lütfen bana biri yardım etsin :((

Bu konu göklerin tarafından 10 sene önce açıldı, 503 kere okundu ve 10 Cevap verildi.
göklerin
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 5
10 sene önce

merhabalar arkadaşlar öncelikle yeniyim burada benim şöyle bir sıkıntım var

evlendiğim eşimle sevgiliyken bir psikopatın hayatımıza girmesiyle bu bayan bir psikopat biz ayrıldık yalanla dolanla zorla evlendi bu evlilikleri süresinde hiç görüşmedik ve bu evlilikten bir çocukları oldu. daha sonra kadına dayanamayıp ayrıldı ve ayrıldıktan bir kaç ay sonra bana yalvararak tekrar birlikte olmak istedi ve tekrar başladıktan sonra 10 ay sonra evlendik.

evlilikleri süresinde kesinlikle hiç bir şekilde görüşmedim ve aradığında bile yüzüne kapattım. lakin sonuçta evlendik. yani yuvanın yıkılmasında ki etken ben değilim bunu en baştan söyleyeyim.

bu kadın ciddi anlamda psikolojik sorunları olan biri evlendiğimden beri huzur vermedi hastalanıp ölmem için defalarca büyü yaptırdı birbirinden ayrı hoc alar haberleri bile yokken bu kadının adını ve anne adını verdiler birebir tarif ettiler. yaptıkları büyüyü getirten bir **** yazılan yazıları gösterdi benden soğuyup kendine dönsün ya da benim hastalanıp ölmem tarzında bir sürü işlemler ki bunlardan bir kaçı tuttu tıbbi olarak hiç bir rahatsızlık bulunamayan hastalıklar geçirmem üzerine artık çareyi hcalarda bulduk.

gerçekten artık ruhen ve fiziken bu kadından yıprandım sizden istediğim yardım şudur bu kadın eşimi çok sevdiğini iddiaa ediyor ki tamamen takıntı durumunda evlilikleri süresinde yapmadığı pislik kalmamış bana bu kadının eşimden nefret etmesi yüzünü bile görmek istememesi bizden uzakta kalması için bir dua vs ne varsa yardımcı olmanızı istiyorum. Allah rızası için gerçek bir formül verin

tutrakan
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 148
Yanıt Sayısı: 589
10 sene önce
Siz sevgiliyken sizden ayrılmış ve diğer bayanla evlenip ondan 1 çocuğu olmuş,ardından ondan ayrılıp sizinle evlenmiş.Onun sizi rahatsız ediyor olması çocuğu içindir,çocuğu babasız büyümesini istemeyişindendir ve diğer açıdan bakıldığında ise siz kendi yuvanızı kurmuşsunuz ve yıkılmaması için mücadele veriyorsunuz ki siz de haklısınız.Zor durum.Arkadaşlar size yardımcı olur,ben ikilemede kaldım.
aşk gerek
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 5
10 sene önce
[QUOTE=göklerin;106792]merhabalar arkadaşlar öncelikle yeniyim burada benim şöyle bir sıkıntım var evlendiğim eşimle sevgiliyken bir psikopatın hayatımıza girmesiyle bu bayan bir psikopat biz ayrıldık yalanla dolanla zorla evlendi bu evlilikleri süresinde hiç görüşmedik ve bu evlilikten bir çocukları oldu. daha sonra kadına dayanamayıp ayrıldı ve ayrıldıktan bir kaç ay sonra bana yalvararak tekrar birlikte olmak istedi ve tekrar başladıktan sonra 10 ay sonra evlendik. evlilikleri süresinde kesinlikle hiç bir şekilde görüşmedim ve aradığında bile yüzüne kapattım. lakin sonuçta evlendik. yani yuvanın yıkılmasında ki etken ben değilim bunu en baştan söyleyeyim. bu kadın ciddi anlamda psikolojik sorunları olan biri evlendiğimden beri huzur vermedi hastalanıp ölmem için defalarca büyü yaptırdı birbirinden ayrı hoc alar haberleri bile yokken bu kadının adını ve anne adını verdiler birebir tarif ettiler. yaptıkları büyüyü getirten bir **** yazılan yazıları gösterdi benden soğuyup kendine dönsün ya da benim hastalanıp ölmem tarzında bir sürü işlemler ki bunlardan bir kaçı tuttu tıbbi olarak hiç bir rahatsızlık bulunamayan hastalıklar geçirmem üzerine artık çareyi hcalarda bulduk. gerçekten artık ruhen ve fiziken bu kadından yıprandım sizden istediğim yardım şudur bu kadın eşimi çok sevdiğini iddiaa ediyor ki tamamen takıntı durumunda evlilikleri süresinde yapmadığı pislik kalmamış bana bu kadının eşimden nefret etmesi yüzünü bile görmek istememesi bizden uzakta kalması için bir dua vs ne varsa yardımcı olmanızı istiyorum. Allah rızası için gerçek bir formül verin [/QUOTE] Allah yardımcın olsun durum hem çok karışık hem tehlikeli önce kendinizi ve eşinizi korumaya aldırmalısınız daha sonra uzaklaştırmak için farklı işlemler var tabi ama bu işle ciddi bir şekilde ilgilenmelisiniz baksanıza ****lardan çıkmıyormuş karşı taraf
POZİTİF
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 48
Yanıt Sayısı: 965
10 sene önce
büyüden korunma ve büyü bozma dua ları var ister isenız buradan başlayın
Aaro'sdamned
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 62
Yanıt Sayısı: 951
10 sene önce
Öncellikle siz Allaha sığınıp güvenin rahat olmaya çalışın, bu arada tabi ki kendinizi evinizi eşinizi korumaya alın, okunmuş sirkeli sular ile temizlik yapın o suyu kıyafetlerinize ayak basmayan yerlere puskurtun, ayetel kursi koruması yapın... https://www.lahutiye.com/lahutiye-buyu-bozma-dualari/12214-buyu-sihir-her-tur-negatif-enerjiden-arindiran-uygulama.html
tutrakan
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 148
Yanıt Sayısı: 589
10 sene önce
göklerin-acınızdan dolayı dikkat etmemişsiniz-sizi eleştirdiğim yok,ikilemede kaldığımı belirtmiştim ve diğeri çocuğu için mücadele verdiğini ve sizin de kurmuş olduğunuz yuvayı korumakta haklı olduğunuzu demiştim,ayrıca hamile olduğunuzu belirtmemiştiniz
CiciPeri
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 30
Yanıt Sayısı: 4019
10 sene önce
birbirinden ayri ****lar kadini tarif etti yazmissiniz,demekki sizde bu islere yakkinsinizki hemen ****lara basvurdunuz, burdada soru isaretleri dogar??? acaba kim kimin yuvasini yiktti?? yazik gunah degilmi yuvasi yikilmis bir cocuk zaten babasini kayip etmis birde anasini kayip edip yetimhanelerdemi buyusun? anasina buyuler yaptirip piskoljisini bozdurmaya neden calisiyorsunuz, madem sevginiz o kadarda buyukte?sizi sevmesi birakmamasi icin ayri ayri ****lara neden gidiyorsunuz? kendinize guveniniz yokmu? anasina birsey olursa iki dunyada bunun hesabini nasil vericeksiniz?cennet bile kiyamista anayi evladindan ayirmaya sizmi kiyacaksiniz?o bebegin babasindan anasindan ayri her dokttugu bir gozyasi ayagina yilan olur dolanir kurtulamazsin,hadi o bebegi umursamiyorsun ya karnindakini? bu vaziyette ****lara gidip buyuler yaptirman dogrumu?ne buyuk hata ,bebegine yansirsa haksiz isen omur boyu gozyasi dokersin,hakli olsan bile kucucuk bir bebek basina dolusan huddamlarla cinlerle nasil savassin!!! koskoca oldugumuz halde biz bile savasamayip yenik dusuyoruz bazen ya o bebek? Allaha sigin kusura bakmada ben cok iyi bir gozlemciyimdir ve zekiyimdir yazilarin anlatimin icinde hirs,kin ,nefret,intikam oc alma duygularinin one cikttiginin ispatidir!!! bu duygular seni herseyi yapacak yere getirmis!!seytanlarla isbirligi yapan ****lara degil Allaha saril imanini guclendir durustluk dogrulukla arkadas ol bak neler degisiyor gorursun. su yalan dunyada sonu ne olursa olsun durutslukten yanayim ve cok seyler kayip ettim bu huyum yuzunden ama Allahin dostlugunu kazandim,durustluk ,iyilik,kefenim,toprak yarim , Allah sahidim, kuran avukatim olsun !
CiciPeri
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 30
Yanıt Sayısı: 4019
10 sene önce
sorularimin hepsine cevap vermeyi unutmussunuz bana kizmaktan? hem evlendigimden beri buyu yaptirdi bana esimden sogusun diye,hemde tippi rahatsizliktan dolayi gitmek zorunda kaldim sonralari peki onceleri niye gidiyordun amacin neydi ?,evlendiginden beri ne isin vardi ****larda??kocanin bu durumdan haberi varmi? aman aman! olmasin dimi duymasin sen cok iyi kalplisinya gizli anlasirsin seytanlarla:biggrin[1]:soylersen kizar demi! hala ona deger verdigi icin kiskaniyorsun bence, gozunu nefret burumus ,aklini basina al karnindaki bebegin icin nefret kin iceren dualardan cinci ****lardan uzak dur ,piskopat dedigin kadinin esinden bir cocugu var omur boyuda cocuklari icin oturularda,konusurlarda,gulerlerde aglarlarda bu seni alaka etmez sadece ana ve babayi alaka eder,saygi duymalisin ! kedi kopek yavrusu degil bu,insan yavrusu. insallah Allahin izniyle yaptirdigin buyuler tutmaz!!ve kucuk bir cocuk hem babasiz kalmis zaten ,hemde piskolojisi bozulmus surekli cinnet geciren bir annenin elinde buyumek zorunda kalmaz amin. Allah kim hakli yada haksiz ise hakkini etegine koysun insallah.
Cemre83
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 12
Yanıt Sayısı: 290
10 sene önce
Arkadaslar, birbirinize kizmanin bir anlami yok. Zaten herseyi en hakkiyla bilen Allah'tir. Simdi bu arkadas yardim istiyor, korunma ile ilgili, bize dusen ona sadece tavsiye verebilmektir. Ama bu ucu'nun arasindaki gecen gercekleri sadece Allah biliyor. Sunuda unutmayin, gercekten kiskanan bir erkek yada kiskanan bir kadin, gozunu kiz ve kiskanclik burumus birisi her bir kotu ise basvurur. Cunku o kotuluk zaten o kisinin mayasinda vardir. Bir anlik kiskancliklarla o tur kotu islere basvurunmaz. Kisinin kiskandigi kisiye oyle bir nefret, oyle bir kiskanma hissetmesi lazimki o kotulugu yapabilsin. Ama basarsa bile, eninde sonunda yine kendisine doner. Ben bu konuda goklerin arkadasa bir tavsiyede bulunamiyacam, cunku konu bana cok karisik geldi, bilerek yada bilmeyerek vebal altina girmek istemem. Gunumuzdeki erkeklerde az degil yani, bunuda belirteyim
CiciPeri
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 30
Yanıt Sayısı: 4019
10 sene önce
winki343.. siz akilli bir insana benziyorsunuz nefret sogutma dularini verde okusun eger o kadin ben olsaydim karnindaki bebek icin ****lara gitmesinin bebegi icin iyi olmadigini yazmazdim.nefret duasi yerine Allaha dua et yazmazdim.
seviyorum
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 13
Yanıt Sayısı: 602
10 sene önce
Burda birbirimizi buyuk laflarla yargilayamayiz.nolur unutmayin simdi olmuyceksiniz yarininiz var ahkam kestiginiz buyuk buyuk laflarla elestitdiginiz kizdiginz konu yarin basiniza evladinizin basina sevdiginiz birinin basina gelebilir.yardim istiyor arkadasimiz tatli dille uyarin hakli olabilirsiniz kendinizce uyarilarinizda belki konuyu acan arkadas hakli.ama en onemlisi rabbimin katinda kimin hakli oldugunu bilemezsiniz yapmadiginz kalbi kirmayin nolur degmez.hem eminimki boyle insanlar degilsiniz.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23562 Kayıtlı Üye
  • 16566 Konu
  • 143813 Cevap
  • Son Üye Kitaplar
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)