Yardim

Bu konu Sahran tarafından 7 sene önce açıldı, 494 kere okundu ve 4 Cevap verildi.
Sahran
Üyelik Zamanı: 7 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 4
7 sene önce

Merhaba arkadaslar,
Yeni evliyim ufak bir bebegim var esim baska bir kadinla birlikte ben ogrendikten sonra evi terketti kendine baska ev tuttu arayip sormuyor cocuguyla bile ilgilenmiyor. Surekli olarak varsa yoksa o kadin ve isi lutfen bana yardimci olun hergun dua ediyorum bi ara duzelir gibi oldu geldi ozledim seni goruselim basbasa dedi tamam dedim 2 gun sonra bana ben seni sevmiyorum salak yapistin yakama beni birakmiyosun felan diyor. Lutfen yardimci olun

zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
7 sene önce
Allah yardımcın olsun,böyle karaktersizler olduğu sürece pek çok kadın ve çocuk gözü yaşlı kalırlar.... Anlattığın kadar karaktersiz şerefsiz birisiyle ömür geçer mi;önce bunu düşün... Sadece kendi huzurun ve geleceğin için hayırlısını iste....
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
7 sene önce
Yukarıda yazdıklarını defalarca okudum,sana haklısın diyebileceğim bir cümle aradım ama bulamadım......... bütün işyerlerinde kadınlar ve erkekler birlikte çalışır,herkes ekmeğinin geçiminin peşindedir,yukarıda kullandığın ifadeyle namusuyla çalışan tüm kadınları ve erkekleri zan altında bırakıyorsun.... Tamam,öfkelisin kırgınsın,bunu anlayabilirim...ama mantıksızlığa ve gözünle görmeden insanların namusuna dil uzatmana sessiz kalamam... Yani o işyerinde çalışan bütün kadınlar bir yerlerini açmış kocanı mı beklemişler,yoksa kocan damızlık boğa gibi önüne gelen kadına mı saldırmış...... Kocan anlattığın gibi karakter sahibi bir erkek olsaydı kendisini sana damızlık boğa gibi göstermezdi.....Böylesine karakter ve şeref yoksunları düzelmez kızım.... Yol yakınken kendine ve bebeğine yeni bir hayat kur,tabii ki yasal haklarını yani nafaka vs.iste....Minicik bebeğinin geleceğini düşünüyorsan,senin için hayırlı bir evlat olmasını istiyorsan böyle bir babanın yanında kalmasına izin verme... Kaç yaşında olduğunu nasıl bir ailede yetiştiğini bilemem ama iş yerindeki kadınları hangi çıkarı için kullandığını sormadın mı.....evleninceye kadar hiç mi okul ve iş hayatın olmadı,hiç mi çalışan bir kadın arkadaşın ya da akraban olmadı..... Buradaki ifadenle çalışan kadınları fahişe gibi göstermene bir kadın olarak izin veremem.
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
7 sene önce
Bak canım,tamamen haksızsın demiyorum;iş arkadaşları konuşurlar,yemeğe giderler,resim çektirirler...Bunların hepsi normaldir,o kadınları ağız birliği edip kumpas kurmadıklarını da kimse iddia edemez.... Senin görmeni istediğim konu başka,böle bir adamdan ne köy olur ne kasaba....Yol yakınken yasal haklarını tazminat nafaka vs...hepsini al ve hayatına onsuz devam et.kadın dernekleri ve lkadına şiddet dernekleri senin durumunda olan kadınlara yardım ediyorlar,onlarla temasa geç,belki kocandan dayak yemiyorsun ama uğradığın ihanet de psikolojik şiddet kapsamında ele alınır..
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
7 sene önce
Kendi ailenden kimse yok mu;bebkle çalışmak tabii ki zor ama araştırırsan bir yolunu bulacağından eminim.pek çok bebekli anne çalışıyor,hem de kocasına muhtaç olmadan.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23561 Kayıtlı Üye
  • 16566 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye eleanore3659
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)