Büyü yapılmış olabilir mi? Acil yardm

Bu konu nhsnakrib tarafından 7 sene önce açıldı, 426 kere okundu ve 2 Cevap verildi.
nhsnakrib
Üyelik Zamanı: 7 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 4
7 sene önce

Merhaba dostlar benim 5 aylık olan fakat senelerdir devam ediyormuş gibi devam eden bir ilişkim vardı. Ailesine karşı hiçbir saygısızlığım olmamasına rağmen ailesi beni hiçbir zaman istemedi. Annesi geçmişte suç işlemiş bir insan ve fal, büyü işleriyle oldukça uğraşıyor. Annesi babası evli fakat ayrı yaşıyorlar annesi farklı adamlarla sevgili oluyor. Sevgilim olan kızla başlama hikayemiz benim isteğimle olmadı yani ben onun peşinden koşmadım. O bizzat benim peşime geldi ve benimle olmak için her şeyi yaptı. En sonunda kabul ettim ve kızda hayatını benim için değiştirdi. Ben istemeden kendi isteğiyle internet hesaplarını kapatıp erkeklerle muhabbetini vs. kesti. Sadece bana odaklıydı ve tabiki bende ona. Aylarca devam ettik arada bir kavga etsek bile hiçbir zaman birbirimizden kopamadık. 5 dakika küs kalamazdık anlayacağınız. Fakat 6 gün önce kızın annesi arkadaşıma bizi ayıracağını ve sevgilimi yurtdışına göndereceğini söylüyor. Ertesi gün ailecek denize gidiyorlar eve dönerken birden ters yöne gidip habersizce kızı ******, falcı bir kadına götürüyorlar. Kız da falcı olduğunu bilmiyor bir yere geldik diyip mesaj atıyor bana sonrasında whatsapptan çıkıyor. 4 saat boyunca haber alamıyorum. 4 saat sonra kız gelip benden ayrılmak istediğini, ilişkimizin geleceği olmadığını, falcının dediklerini vs. söylüyor. Telefonda ikimiz de saatlerce ağlıyoruz. Kız benden kopmak istemediğini mecbur olduğunu, ailesinin beni istemediğini söylüyor. Konuşarak yumuşatıyorum ve bana mesaj atmaya devam etmesine ikna ediyorum ailesinden gizlice. Ertesi gün söz verdiği gibi mesaj atarken birden ters davranmaya başlayıp bu son konuşmamız diyip bir daha cevap vermiyor. Kız babasına aşırı düşkünken, annesinin sevgililerinden nefret ederken birden yakın davranmaya eli omzunda fotoğraflar çekilmeye başlıyor. Ölümümü bile umursamayıp kimsenin ölüm fermanı benim elimde değil diyor. Şuan yurtdışına gideceğini söylüyor.

İşin özeti dostlar, bu kız normalde benim için ölüme gidebilicek, aklına ölümüm gelse sabahlara kadar ağlayabilicek bir kız. Annesini sevmez, babasına düşkündür normalde. Falcıya girdikten 4 saat sonra değişim göstermeye başlayıp gün geçtikçe tam tersi bir insan olmuş halde. Büyüden şüphelendiğim için sizlerden fikir almak istedim. Çözüm için geç olmadan cevaplarınızı bekliyorum.

zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
7 sene önce
Belki büyü değil de tehdit vardır,ayrılmazsa size kötülük yapacaklarına inandırmışlardır...Eğer niyetiniz ciddiyse kızın babasına gidip burada yazdıklarınızı ona anlatın ve ondan yardım isteyin..Hiç bir büyü 4 saatte etkisini göstermez.Tehdit ihtimali daha ağır basıyor..
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
7 sene önce
Uzaktan bozulması çok zor,neredeyse imkansız. Ama kendinizi de mutlaka korumaya alın..en azından sabah akşam kendinize ayetel kürsi koruması yapın..Sizin bu işi kurcaladığınız anlarlarsa size de yaptırabilir.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23562 Kayıtlı Üye
  • 16566 Konu
  • 143813 Cevap
  • Son Üye Kitaplar
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)