Kendimi Evli Gibi Görmüyorum :(

Bu konu nurbanu tarafından 11 sene önce açıldı, 551 kere okundu ve 4 Cevap verildi.
nurbanu
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 2
11 sene önce

Arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum yazacaklarımı okuyun lütfen dua veya birşekilde bana öneride bulunun.
10 yıllık evliyim eşimle evlenmeden önce nişanda dahil olmak üzere 4 sene birlikteliğimiz vardı flört dönemimizde bana çok iyi davranıyordu kendimi ona aşık hissetmesemde yinede onunla mutluydum sonra nişanlandık daha ilk günü çok kötü tartışma geçti ve ben o an Allahım ben ne yaptım dedim.Neyse kavgalı tartışmalı yaklaşık 1 sene nişanlılığımız sürdü nişanlıyken beni dövmüyordu ama kolumu falan sıkıyordu düğünümde kollumda morluk vardı.evlendik asıl ilk dayağı balayında yemeye başladım(sebepse yemek yapmayı beceremiyor olmam gibi) .Çaresizdim kendimi savunmaya çalıştıkça daha fazla itip kakıyordu ve bu böyle senelerce sürdü kaç kez kendimi korkudan odaya kitler yorgana sarılıp sesim çıkmasın diye ağlardım hatta duvarları tırmalardım.Buna benzer çok defa kavgalar yaşandı fakat öfkesi geçtiğinde sakinleştiği için özür dilemese bile küsemedim herzaman affettim içimdeki aşktan değil ama kıyamadığımdan galiba bilmiyorum.Bazende çok iyi davranıyor ama öyle birşeyki iyiyken 360 derece biranda dönüp acımasız oluyor .Şuan 6 yaşında birde kızımız var güzel yavrum sinirli oldu.Babası onu dövmüyor ama bazen kızınca gerizekalı salak çocuk diye azarlıyor ama genel olarak kızımıza karşı iyi kızımda babasını çok seviyor.
Gel zaman git zaman ben kocamdan iyice soğudum tamam içimde bir sevgi var gibi ama aşkla sevdayla alakası yok.Zaten sanki babammış gibi abimmiş gibi azarlıyor bazen çok iyiyken biranda küfür ediyor hem annemlere söyleniyor hem bana üstüme yürüyor kaçamazsam vuruyor.Artık yatakta karı koca olmakta bana eziyet işkence olarak geliyor midem almıyor kendimi çok kötü hissediyorum.
Sizce ben kocama bunca tiksinmeme ve soğumama rahmen aşık olabilirmiyim?Gönlüm boşanmak istiyor ama maddi gücüm yok kızımda babasına çok düşkün fakat annesinin hakaretlere ve dayağa mahruz kaldığınıda görüyor.Artık iyice kafam karıştı ne yapayım yardım edin

zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
11 sene önce
Allah yardımcın olsun Nurbanu,hiç kolay değil.... 10 yıl dayanman bile mucize denilebilir.....Keşke nişanlıyken bıraksaymışsın...... Anlattıklarına göre eşinin psikolojisi pek iyi değil.....Sanırım sen de boşanmayı düşünmüyorsun....Kızın bugün babasına düşkün çünkü yaşı küçük ama yarın büyüdüğünde erkek düşmanı bile olabilir... Eğer ailen de destek olabilirse kendine bir iş bulana kadar sana destek olsunlar,zaten eşin çocuğun masraflarını karşılamak zorunda..... Hatta eğer rapor alırsan tazminat isteme hakkına da sahipsin... Şiddete maruz kalan kadınlara destek olan kurumlara müracaat edin ve bir an önce yasal haklarınızı arayın....
deniz35
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 4
11 sene önce
sana boşan demek benim haddim değil ama aranızdaki şiddetten kızın etkileniyor. böyle devam ederse o sağlıklı bir birey olamayacak. psikolojik açıdan bilinçaltında hep şiddet gizli olucak. Maddi açıdan kendini geçindirebilecek duruma gelip kızınla mutlu mesut yaşa bence.
nurbanu
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 2
11 sene önce
boşanmaya başvurmadan önce kocama aşık olabilme duaları varsa onları yapayım istiyorum
gülvediken
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 16
Yanıt Sayısı: 66
11 sene önce
2 tane badem aliniz ve yatsi namazindan sonra bunlari agziniza dilinizin ustune koyunuz…..dilinizin altina koymayiniz. Kocanizin hayal ediniz ve bu vazifeyi yapmadan once ve sonra 11 defa salavat-i serife okuyunuz. Taha suresinden 39 numarali ayeti 500 defa su sekilde okuyunuz “Ve elkaytu aleyke mahabbeten minniy ve litusne’a ala’ ayniy” Bu 39 numarali ayetin bir parcasidir ve sadece bu kismi okuyacaksiniz ayetin tamamini degil. 100 defa okuyunuz ondan sonra bademleri agzinizdan cikariniz ve uzerine ufleyiniz ve hicbir zaman bademleri temizlemeyiniz. Bademleri agziniza geri koyunuz ve tekrar bu ayeti okumaya baslayiniz her 100 okumada bademleri agzinizdan cikariniz ve uzerine ufleyiniz ve tekrar agziniza aliniz. Toplamda bu islemi 5 defa yapmalisiniz. Bu vazifeyi bitirdiginiz zaman bademleri agzinizdan cikarip temiz bir kagidin uzerine koyunuz ve bunlari sariniz ve onlari temizlemeyiniz ne kadar islak olduklari onemli degildir. Bu vazifeyi sadece 5 gun boyunca yapiniz ve hergun ayni bademlerin uzerine ufleyiniz.Bademlerin uzerindeki salyayi silmeyiniz ve temizlemeyiniz. 5 gun sonra bir sekilde bu bademleri kocaniza yediriniz fakat onlari ne sicak bir seyin icine atiniz ne de atesin yaninda bulundurunuz.En iyisi soguk bir yemek yapiniz ve icerisine bademleri atiniz veya tatli birsey yapiniz .Kocaniz size hemen asik olacaktir. Bu ayetin anlamini ve hacetinizi aklinizda tutunuz buda esinizin size asik olmasini istemenizdir.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23563 Kayıtlı Üye
  • 16566 Konu
  • 143813 Cevap
  • Son Üye sinemsen
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)