle akşam 6 ya kadar canınız ne istiyorsa yiyebilirsiniz.Çünkü İnsan vücudu yediği herşeyi Saat akşam 6 ya kadar eritir.Yani metobolizma Akşam 6 ya kadar en geç 6.30 a kadar Hızlı Çalışır ve yediği herşeyi eritir.Bu sayede akşam 6.30 a kadar yemek yemekten abur cubur yemekten çekinmeyin akşam 6.30 a kadar canınız ne isterse çekinmeden yiyebilirsiniz.Ancak En Önemlisi.Akşam 6.30 olduğunda Saat, ve o saatten sonra yerseniz abur cuburları yağlı yemekleri o zaman aşırı derecede kilo alırsınız.Çünkü o saatten sonra yediklerinizi kolay kolay vcüdunuz eritmez. Kısaca sizlere Kilo,yağ olarak geri döner.Akşam o saatten sonra çok Acıkırsanızda meyve türü şeyler yiyin.Bu sayede Ne yerseniz yiyin Kilo almayacaksınız.Biraz karmaşık anlatmış olabilirim.Anlamadığınız Nokta olursa sorabilirsiniz.Not: İnsan akşam 6.30 a kadar miğde vucüd herşeyi hızla eritir.Ancak akşam 6.30 dan sonra eritmez ve yağ,kilo yapmaya başlar.(Uzmanlar doktorlar tarafındanda tavsiye edilir)Saygım ve Sevgimle.

BAHOZ
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 120
Yanıt Sayısı: 380
13 sene önce
Bu doğrudur bu sayede ben 1 ayda 5 kilo kadar vermiştim
seda
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 181
13 sene önce
yani benim de 2 kilo vermem lazim (ramazanda kilo almisim:( ) ama bende bi problem var ben aksam 6 veya 7 e ya kadar pek fazla acikmam ama nedense aksam 6 dan sonra öyle bi istahim aciliyoki...kendimi cok zor tutuyorum bazen... yani bu pek bana göre degil malesef ama benimde cevremdeki cogu kizlar böyle yapiyo ve faydasini görüyolar:) paylasim icin tsk.
Kayıtlı Değil
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 4 sene önce
Konu Sayısı: 1156
Yanıt Sayısı: 4566
13 sene önce
Değerli Seda. Gece yiyorsan yemek yani dediğin saatlerde iştahın olmuyorsa ve akşam açılıyorsa iştahın ve kilo almamak için yemek yedikten 20 dakika sonra bol bol su iç. Bol Bol su içersen Su sendeki yağları kırar yani o yağlar parçalanır ve idrar yoluyla çıkar. ve kilo almamanı ve yağ yapmamanı sağlar. Allah gönlüne göre versin kardeşim. Saygım ve Sevgimle
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23577 Kayıtlı Üye
  • 16568 Konu
  • 143813 Cevap
  • Son Üye DennisLeath
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)