Cinler Nasıl Varlıklardır | Şemaili Ve Sıfatı Nasıldır | İlk Defa Paylaşılıyor |

Bu konu EhLiHavas tarafından 12 sene önce açıldı, 710 kere okundu ve 14 Cevap verildi.
EhLiHavas
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 3
Yanıt Sayısı: 0
12 sene önce

Es-Selamu Aleykum Lahutiye.Com Sakinleri..!!

Cinler Nasıl Varlıklardır , Cinlerin Bir Bedeni Var Mıdır , Şekli Ve Şemaili Nasıldır , Bu Konu Hakkında Araştırdığımız Ve Okuduğumuz Bilgileri Sizlerle Paylaşmaya Karar Verdim …

Kardeşlerim Bildiğimiz Gibi Cinler Dumansız Ateş Alevinden Yaratılmış Ruhanî Varlıklardır.

Yaşama Süreleri Yâni Ömürleri Hakikatta İnsanlarla Aynı Süre Olmasına Rağmen, Yapı Şartları ve Özellikleri Dolayısıyla, Bu Süre Bazen Bize Göre 700-1000 Yaşını Bile Bulmaktadır… Yâni Gerçekte, Kendi Öz Zamanlarına Göre 60-70 Senelik Ömürleri, Bizim Zaman Birimimize Kıyaslandığı Takdirde, Karşımıza 1000 Seneye Yakın Bir Ömür Süresi Çıkabilmektedir…

Cinlerde İnsanlar Gibi Evlenir , İnsanlar Gibi Dişileri Ve Erkekleri Vardır , Cinlerdende İman Eden Müslümanlar Var , Küfre Düşmüş Kafirleride Vardır.

Onlarda Farklı Taifelere Ayrılmışlardır. Hristiyanları , Yahudileri ,Puta Tapan Müşrikleri Vardır Kardeşlerim..Hatta Büyük Cin Padişahları Ve Her Birinin Kabileleri Vardır.

Cinler Kaç Sınıftır Onuda Açıklayalım :

Cinler Genel Olarak 3 Sınıftır : 1. Havada Uçabilen Cinler . 2. Kedi , Köpek Ve Yılan Şekline Girebilen Cinler . 3. Bir Sınıfı da Aynı İnsanlar Gibi Sorumlu Yaratıklardır.

Cinlerden Allah Ve Resulune İman Eden Salih Takva Ehli Müslüman Kardeşlerimiz Vardır . Onlarda Biz İnsanOğluna Yardım Ederler Ve Hayır Duada Bulunurlar.

Cinler İnsanlardan Zeki Midir?

Cinler, İlim ve Zekâ Olarak Sanıldığının Tersine İnsanlardan Geridedirler. İlmi Genellikle İnsanlardan Öğrenirler. Zekâ Seviyeleri 10–12 Yaşındaki Çocuğunki Kadardır.

Cinler Neden Gece Vakti Uyanıktırlar?

Cinler 4. Boyutta ,Bizler İse 3. Boyutta Olduğumuz İçin Yani Boyut Farkından Dolayı Onların Gecesi Bizim Gündüzümüz ,Bizim Gecelerimiz Onların Gündüzüdür.

Cinlerin Aslı Bedeni Şöyledir Kardeşlerim :

1. Cinler Çok Hızlı Hareket Etmektedirler. İnsanOğlunun 1 Günlük Yolunu Onlar 1 Saatte Varmaktadırlar. Bu Hızları Dolasıyla Bu Alemi İstedikleri Gibi Gezmektedirler.

2. Cinlerin Boyları 1 Metreyi Geçmez , Burda Yazılan Bilgiler Yeryüzünde Yaşayan Zahir Cinler İçin Geçerlidir. Cinler İnsanlardan Daha Kısa Boyludur.

3. Cinleri Başları İnsanların Başından Büyüktür. Ulvi Cinlerin Çok Hoş Ve Güzel Görüntüsü Vardır ,Bilmenizi İsterim ..

4. Cinlerin Gözleri Öne Doğru Çıkıktır. Bazı Cinlerin Gözleri İse Japonların ve Çinlilerin Gözleri Gibi Çekiktir ve Uzundur Şu da Var ki İnsanların Gözleri Gibi Dar Değildir, Aksine Geniştir Tıpkı Ceylan ve Ahu Gözleri Gibidir Normal de Cinlerin Gözü Büyük ve Geniştir , Fakat Biraz Uzunluk Arz Eder .
Göz Renkleri Tıpkı Beşeri Değişik Renktedir ve Gözleri Sadece Kırmızı değildir, Bazı Cinlerin Göz Rengi Siyah , Bazı Cinlerin Göz Rengi Mavi , Bazı Cinlerin Göz Rengi Bal Rengindedir Gözleri Göz Bebekleri İnsanların Göz Bebeği Gibi Yuvarlak Değildir , Elipis Şeklinde Ve Kavislidir.

5. Cinlerin Kulakları At , Kedi Ve Aslan Kulaklarını Benziyor. Müslüman Olanlar Cinler Sakal Bırakırlar, Sakal Bırakmayan Azgın Ve Sapmış Cinler Sakal Bırakmazlar Ve Sakallı Olanlarla Karşılaştıkları Zaman Sakallı Cinlere Harap Olmuş Bir Surat Tabirin de Bulunurlar .

6. Cinlerin Saçları Oldukça Sıktır Ve Bazı Erkek Cinlerin Saçları Seyrektir,Tıpkı İnsan Saçı Gibi Çok İleri Yaşlarda Cinler Yaşlandıkça Onların Saçları da Dökülmektedir. Hanım Cinlerin Saçları Uzun ve Çoktur. Saç Uzunluğu Bir Şeref , Onur Ve Gurur Simgesidir. Hanım Cinler Arasında , Bazılarının Saçları Yere Değer.

7. Cinlerin Elleri İnsanların Elinden Uzundur Ve Diz Kapaklarına Kadar Uzundur , Ayakları Gayet Geniştir Ve Kıllarla Kaplıdır.

8. Ulvi Cinlerin Başında İki Boynuz Vardır, Ama Bunlar Çok Küçük, Narin Ve Şeffaftır.Asla Uzun Değildir. Ama İblis Soyundan Gelen Cinlerin Boynuzları Hayli Uzun ve Kalındır.

9. Cinlerin Ten Rengi Esmer Olup Hafifçe Tüylerle Kaplıdır. Bazılarının Teni Kırmızı, Bazılarının Mavidir.

10. Elbise Giyme Alışkanlıkları Vardır. Genelde Siyah Rengi Seçerler Ve Severler. Bazıları da Beyaz Ve Maviyi Severler. Ayakkabıda Giyerler, Ama Bir Farkla ; Şeytan Soyu Olan Cinler Sol Ayağına Bir Ayakkabı Giyer, Sağa Bir Şey Giymez. Ama Müslüman Cinler İki Ayağına da Giyer. Ayakkabı İmaları da Papirüs Ve Hasır Otundan İmal Edip Giymektedirler.

11. Cinlerinde Et Ve Kemikten Dokuları Vardır. Ama Hayal Edemeyeceğiniz Bir Yapı Ve Yumuşaklıktadır. Diğer Organları Çok Küçüktür. Sindirim Organları Yediklerini Hazmeder Ve İnsanlar Gibi Anüsten Dışarı Atar. Fakat Cinlerin Dışkıları İnsanların ki Gibi Olmayıp Sert Bir Buhar Gibidir. Küçük Abdestleri İse Şiddetli Bir Buhar Gibidir. Ancak Kolayca Akar.

12. Rabbimiz Ben Cinleri Ve İnsanları Yalnız Bana Kulluk Ve İbadet Etsinler Diye Yarattım Buyuruyor.( Zariyat – 56) Allah’ın Selamı Ve Rahmeti Ulvi (Rahmani) Cinlerin Ve İslam Ehli Müslümanların Üzerine Olsun İnşaAllah ..

Paylaştığım Konuları Başka Forumlarda Paylaşanlara Hakkım Haramdır. Konularımız Lahutiye.Com Üyeleri İçindir.

Vesselam …| EhLi Havas |

Kayıtlı Değil
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 4 sene önce
Konu Sayısı: 1156
Yanıt Sayısı: 4566
12 sene önce
güzel bilgilendirme, ama ben cinlerin şeffaf olduğunu sanırdım, ayrıca ellerinin büyüklüğüne bizzat şahit oldum.
MUSTANG
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 55
Yanıt Sayısı: 1019
12 sene önce
uzayli tarifide ayni boyle demekki uzayli diye bilinenler cinlerden baskasi degil..bir sorum olacak cinler ticaret yaparlarmi memuriyetleri varmi alisverisleri varmi,tesekkur ederim cvp vereceklere...
Kayıtlı Değil
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 4 sene önce
Konu Sayısı: 1156
Yanıt Sayısı: 4566
12 sene önce
insanlar neden bildiklerini sorar ki?
MUSTANG
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 55
Yanıt Sayısı: 1019
12 sene önce
bazi insanlar niye hep birisini bozmak hirpalamak isterki
tutrakan
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 148
Yanıt Sayısı: 589
11 sene önce
Keşke bilginin kaynağı belirtilseydi - 7.8.9. - ?, buhar gibi tanımı - ?.
zamani
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 6
Yanıt Sayısı: 30
11 sene önce
yazı baştan aşağı hurafe,evvela cinler ateşten yaratılmıştır.ayette belirtilen vasfın dışında etten kemikten dokuya sahip olamazlar. kendini araştırmacı zanneden bazıları görmedikleri bir varlığı tanımlamada çok ileri giderler.
tugse
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 95
11 sene önce
doğrusu yazılabilir mi acaba
tutrakan
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 148
Yanıt Sayısı: 589
11 sene önce
Luxusu tebrik ederim.Bilgilere dayalı,alıntı olarak bilgi aktarılacaksa,aynen bu şekilde olmalı,kaynağı belli veya kaynağın maddeleriyle olmalı ki...okuyucu kitlesinde şüphe uyandırmayıp,emfikir görüşü oluşturabilsin.Bu sitenin bir üyesi olarak,nacizane görüşüm budur.Bana göre yazınız kabuledilir niteliktedir.
tugse
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 95
11 sene önce
doğru paylaşım için teşekkürler luxus
ERBAUN
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 69
Yanıt Sayısı: 951
10 sene önce
Dünyanın çevresini kısa bir sürede dolanıyolar 1 günlük yolu 1 saate dolanmazla
dombra
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 14
Yanıt Sayısı: 931
9 sene önce
Bu bilgiler doğru olabilirmi? Birde sunu sorucam ki söyle? İnsan göre meşe bile varlığını hissedince neden aşırı derecede heycanlaniyor.Eli ayağı boşalıyor enerjisi bitiyor sanki.Boğazı düğumlenip gözleri yaşarir.
dombra
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 14
Yanıt Sayısı: 931
9 sene önce
Tesekkur ederim cevabın için modum. Korkusuna engel olamıyor insan. Dedim ya sanki km lerce yol koşmuş gibi Nefes nefes e kalınıyor. Kaciyorsun haliyle.Bu aşamada nasıl bir yol izlenmeli.
dombra
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 14
Yanıt Sayısı: 931
9 sene önce
Korkmak zoruma gidiyor açıkçası. Kendime çekmek değilde sadece birden pat Diye oluyor gafil avlaniyorum sanki. Sonra hurraaaaa kaç oğlum kaç. Dua okumak aklıma kaçınca geliyor. Evet soğukkanlı olmalıyım haklisin
thecooler
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 2
9 sene önce
bu yazı bir cinin itirafları adlı kitapdan alınmış ama bazı yerlerine eklemeler yapılmış biraz sallamış yukardakileri anlatan kitap sahibine göre bir cin doğruysa bombaydan (cin bombaylı ) :))
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)