Ağlamak Güzeldir

Bu konu zeinarda tarafından 12 sene önce açıldı, 476 kere okundu ve 5 Cevap verildi.
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
12 sene önce

Ağlamayı gurur saymayın. İçinize bazı şeyleri atmaktansa ağlamak en güzeli ve en sağlıklısıdır. Ağlamanın nelere yaradığını biliyor musunuz? Kalbe yararlı Özellikle üzüldüğünüzde ağlamak kalbi daha az yoruyor. Çünkü akan her gözyaşı, üzüntülüyken sıkışan kalp damarlarını açıyor. Stresinizi alan dost! Ağlayarak, birçok hastalığın baş düşmanı olan stresle başa çıkabilirsiniz. Çünkü bu duygu, şaşırtıcı olsa da, mutluluk hormonlarınızı harekete geçiriyor. Uyumanıza yardımcı olur Kederli olduğu günlerde gözyaşı döken insanlar, diğerlerine göre rahatlayarak ve daha iyi uyku çekiyor. Güven duygusu Kişinin güven duygusunu artırıyor. Çünkü gözyaşı döktüğü anda herkesin ona olan ilgisi, ona özgüvenini ve sevildiğini hatırlatıyor. Gözlere yarar Gözyaşındaki bir madde, eğer hiç akmazsa göz kuruluğu rahatsızlığına neden oluyor. Ara sıra ağlayan kişi, böylece bu hastalığa yakalanmaktan kurtuluyor. Tansiyona yararlı Sıkıntılı veya sevinçli olduğunda tansiyonu düşen ya da çıkan kişi, ağladığında tansiyonu normale dönüyor. Yeme alışkanlığı Sıkıntılı günlerinde iştahı açılan ve kendini yemeğe vuran kişiler, ağlarsa daha az yiyerek formlarını koruyor.

zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
12 sene önce
Ağlamak güzeldir! Neden mi? - Ağladığımız zaman, vücudumuzdaki stres hormonları gözyaşlarıyla vücuttan uzaklaşır ve biraz sonra rahatladığımızı hissederiz. - Gözyaşları sizi ağır bunalımlardan korur. - Günümüzde tıp uzmanları da ağlamanın fiziksel ve ruhsal sağlığımız açsından çok yararlı olduğunu belirtiyorlar.
PARADOKS
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 142
Yanıt Sayısı: 973
12 sene önce
Aglamak güzeldir..Nedeni içinizdeki negatif düşüncelerin bir dejarz olmasıdır..
Hun
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 1116
Yanıt Sayısı: 5482
12 sene önce
sezen aksu aglamak güzeldir süzülürken yaslar gözünden... zeinarda haklisin fakat aglayabilene ben aglayamam annemle babama aglayamadim olmuyor yapamiyorum,is arkadaslarimda söylüyor ama olmayinca olmuyor ama coook haklisin yazdiklarinda
Kayıtlı Değil
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 4 sene önce
Konu Sayısı: 1156
Yanıt Sayısı: 4566
12 sene önce
- Gözyaşları sizi ağır bunalımlardan korur. çok doğru:thumbsup[1]:
PARADOKS
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 142
Yanıt Sayısı: 973
12 sene önce
gözyaşı sitrese bire bir iyi gelir..:smile:
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23592 Kayıtlı Üye
  • 16573 Konu
  • 143825 Cevap
  • Son Üye Ceylanim
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)