Lütfen yardım edin bana..

Bu konu bedbah tarafından 11 sene önce açıldı, 428 kere okundu ve 3 Cevap verildi.
bedbah
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 4
11 sene önce

bundan 10 ay önce kadar, eylül ayında. sevdiğimle ayrılmıştım. birbirimizi çok severken bir anda nefret etmeye başladı benden. ben o sıralar gördüğüm tüm duaları peş peşe okuyordum. 10 boyuncda ne aradı ne sordu. ben aradığımda cevap bile vermedi. 10 geçti hala aynı yine. durup dururken kocaman bir sevgi o kadar büyük bir nefrete döndüki aklına geldikçe nefret ediyormuş benden. çok zor durumdayım, 10 ay oldu toparlayamadım kendimi, sizce neden böyle olabilir. ya şedidel batşi olmak üzere bir çok uygulama yapmıştım, ben olumlu olucak diye beklerken sürekli tersine gidiyor. bu nefret nedendir, bu kin nedendir. bunu sorduğumda bilmiyorum bir anda sana karşı böyle hissetmeye başladım diyor. oysaki çok güzel bir ilişkimiz vardı, ailemle tanıştırmıştım. herşey çok güzel bir şekilde yolunda giderken benden koptu ve bir dahada hiç gelmedi. başkasıyla beraber oldu, onca yaşadıklarımıza rağmen beni hatırlamamakla beraber aklıma geldiğinde dahada çok nefret ediyorum diyor. ne yapacağımı şaşırdım. lütfen bana yol gösterin.

zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
11 sene önce
Bu kadar karmakarışık dualardan sonra en azından duygularını söyleyebildiğine şükretmelisin..... senin bilinçsizce okuduğun duaların dışında daha farklı etkenler olacağını düşünmüyorum.... Özellikle şedidel batşi her ne kadar muhabbet için okunsa da genelde yaygın kanı sadece karşı tarafa sıkıntı vermek için okunur..Genelde de gideni geri döndürmekten ziyade bunaltır.... Bütün dualarınızın verdiği enerjilerden arınmanız ve bu süre içerisinde de hiç bir muhabbet duası vs. okumamanız gerekir... aslında paniklemeden biraz soğukkanlı düşünüp gerçekten kendiniz için hayırlı bir kısmet olup olmadığı ortaya çıkıncaya kadar sükunetle beklemeniz herşeyden daha hayırlı olacaktı.... Herneyse yapacağınız tek şey şimdilik sadece tevbe ve şükür namazı kılmak asla geri döndürme ikna muhabbet vs. duaları okumamak olacaktır..... Ne kadar süre kılacağınız konusunda herhangi bir şey söyliyemem, ayrılığınızın nedenlerini sükunetle konuşacak duruma gelene kadar bu namazlara devam etmelisiniz....birbirinize nefret ya da öfke duymadan konuşacak duruma gelene kadar her gece bu namazları kılın...
bedbah
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 4
11 sene önce
bu üst üste uygulamaların oluşturduğu olumsuz enerjilerden kaynaklandığını düşündüm bende yazılarınızı okuduktan sonra. bende paniklemeden dolayı yaptığım bu üst üste uygulamalardan çok pişman oldum ama zamanı geriye döndürmek imkansız. bunun bedelini ödüyorum resmen. bu enerjileri yok etmek için sadece şükür ve tövbe namazları kılmam yeterli olacak mı acaba ?
bedbah
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 4
11 sene önce
çok teşekkür ediyorum zeinarda. Allah razı olsun
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23561 Kayıtlı Üye
  • 16566 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye eleanore3659
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)