kayınvalideye dua

Bu konu dimple tarafından 8 sene önce açıldı, 599 kere okundu ve 6 Cevap verildi.
dimple
Üyelik Zamanı: 8 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 4
8 sene önce

merhabalr
herşeyin başı dua diyerek bu siteye bunları yazar oldum
ben sizlerden bir dua istıyorum derdime derman olacak
öncelikle erkek arkadaşımın ailesi ile ilgili sürekli düzelmeyen bir ilişkisi var aile çok kopuk ve bunu sürekli kafasına takıyor babaları yok ve anne abla ayrı tellerde…beni ailemden istemeye bile gelmediler babam eşim olcak insanın haline okadar üzüldüki mutluluk onun da hakkı diyerek beni verdi,birbirimizi çok seviyoruz fakat bu aile hiç düzelmicekmi yani nikahım olacak bir hafta sonra ne ablası ne annesi ortalar da yok..benimm isteğim hep ailenin düzelmesi ama korkumda var kötü insanlar bunlar kendi oğullarını düşman gibi görüyorlar kim bilir benim hakkımda neler düşünüyorlardır.yakın cevrelerınden ayırmak için birşeylerle uğraştıklarını duydum korkum ilerde yuvama yıkmaları buna nasıl engel olurum yani ne yapmalıyım ben yarın öbürgün birşey olmamış gibi gelirse evime zarar verirse..
bu konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum etkili dua istiyorum
daha öncede nişanlımda bir bayana gitmiştik su okuyup vermişti bize annesi için ama fayda etmedi aya bakarak dua edin falan demişti kaybettik onlarıda..

ezgilim
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 85
Yanıt Sayısı: 2206
8 sene önce
[QUOTE=dimple;153408]merhabalr herşeyin başı dua diyerek bu siteye bunları yazar oldum ben sizlerden bir dua istıyorum derdime derman olacak öncelikle erkek arkadaşımın ailesi ile ilgili sürekli düzelmeyen bir ilişkisi var aile çok kopuk ve bunu sürekli kafasına takıyor babaları yok ve anne abla ayrı tellerde...beni ailemden istemeye bile gelmediler babam eşim olcak insanın haline okadar üzüldüki mutluluk onun da hakkı diyerek beni verdi,birbirimizi çok seviyoruz fakat bu aile hiç düzelmicekmi yani nikahım olacak bir hafta sonra ne ablası ne annesi ortalar da yok..benimm isteğim hep ailenin düzelmesi ama korkumda var kötü insanlar bunlar kendi oğullarını düşman gibi görüyorlar kim bilir benim hakkımda neler düşünüyorlardır.yakın cevrelerınden ayırmak için birşeylerle uğraştıklarını duydum korkum ilerde yuvama yıkmaları buna nasıl engel olurum yani ne yapmalıyım ben yarın öbürgün birşey olmamış gibi gelirse evime zarar verirse.. bu konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum etkili dua istiyorum daha öncede nişanlımda bir bayana gitmiştik su okuyup vermişti bize annesi için ama fayda etmedi aya bakarak dua edin falan demişti kaybettik onlarıda..[/QUOTE] selam dimple, bizim yörelerde çok güzel bir söz vardır. "yalnız eşinle evlenmezsin, tüm ailesiyle evlenirsin" yani ben onu sevdim, gerisi hikaye bana yeter diyemiyorsun işte..tüm aile bireyleri bu evliliğin olması gereken parçaları....kısacası güzel insan, sen bile bile lades demişsin. forumda okuyabileceğin çok güzel dualar var. örneğin; "ya Rahman".. Bu Mübarek ismi zikreden kişiler kendisine kötü davranan kişi yada kişiler için her gün 258 defa “Yâ Rahman celle celalühü “ diye okumaya devam ederek “Allah’ım Rahman ismi şerifin ile merhametini dliyorum, derse çok faydasını görecektir....yine "vedud" ismi sevgi kazanmak için çok etkilidir. sana gözle görünen ya da görünmeyen varlıklar zarar vermemesi için korunma duaları okuyabilirsin. bunun için aşağıdaki linkleri inceleyip, kalbine sıcak gelen duayı uygulayabilirsin. https://www.lahutiye.com/esmaul-husna-ile-dualar/ https://www.lahutiye.com/lahutiye-korunma-dualari/
lulu
Üyelik Zamanı: 8 sene önce
Konu Sayısı: 3
Yanıt Sayısı: 138
8 sene önce
sevgili arkadaşım; öncelikle Allah mutlu etsin diyorum... ancak adım atacağın yuvayı korumak için kendi saadetin için bence bu çocuğun ailesi ile ilişkisini düzeltmek yerine kendi aile temellerini sağlam atmanı öneririm.. Çünkü senden önce de eşin olacak adamın ailesi eşinle ilgilenmiyosa evlendikten sonrada ilgilenmez. Bence artık eşin senin aileni ailesi bilecek... Başka bir alternafi yok... Siz mutlu iseniz, ailen bu durumdan olumsuz ektilenmiyorsa devam et derim.. Ancak yarın bir gün çok büyük sorunlara neden olacaksa senin ailenle aranı açacak sorunlara sebep olacaksa annen ve baban onaylamıyorsa bu ilişkiyi bir anlık mutluluk için kendi hayatını yakma... sevgiler :) biraz karışık oldu ama :)
lulu
Üyelik Zamanı: 8 sene önce
Konu Sayısı: 3
Yanıt Sayısı: 138
8 sene önce
Amin inşallah gelin hanım hayırlı olsun... evet dediğim gibi aile arasında kopukluk olunca bunun düzelmesini beklemek biraz komik oluyor en güzeli kendi hayatına bakmalı... eğer düzeltmek için uğraşmaya kalkarsan bence sen zararlı çıkarsın.. bırak onlar kendi içlerinde sorunlarını çözsün görüşmek isteyen görüşsün görüşmek istemeyen görüşmesin... bırak kendi yapsın herşeyi tırnaklarıyla inan böylesi çok daha makbul kıymetini daha iyi bilir yuvanın..
lulu
Üyelik Zamanı: 8 sene önce
Konu Sayısı: 3
Yanıt Sayısı: 138
8 sene önce
Dua asarak çocuğuda pimpiriklendirmesin değil mi ezgili modum.. adam ne oluyoruz büyü mü yapıyor demesin ilk günden :D
dimple
Üyelik Zamanı: 8 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 4
8 sene önce
lulu çok sağol gerçekten ben fazla iyi düşünüyorum sanırım yazdıkların beni kendime getirdi.. artık burdaki dualarla hayat bulcam:thumbsup[1]:
lulu
Üyelik Zamanı: 8 sene önce
Konu Sayısı: 3
Yanıt Sayısı: 138
8 sene önce
O astıkları karınca duası, besmele, nazar, ayetel kürsi, esma hüsna gibi dualardır :) ay gülmem geldi.. yeni gelin olunca heves bir korumacılık güzel yani :) hoş tebessüm oluştu yüzümde... illada almak istiyorsan hoş tasarımlı dualar bulunmaktadır. Hem evde dua olur hemde dekoratif açıdan gözüne hoş görünür :) bu arada dimple iyi olmak çok güzel birşey iyi olan hep kazanır. ancak iyiliği aptallık boyutuna getirmemek gerekir bu benim içinde geçerli senin içinde herkes içinde geçerlidir. mantıklı ve düzgün düşünmek gerekir. huzuru nerede buluyorsan orada ol.. huzursuzluk duyduğun herkesten herşeyden uzaklaş...bu enerjinin yükselmesi için çok önemlidir...
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23563 Kayıtlı Üye
  • 16566 Konu
  • 143813 Cevap
  • Son Üye sinemsen
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)